Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 18 1 2 11 12 13 14 15 17 18
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Z HH wpadło mi w ucho, muszę trochę nadrobić zaległości. I dla mnie the best życiowe:

A tak ogółem z HH w kółko Peja, K44 (itd.), PIH się nie nudzi spore lata. Szczególnie nadrabiam psychorap Rahim, Projektor, L.U.C. itp. aplauz

Bonus: Unibet
T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by TOM182
piwo
piwo
piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

rozgrzewajaca nutka na weekend smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline

BKS Sparta
BKS Sparta
Originally Posted by Bet3654
Originally Posted by TOM182
piwo
piwo
piwo

Miazga!!! Prawdziwy hh

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Tak wyglądały początki gangsterki laugh
Miny obu Panów bezcenne grin
Ciekawe czy pamietacie kiedy Rysio robił w portki i przed kim ?

[Linked Image]

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by AGASSI
Tak wyglądały początki gangsterki laugh
Miny obu Panów bezcenne grin
Ciekawe czy pamietacie kiedy Rysio robił w portki i przed kim ?

[Linked Image]

stop

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
@AGASSI, wyjasnij moze na czym polega Twoje uprzedzenie do Peji, bo widac, ze wszedzie starasz sie go dojechac i nawet taki utwor jaki teraz nagrali z OSTR to dla Ciebie gowno. Z wszystkich lejesz. Kogo Ty sluchasz skoro Peja, Ostrowski to taka lipa? Jędker?

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Agassi co to za zdjęcie poszczanego w galoty peji? Co to za konflikt tj. z kim? dobre laugh

BKS Sparta
BKS Sparta
Originally Posted by Kerogh
@AGASSI, wyjasnij moze na czym polega Twoje uprzedzenie do Peji, bo widac, ze wszedzie starasz sie go dojechac i nawet taki utwor jaki teraz nagrali z OSTR to dla Ciebie gowno. Z wszystkich lejesz. Kogo Ty sluchasz skoro Peja, Ostrowski to taka lipa? Jędker?

Jędker sie sprzedal tak samo jak Tede,Gural i inne lamusy kiedyś płyty to byly płyty .Sam widzialem na wlasne oczy jak jędker promujac swoja plyte Jędkier realista wszyscy go wygwizdali i wszysscy wyszli z ekippy WWO i zaczeli rapowac kapitalnie swoje klasssyki(przed koncertem Nasa)

A
A Offline
Originally Posted by Kerogh

nigdzie nie napisałem,że tem utwór to lipa i nie napisze bo bym skłamał
zapodałem to zdjęcie aby po raz kolejny uzmysłowic uzmysłowić fanom Rysia,że mocny jest tylko w gębie co widać na załączonym obrazku a potwierdził to latem w Mielnie
osobiście myślałem,że tak jak Sokół miał jaja i jebnął antyfana w ryj na scenie to po tak szumnych zapowiedziach typu "nie zrobisz już wiecej urodzin w Mielnie" czy "skuje Ci morde Pede" Rychu faktycznie pokaże jaja i wpierdoli Jackowi albo przynajmniej spierdoli Mu urodzinowy koncert
a tem lamus nawet na poprawiny nie wjechał laugh laugh
o innych tępych wyczynach Rysia już nieraz pisałem wiec nie bede do nich wracał
przypomnę tylko jeden przypał:
zbiór dissów w formie płyty w sklepach aby zarobic na grzywnę laugh laugh

BTW
słucham to co polecam czyli głównie
PDG
WSRH
3WKasta
TEDE

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Miałem napisać posta,że utwór fantastyczny wyszedł i jestem zaskoczony,że ten frustrat Agassi nic jeszcze na Ryśka nie napisał, ale powiedziałem sobie,że tym razem odpuści takie wykonanie, ale niee, po co? Trzeba dojebać Ryśkowi zawsze i wszędzie. Spójrz lepiej na tego sprzedajnego grubasa, którego słuchasz i porównaj go z Ryśkiem, może kiedyś zrozumiesz kto robi rap a kto gnój papa

A
A Offline
Originally Posted by javapl
Miałem napisać posta,że utwór fantastyczny wyszedł i jestem zaskoczony,że ten frustrat Agassi nic jeszcze na Ryśka nie napisał, ale powiedziałem sobie,że tym razem odpuści takie wykonanie, ale niee, po co? Trzeba dojebać Ryśkowi zawsze i wszędzie. Spójrz lepiej na tego sprzedajnego grubasa, którego słuchasz i porównaj go z Ryśkiem, może kiedyś zrozumiesz kto robi rap a kto gnój papa

RPS Entertaiment
ciuszki Terrorym (bluza za 250 PLN dla reprezentujących biede) laugh
MTV Cribs
2 razy Kubuś Wojewódzki

zero komerchy czy sprzedawania sie laugh laugh

typowy ślepy gimbus z Ciebie aplauz

A
A Offline

to był prawdziwy Peja lamusie piwo

A
A Offline

za to też szacun

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Originally Posted by AGASSI

RPS Entertaiment
ciuszki Terrorym (bluza za 250 PLN dla reprezentujących biede) laugh
MTV Cribs
2 razy Kubuś Wojewódzki

zero komerchy czy sprzedawania sie laugh laugh

typowy ślepy gimbus z Ciebie aplauz

Ograniczony jesteś czy takiego udajesz? blush

Wystarczy,że przeżył 21 lat w ubóstwie, bez ojca..później bez matki. A Ty,że teraz trzepie kasę, to chyba dobrze,że sobie poradził i nie musi kraść czy błagać o pieniądze.

Tede całe życie miał wszystko pod nos, rozpieszczony fajfus i nic więcej, udały mu się 4 tracki na krzyż i struga inżyniera profesora habilitowanego rapu, a jest zwykłym sprzedajnym lamusem jak Jędker.

A co do Co Cię boli, to wiem,że wtedy był "lepszy" poziom niż ostatnie płyty..baaa sam wkleiłem ten utwór tutaj, bo "Co Cię boli" i "Dzień zagłady" należą do moich ulubionych... Guru :piwo;

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Poza tym zobacz ile robi Peja dla dzieci, ile dostał podziękowań od dzieci z domów dziecka za jego akcje, w celu zebrania pieniędzy. A co zrobił Tede, Kasta i inni artyści? Więc nie mów,że jest cham, burak i liczy się dla niego tylko i wyłącznie forsa, bo to nie on sprzedaje się w vivie wink

A
A Offline
Ograniczony jesteś czy takiego udajesz? blush

Wystarczy,że przeżył 21 lat w ubóstwie, bez ojca..później bez matki. A Ty,że teraz trzepie kasę, to chyba dobrze,że sobie poradził i nie musi kraść czy błagać o pieniądze.

Tede całe życie miał wszystko pod nos, rozpieszczony fajfus i nic więcej, udały mu się 4 tracki na krzyż i struga inżyniera profesora habilitowanego rapu, a jest zwykłym sprzedajnym lamusem jak Jędker.

jesteś niereformowalnym głabem grin
ps. Ja też od urodzenia wychowałem się bez ojca ale nie napierdalałem kumpli za to,ze mieli tatusia cool

Strona 13 z 18 1 2 11 12 13 14 15 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, burbon, rafal08, Sensei, aker, forty, Lukasz111, alfa, poozon, 11kera11, rymoholik), 1,865 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,658
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025