|
|
old hand
|
|
old hand
finiszowała ;-) Kowalczyk - Steira [email protected] niepodważalnie Niemcy - Polska [email protected]Austria win [email protected]+ zastanawiam się nad Słowenia-Finaldnia [email protected] (4zawodników SLO miało przewagi ponad 26metrów przewagi nad FIN, wiem wiem jaki to sport, ale Słoweńcy są dobrzy i równi, Finowie tragedia: Młotka?Ahonen;/Koivuranta i walczący z wiatrakami Matti/który jak nie dostanie pod narty to też nie odleci..) Szukam czegoś bardzo pewnego  gdzie to grasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kowalczyk - Kalla 1 Follis - Longa 1 AKO 2.47 o Kowalczyk jestem spokojny, Follis też powinna sobie poradzić Longą będzie trzecia  @forty, jako ostatni rozsądny wypowiedz się na temat Twoich faworytek?:>
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Kowlaczyk WIN @ 5,5  zebym mial na kogo gardlo zdzierac Johaug-Steira... 1 mysle ze peffka, Tereska powinna wciagnac cosik i byc w top4 min. z biathlonu polecam 2 zaklady w sts (kursy niestety kiepskie): Kaska z Finlandii ogrywa Anke z Norwegii @ 1,5 Andrea z Niemiec wyprzedza Gossner tez Niemke @ 1,55 a for fun Kaisa Makarainen WIN 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
finiszowała ;-) Kowalczyk - Steira [email protected] niepodważalnie Niemcy - Polska [email protected]Austria win [email protected]+ zastanawiam się nad Słowenia-Finaldnia [email protected] (4zawodników SLO miało przewagi ponad 26metrów przewagi nad FIN, wiem wiem jaki to sport, ale Słoweńcy są dobrzy i równi, Finowie tragedia: Młotka?Ahonen;/Koivuranta i walczący z wiatrakami Matti/który jak nie dostanie pod narty to też nie odleci..) Szukam czegoś bardzo pewnego  MILLENIUM gdzie to grasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktory Boe na mecie? I Tcherezov? Na telefonie jestem a tam live nie dziala... Boe 3 Tcherezov 16
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktory Boe na mecie? I Tcherezov? Na telefonie jestem a tam live nie dziala... Tarje 3 ,Ivan 16  Pajfa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Steira to dzisiaj Johaug nosem wciaga cale mistrzostwa na ten bieg czekala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktory Boe na mecie? I Tcherezov? Na telefonie jestem a tam live nie dziala... Tarje 3 ,Ivan 16  Pajfa  Ivan juz 17 moze spasc jeszcze troche w dol bo kilku konczy..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Johaug 1-6 @1.25 mało płacą.. widział ktoś/gdzieś więcej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polaków jutro nie zobaczymy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktory Boe na mecie? I Tcherezov? Na telefonie jestem a tam live nie dziala... Tarje 3 ,Ivan 16  Pajfa  Ivan juz 17 moze spasc jeszcze troche w dol bo kilku konczy.. 18
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
finiszowała ;-) Kowalczyk - Steira [email protected] niepodważalnie Niemcy - Polska [email protected]Austria win [email protected]+ zastanawiam się nad Słowenia-Finaldnia [email protected] (4zawodników SLO miało przewagi ponad 26metrów przewagi nad FIN, wiem wiem jaki to sport, ale Słoweńcy są dobrzy i równi, Finowie tragedia: Młotka?Ahonen;/Koivuranta i walczący z wiatrakami Matti/który jak nie dostanie pod narty to też nie odleci..) Szukam czegoś bardzo pewnego  MILLENIUM eee do ziemniaków to ja nie chodze ;p a na necie przeszukałem juz 6 buków i nie moge nigdzie znaleźć takiej kombinacji gdzie to grasz?
|
|
|
|
|
|
|
Kowalczyk - Kalla 1 Follis - Longa 1 AKO 2.47 o Kowalczyk jestem spokojny, Follis też powinna sobie poradzić Longą będzie trzecia  @forty, jako ostatni rozsądny wypowiedz się na temat Twoich faworytek?:> gram longe z follis,jakos mi tak podchodzi,i gram przeciw lahtameki
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
finiszowała ;-) Kowalczyk - Steira [email protected] niepodważalnie Niemcy - Polska [email protected]Austria win [email protected]+ zastanawiam się nad Słowenia-Finaldnia [email protected] (4zawodników SLO miało przewagi ponad 26metrów przewagi nad FIN, wiem wiem jaki to sport, ale Słoweńcy są dobrzy i równi, Finowie tragedia: Młotka?Ahonen;/Koivuranta i walczący z wiatrakami Matti/który jak nie dostanie pod narty to też nie odleci..) Szukam czegoś bardzo pewnego  MILLENIUM z Millenium to lepiej zagrać Norwegia-Niemcy 1 1.35 i Polska-Japońce 1 1.35 niż Niemcy-Polska gdzie to grasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kowalczyk - Kall [email protected] dobra inwestycja?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
finiszowała ;-) Kowalczyk - Steira [email protected] niepodważalnie Niemcy - Polska [email protected]Austria win [email protected]+ zastanawiam się nad Słowenia-Finaldnia [email protected] (4zawodników SLO miało przewagi ponad 26metrów przewagi nad FIN, wiem wiem jaki to sport, ale Słoweńcy są dobrzy i równi, Finowie tragedia: Młotka?Ahonen;/Koivuranta i walczący z wiatrakami Matti/który jak nie dostanie pod narty to też nie odleci..) Szukam czegoś bardzo pewnego  MILLENIUM z Millenium to lepiej zagrać Norwegia-Niemcy 1 1.35 i Polska-Japońce 1 1.35 niż Niemcy-Polska gdzie to grasz? Norwegia-Niemcy nie tykam, są za blisko siebie/ Polska-Japonia jak najbardziej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Johaug-Steira 1  1,75 Follis-Roponen 2  1,75 Shevchenko-Sachebacher 2  1,8 Justynka top 3  1,35
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Svendsen z Ole Fourcade z Tcherezovem co tego jak drugi dubel nie siadla i na zero  Boe - Tcherezov Landertinger - Lars 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kowalczyk - Kalla 1 Follis - Longa 1 AKO 2.47 o Kowalczyk jestem spokojny, Follis też powinna sobie poradzić Longą będzie trzecia  @forty, jako ostatni rozsądny wypowiedz się na temat Twoich faworytek?:> gram longe z follis,jakos mi tak podchodzi,i gram przeciw lahtameki Finki ogólnie wymęczone mogą być, bo te same na wszystkich frontach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Johaug 1-6 @1.25 mało płacą.. widział ktoś/gdzieś więcej? ale dla mnie to lokata nawet 3 powinna wziasc jedyna ktora bedzie mogla czesc biegu pobiec na tempie marit i justyny
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|