|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Sebastjan bedziesz sie przejmowal jak Cie wylosuja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeżeli ktoś ma problem z zalogowaniem się czy utworzeniem konta warto wybrać inny język strony np. francuski. Chwila moment i po kłopocie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tylko, że wcześniej będziesz wiedział, czy ten bilet wylosowałeś, a 2 tygodnie na transakcje to nie tak mało 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
miało dotyczyć postu Kylo "Z tego co wiem bilety maja byc rozsylane na 2 tyg przed meczem, aby uniknac wlasnie na wieksza skale "konikow""
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
bez sensu uefa tak wcześnie robi ten cały cyrk z biletami. Powinni sprzedawać dopiero po tym gdy będzie wiadomo, kto się zakwalifikował i jakie są grupy. Kto, gdzie będzie grał. najlepiej mogą się naciąć ci co dadzą "follow my team" bo albo ich drużyna wogóle się nie dostanie na ME (kasę i tak teraz będą na wiosnę musieli zapłacić, a z powrotem to może po pół roku dostaną ;D fajne zamrożenie sporej ilości kasy ;D mogliby chociaż jakiś % dać jak obligacje czy co ;D) lub jak się drużyna zakwalifikuje to okaże się że wszystkie mecze, gdzieś na Ukrainie. ja np. oprócz reprezentacji Polski to chętnie bym Bośnię zobaczył, ale jeszcze nie jest pewne czy wogóle się zakwalifikują. Czyli zostaje najpewniej brać bilety we Wro, + liczyć na cud, że BiH się zakwalifikuje i że trafi do grupy Wro 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
http://www.sport.pl/sport/10,67450,9186326,Wpadki_podczas_ceremonii_rozpoczecia_sprzedazy_biletow.html  ale jestesmy porazkiewiczami  zeby nawet to spaprac  oj bedzie sie dzialo na Euro  http://supergigant.blox.pl/2011/03/To-Ci-dopiero-bedzie-Euro.htmlOglądajac ten film oraz sluchajac wywiadu Lato dla Zetki dochodze do wniosku, ze chyba Listkiewicz byl lepszy. Swoje mial za uszami, ale chyba az tak kretynsko sie nie zachowywal. Moglbym jeszcze zrozumiec gdyby Lato dopiero zaczynal prezesowanie, ale on juz tam troche jest na stolku, a nadal zachowuje sie niepoważnie i zwyczajnie sie osmiesza. I to musimy tolerowac. Juz raz politycy przegrali z PZPN, teraz tuz przed Euro nie beda sie pakowac w to po raz kolejny, poza tym PO ma przed soba wybory i nie w glowie im takie wojenki. Tam na tych wolnych krzeselkach brakowalo jeszcze Piechniczka...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
jeżeli ktoś ma problem z zalogowaniem się czy utworzeniem konta warto wybrać inny język strony np. francuski. Chwila moment i po kłopocie  Udało się "zamówić" 36 biletów na 9 spotkań za 3200 euro. Ciekawe czy chociaż jeden zestaw 4-biletowy wylosuje.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja mam do was pytanie takie : Przy wyborze biletów bierzecie pod uwagę wizytę na Ukrainie [Lwów] ??
Ponieważ pochodzę z tej części Polski , że geograficznie bliżej mi do Lwowa na mecz niż jakiegoś polskiego miasta** Jedynie Warszawa bliżej , biorąc pod uwagę polską infrastrukturę , na która i tak kasy nie ma ostatnio.
** Pytanie extra : Co za debil nie wybrał Krakowa na Euro 2012 ??
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Goget przy tym co zamowiles czy jest w ogole opcja ze jak dolaczysz 3 znajomych ze tylko Ty dostaniesz bilet albo Ty i jeden ze znajomych? Czy po prostu cala 4 moze dostac albo zaden?
Ludwiczek, niestety Krakow sam sobie winny, olali sprawe bo mysleli ze Polska jest zupelnie bez szans na organizacje.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Goget przy tym co zamowiles czy jest w ogole opcja ze jak dolaczysz 3 znajomych ze tylko Ty dostaniesz bilet albo Ty i jeden ze znajomych? Czy po prostu cala 4 moze dostac albo zaden? Właśnie nie mam pojęcia jak to jest. Zaznaczyłem tylko opcję "w razie braku biletów na wybraną kategorię, zgadzam się na udział w losowaniu biletów z innej kategorii" (jakoś tak to po francusku leciało). Opcji "zgadzam się na otrzymanie mniejszej liczby biletów na jeden mecz" nie było 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
właśnie zamówiłem  Łącznie 24 bilety  3 mecze we Wro (po 4 bilety na każdy) oraz 3 mecze w Poz (też po 4 bilety)  oczywiście te najtańsze  i wyszło 2920 zł  brat tak samo zamówił  zobaczymy jak będzie 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
28 biletow , 3 na polske i 4 w Gdansku wraz z cwiercfinalem, 3760zl 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
przed chwilą w środku dnia zarejestrowany wszystkie mecze w Poznaniu i Warszawie po 4 bilety 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Pewnie losowanie każdego meczu robią osobno, tak więc opłaca się po prostu na każdy mecz u nas zapisać.  Z drugiej strony przy tych podróżujących masach to może lepiej się na jednym mieście skupić. Na ostatnim Euro to był taki problem z miejscami noclegowymi, że musiałem mieszkać... w innym państwie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to nie jest tak ze kazdy moze maks po 5 biletow?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak to jest później z kupnem wylosowanych biletów?Można zapłacić tylko za wybrane?
|
|
|
|
|
|
|
Dobre pytanie, i co się dzieje jeśli np. na niektóre bilety jest olbrzymie zainteresowanie a na inne mniejsze. Czy mogą przydzielić np. 1 z 4 biletów na mecz otwarcia a dać wszystkie 4 na mecze grupowe?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak to jest zalogoalm sie wybralem mecze na jakiee chce potem klikam zapisz i co "przejsdz do platnosci"?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam takie pytanka zarejestrowałem sie, wybralem Follow My Team Group Polska, liczba 4 , cena 1 232,00€
1. czemu cena jest w euro a nie PLN?? 2. mma wybór płatności karta kredytowa, przelew bankowy. czy to oznacza ze juz teraz mam płacic?? czy sciągną mi dopiero po wylosowaniu, jak po losowaniu to czy potem moge zmienić sposób płatności
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|