|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Shakhtar Donetsk - As Roma - suma bramek : -2.5+ 2 1,86 Fc Barcelona - Arsenal Fc - suma bramek : -2.5+ 2 1,44 T.Boe-A.Peiffer 1 1,60 Preston North End-Leeds United - suma bramek : -2.5+ 2 1,70 Pittsburgh Penguins- Buffalo Sabres 1 2,35
Co Panowie o tym myslicie?
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
wojbest to jest temat ze jedna peffa na tydzien a to przeciez malo dla nas;p A powiedz mi, kto by stawiał pieczątkę, na tej, peffie peff ? Tylu userów, to i opinii wiele. Nie do przeskoczenia. Dla niewierzących w Swoje umiejętności, pozostaje jedynie liczyć, że się dobrze wybrało, z tego natłoku typów i przemyśleń innych. Otóż to  Pamietasz całkiem niedawno temu ? 90 % forum stawiało na HV bez zastanowienia tylko garstka widziała tam "zonka" i jednak...był zonk 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Preston North End-Leeds United - suma bramek : -2.5+ 2 1,70
Co Panowie o tym myslicie? uważaj na ten mecz bo to może być ciężka przeprawa dla Leeds potrzebują wygranej to fakt ale tu może paść underek 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Fc Barcelona - Arsenal Fc - suma bramek : -2.5+ 2 1,44 T.Boe-A.Peiffer 1 1,60 Pittsburgh Penguins- Buffalo Sabres - końcowe rozstrzygnięcie 1 1,87 Noliko Maaseik-Jastrzebski Wegiel Ks 1 1,28
chyba taki kupon puszcze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie,
a co o Jadze sądzicie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie,
a co o Jadze sądzicie ? under 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
wojbest to jest temat ze jedna peffa na tydzien a to przeciez malo dla nas;p A powiedz mi, kto by stawiał pieczątkę, na tej, peffie peff ? Tylu userów, to i opinii wiele. Nie do przeskoczenia. Dla niewierzących w Swoje umiejętności, pozostaje jedynie liczyć, że się dobrze wybrało, z tego natłoku typów i przemyśleń innych. Otóż to  Pamietasz całkiem niedawno temu ? 90 % forum stawiało na HV bez zastanowienia tylko garstka widziała tam "zonka" i jednak...był zonk  ale jak cos jest peffą to powinno wejsc i trzeba wierzyc w to ze wejdzie .Jest tu wiele graczy ktorzy maja wiedze nieprzeciętną i wlasne dlatego by mozna bylo zalozyc taki temat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MI sie wydaje Tak : Jak Arsenal utrzyma sie mądrze przy piłce to może być różnie ... bo jeśli to Barcelona będzie trzymać piłkę to Arsenal out ... Ogólnie to chyba najlepiej zagrać over 2,5 , jak i obie strzelą ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W drużynie Jagiellonii z powodu kontuzji nie zagrają El Mehdi Sidqy i Bartłomiej Grzelak, a za kartki pauzować będą Thiago Cionek i Vuk Sotirović. Śląsk natomiast będzie musiał sobie radzić bez kontuzjowanych Amira Spahicia, Sebastiana Dudka i Krzysztofa Wołczka.
Przewidywane składy: Jagiellonia Białystok: Sandomierski - Norambuena, Skerla, Arzumanyan, Pejović - Kupisz, Ka¹ćelan, R. Grzyb, Seratlić - M. Burkhardt - Frankowski. Śląsk Wrocław: Kelemen - Socha, Celeban, Fojut, Pawelec - Sobota, Sztylka, Kaźmierczak, Mila, Ćwielong - Ł. Gikiewicz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
MI sie wydaje Tak : Jak Arsenal utrzyma sie mądrze przy piłce to może być różnie ... bo jeśli to Barcelona będzie trzymać piłkę to Arsenal out ... Ogólnie to chyba najlepiej zagrać over 2,5 , jak i obie strzelą ... nie ma szans jak dla mnie .... Wg lepiej pobrac handi na Barce niz jakis over bo moze byc 2:0 i bedzie klapa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nasuwa mi sie bet ze slask nie strzeli, ostatnie 3 mecze Jagi ze Slaskiem to 2.0, 3.0 i 2.0 obecnie bstocka obrona funkcjonuje nalezycie, jezeli nawet nie udaloby sie wygrac to i raczej tez nie powinni nic wpuscic do sieci
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
nasuwa mi sie bet ze slask nie strzeli, ostatnie 3 mecze Jagi ze Slaskiem to 2.0, 3.0 i 2.0 obecnie bstocka obrona funkcjonuje nalezycie, jezeli nawet nie udaloby sie wygrac to i raczej tez nie powinni nic wpuscic do sieci a ja bym pocisnął Ślask x2 z róznych wzgledow a przede wszystkim ze maja dwa ciezkie wyjazdy a gdzies muszą zdobyc punkt(y) a przeciez walczą dalej o utrzymanie a maja dobry sklad jak na lige (w tym tyg jeszcze trudniejszy mecz na Legii)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pograłem jeszcze dwa kuponiki:
Turkey - Montenegro U19 - ov2.5 Bayern München Am. - Kickers Offenbach ov2.5 Annan Athletic - Stranraer ov2.5
+
FC Barcelona - Arsenal ov2.5 FC Shakhtar Donetsk - AS Roma ov2.5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze wejsc to i to przy wyniku 0.0 :), Jaga w ataku nie blyszczy, brak Grosika az nader widoczny  Pejovic wrzuca non stop z lewej flanki, tylko ze nic z tego nie wynika
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko z drugiej strony - Panowie - jeżeli Jaga chce walczyć o mistrzostwo ( a należy domniemywać, że chce ), to takie mecze u siebie, musi po prostu wygrywać.
Z całym szacunkiem dla Śląska, ale bądźmy szczerzy,
to nie Lech, Wisła czy Legia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko nie zawsze "chęci" wystarczają 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
MI sie wydaje Tak : Jak Arsenal utrzyma sie mądrze przy piłce to może być różnie ... bo jeśli to Barcelona będzie trzymać piłkę to Arsenal out ... Ogólnie to chyba najlepiej zagrać over 2,5 , jak i obie strzelą ... Ale w Londynie po strzeleniu gola to Barcelona utrzymywała się dłużej przy piłce a Kanonierzy atakowali z kontry więc ja nie do końca zgodzę się że jeśli Barca będzie trzymać piłkę to Arsenal out. Obie strzelą kursy lepsze i też się skłaniam ku temu typowi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ladnie zescie Panowie klina wbili:) Slask nie przegra bo... przeciez walczą dalej o utrzymanie Jaga wygra.. skoro walczy o majstra
Kto ma racje, oto jest pytanie, pownie nalezy szukac jej po srodku, a boisko i tak wszystko zweryfikuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barca - Arsenal obie strzela @1.75 wyglada ladnie 
|
|