|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja to widzę tak
piekielnie mocni Finowie z opromienionym złotym Heikkinenem mogą namieszać i to sporo a w parze z Włochami czy Niemcami sa dla mnie pewniakami...
mocni będą Rosjanie i nie wiem czy nawet na 1 trójkę nie zrobią wyniku..
Norwegia wiadomo ale wczoraj mówili o chorobie Northuda więc moze dziś wreszcie się Norwegom nie uda...
Szwecja - zawiedli w ind strasznie czy stać ich na zebranie się i wspólną walkę?
Pogram wygraną Finów po kursie 13 !! wejdzie będzie super jeżeli nie to trudno , martwię się jedynie o będącego na 3 zmianię Lallukka ale jeżeli dużo nie zaali to może być Finski dzień..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja to widzę tak
piekielnie mocni Finowie z opromienionym złotym Heikkinenem mogą namieszać i to sporo a w parze z Włochami czy Niemcami sa dla mnie pewniakami...
mocni będą Rosjanie i nie wiem czy nawet na 1 trójkę nie zrobią wyniku..
Norwegia wiadomo ale wczoraj mówili o chorobie Northuda więc moze dziś wreszcie się Norwegom nie uda...
Szwecja - zawiedli w ind strasznie czy stać ich na zebranie się i wspólną walkę?
Pogram wygraną Finów po kursie 13 !! wejdzie będzie super jeżeli nie to trudno , martwię się jedynie o będącego na 3 zmianię Lallukka ale jeżeli dużo nie zaali to może być Finski dzień.. Finowie po dwóch pierwszych zmianach będą na czele, nie wiem z iloma zespołami, ale mają tam takich zawodników, że raczej nikt im nie odjedzie w klasyku. Ich problem to łyżwa. Na 3 zmianie wchodzi ogóras. Finowie nie maja dobrych biegaczy na łyżwę i to waży nad tym, że głównymi faworytami do medalu nie są. Lallukka jest słabiutki i niestety Heikkinen będzie gonił, ale nie klasykiem, a łyżwą, więc złociutki opromieniony nie będzie taki mocny. Morał taki, że z Włochami wygrają, a z Niemcami może. Rosjanie stoją na pudle - bez dwóch zdań. Szwecja i Norwegia mnie nie przekonuje. Szwedzi same porażki, zawody - niby dlaczego i dopiero teraz mieliby się przebudzić? Norwegowie mają pewne problemy.. ich na pewno nie gram.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurde a ja mam Norwegia - Niemcy 1 i to po pięknym kursie 1.17 lol:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z Niemcami raczej sobie poradzą, ale kurs mizerny ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to finowie do gry z wlochami?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możecie napisać według was kolejność pierwszej piątki na mecie jaka będzie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co sądzicie o pierwszej zmianie? bo kursy ciekawe Rosja @4.5 VYLEGZHANIN Maxim Szwecja @4.5 RICKARDSSON Daniel na niego nie liczę, zawsze coś sknoci  Norwegia @4.75 JOHNSRUD SUNDBY Martin Finlandea @7 NOUSIAINEN Ville Kanada @7 KERSHAW Devon Francja @8 GAILLARD Jean Marc Niemce @13 FILBRICH Jens
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
rickardsson powinen wygrac 1 zmiane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rickardsson powinen wygrac 1 zmiane tak samo jak powinien zając wysokie miejsce w biegu na 10km.. dla mnie to jedna wielka niewiadoma. Znalazłem kilka perełek u buka naziemnego (Millenium): 1 zmiana: Kershaw D.-Jaks M. [email protected]Niemcy - Szwajcaria [email protected]Finlandia - Francja [email protected] strzele sobie grubo ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możecie napisać według was kolejność pierwszej piątki na mecie jaka będzie? ROSJA,NORWEGIA,SZWECJA,FINLANDIA,NIEMCY - a co 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja myślę że Devon Kershaw mordować się nie będzie, złoto już ma. Norwegia będzie spokojnie czekać, bez szaleństw na pierwszej zmianie JOHNSRUD SUNDBY Martin jeśli ktoś ma pocisnąć to Finowie i Szwedzi-bo muszą coś udowodnić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No bo wczoraj dzięki Tobie coś tam siadło i widać, że się znasz kuerten na tym sporcie troszkę. Dzięki;] Ja jak zwykle wywalę z 1 zdarzenie i też to zagram:P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja myślę że Devon Kershaw mordować się nie będzie, złoto już ma. Norwegia będzie spokojnie czekać, bez szaleństw na pierwszej zmianie JOHNSRUD SUNDBY Martin jeśli ktoś ma pocisnąć to Finowie i Szwedzi-bo muszą coś udowodnić  to Ty tak myślisz; mentalność USA,KANADY jest inna. Tym bardziej; chłopaki z Kanady pokazali jaja, to teraz trzeba to potwierdzić, tym bardziej złoty medalista na 1 zmianie Kershaw z .. Czechem nie przegra. 5km dla zawodowca to nie takie morderstwo, a gdzie ma się mordować jak nie najważniejszym występie w sezonie? będzie dobrze! Szwedzi nieobliczalni, Finowie trochę niedoceniani przez buków, a za bardzo przez Was  Dla mnie cichym faworytem są RUSKIE 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No bo wczoraj dzięki Tobie coś tam siadło i widać, że się znasz kuerten na tym sporcie troszkę. Dzięki;] Ja jak zwykle wywalę z 1 zdarzenie i też to zagram:P No to wychodzi, że dobrze udaję :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nousinainen z sundbym po 2,25 po I zmianie finowie z włochami po 1,4
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja myślę że Devon Kershaw mordować się nie będzie, złoto już ma. Norwegia będzie spokojnie czekać, bez szaleństw na pierwszej zmianie JOHNSRUD SUNDBY Martin jeśli ktoś ma pocisnąć to Finowie i Szwedzi-bo muszą coś udowodnić  to Ty tak myślisz; mentalność USA,KANADY jest inna. Tym bardziej; chłopaki z Kanady pokazali jaja, to teraz trzeba to potwierdzić, tym bardziej złoty medalista na 1 zmianie Kershaw z .. Czechem nie przegra. 5km dla zawodowca to nie takie morderstwo, a gdzie ma się mordować jak nie najważniejszym występie w sezonie? będzie dobrze! Szwedzi nieobliczalni, Finowie trochę niedoceniani przez buków, a za bardzo przez Was  Dla mnie cichym faworytem są RUSKIE   nie pisałem odnośnie h2h z czechem tylko do wygrania zmiany  pepika to on łyknie jednym kęsem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nieważne czy udajesz czy nie, ważne by wchodziło wszystko;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rickardsson powinen wygrac 1 zmiane tak samo jak powinien zając wysokie miejsce w biegu na 10km.. dla mnie to jedna wielka niewiadoma. Znalazłem kilka perełek u buka naziemnego (Millenium): 1 zmiana: Kershaw D.-Jaks M. [email protected]Niemcy - Szwajcaria [email protected]Finlandia - Francja [email protected] strzele sobie grubo ;-) Kershaw z Jaksem po 1.5 w bet365
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kershaw z Jaksem po 1.5 w bet365 Kershaw niebiegnie
|
|