|
|
veteran
|
|
veteran
1 wypłata na MB musi być zlecona na taką samą kwotę ile wcześniej tym sposobem wpłaciłem? (tak jak to było przy wypłacie na karte, tzw. closed loop) Czy mogę wypłacić większą kwotę? Na BF najpierw zawsze wypłacasz tą samą drogą tyle ile wpłaciłeś, dopiero potem wypłacasz co chesz jak chcesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja,jak bylem piekny i mlody to totolige kresilem. Teraz jestem juz tylko piekny ,totoshita omijam z rozrzewnieniem. ale do rzeczy BF wrzucajac te ligi z kosmosu,nie redukujac liczyby awarii,krotko mowiac ,kompromituje sie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Niedzielne żale pod adresem strony www Betfair:
3 lata temu strona Betfair była wzorowa, szybko się wczytywała, była przjerzysta. Teraz wpieprzają masę popieprzonych dodatków, kombinują i efekt jest taki, że strona dużo dłużej się wczytuje, często wczytuje się niepełna (!), bardzo muli.
Wróciliby do starego, dobrego, a nie płacą za "rozwój" witryny sztabowi ludzi, a wychodzi z tego regres. Wkurzają takie zmiany.
No ale co z tego, że jest gorzej, może ktoś zagra w jakieś popieprzone gry, bo jest szybki dostęp do nich po prawej stronie. Strona wczytuje się tak samo jak kiedyś. Nie dramatyzuj! API działa tak samo jak od kilkudziesięciu miesięcy. Szukają nowych klientów - mają kiepski marketing jak zawsze. Nic się nie zmienia. Nie siej zamętu!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja,jak bylem piekny i mlody to totolige kresilem. Teraz jestem juz tylko piekny ,totoshita omijam z rozrzewnieniem. ale do rzeczy BF wrzucajac te ligi z kosmosu,nie redukujac liczyby awarii,krotko mowiac ,kompromituje sie. Nie znam nikogo poważnego, kto gra ligi z kosmosu. To pod fanaberie amatorów robione przecież. Nie masz Rychu już się czego czepiać?
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
3 lata temu strona Betfair była wzorowa co takiego? Ja pamiętam czasy , 4 lata temu jak razem z z o R r o jęczeliśmy  że bf padał raz za razem. Ja pamiętam czasy, że się Tsubasę oglądało. Bardzo dużo wiesz 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Emelec - Jorge Wilstermann - over/under mały ruch na Betfair. Co teraz? Nawet nie wiesz Pawcias jak mocno Ci zazdroszczę . Buziakosy! (Zakładając, że jesteś laską :-)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
3 lata temu strona Betfair była wzorowa co takiego? Ja pamiętam czasy , 4 lata temu jak razem z z o R r o jęczeliśmy  że bf padał raz za razem. Ja pamiętam czasy, że się Tsubasę oglądało. Bardzo dużo wiesz  Pykam ostatnio w Tsubasę Dwójkę w wolnej chwili ostatnio i mam problemy z ograniem Furano. Kojiro pewnie będę ogrywał ze dwa tygodnie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
Emelec - Jorge Wilstermann - over/under mały ruch na Betfair. Co teraz? Nawet nie wiesz Pawcias jak mocno Ci zazdroszczę . Buziakosy! (Zakładając, że jesteś laską :-) Nie zrozumiałeś. Ale nie dziwię się Tobie, bo skąd masz wiedzieć o czymś co się działo parę milionów lat temu a Ciebie nie było wtedy na świecie [ to znaczy na forum].
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ta nowość Live na stonie to jest jakiś mulacy kompa dramat  Ida juz na ladna masowke: 3 liga niemiecka,liga juniorow niem, ligi egzotyczne  Widac co jest priorytetem, oczywiscie nie jakosc  Zawsze to mieli w live'ie. Czep się czego innego. 3-cia Bundesliga to nudny temat 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Emelec - Jorge Wilstermann - over/under mały ruch na Betfair. Co teraz? Nawet nie wiesz Pawcias jak mocno Ci zazdroszczę . Buziakosy! (Zakładając, że jesteś laską :-) Nie zrozumiałeś. Ale nie dziwię się Tobie, bo skąd masz wiedzieć o czymś co się działo parę milionów lat temu a Ciebie nie było wtedy na świecie [ to znaczy na forum]. Przepraszam, że w 2001 tylko czytałem. Dopiero od 2002-go zacząłem pisać 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Emelec - Jorge Wilstermann - over/under mały ruch na Betfair. Co teraz? Nawet nie wiesz Pawcias jak mocno Ci zazdroszczę . Buziakosy! (Zakładając, że jesteś laską :-) Nie zrozumiałeś. Ale nie dziwię się Tobie, bo skąd masz wiedzieć o czymś co się działo parę milionów lat temu a Ciebie nie było wtedy na świecie [ to znaczy na forum]. Być może nie zrozumiałem, być może się nie dziwisz, ale i tak jest po Maksiu fajnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko padło, API też nie działa. G.ówno 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
member
|
|
member
lite też leży? bo zalogować się mogę ale nie ma moich betów?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie lite chodzi ,ale czesc rynkow zawieszona ,wiec nic nie zrobisz
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
"W międzyczasie zapraszamy do zapoznania się z najnowszymi analizami i opiniami na http://zaklady.betfair.pl/"  ważne,że blog działa 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
co za psy. Co za kur... jeba...e psy.
KONKURENCJO GDZIE JESTEŚ???????????????????????
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|