|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to 10/10 to pewnie oznacza nie kupilem dzis dozdzowki za kieszonkowe tylko poslalem kupka  znaczy sie ze dyche dostal i dyche postawil?  a widziales kiedys drozdzowki za dyche? ja wiem to z autospji tez tak dawno temu robilem a pozniej sie szlo na trening bez sniadania ale kupek pograny byl  niestety (moze na szczescie) jestem z innej "parafii"  zaczoles interesowac sie jak to nazywaja hazardem po skonczeniu 18 lat bo wczesniej to nie wypadalo ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[/quote] a widziales kiedys drozdzowki za dyche? [/quote] lepiej glosno tego nie mow  dla Donka nie ma rzeczy niemożliwych  ot taki maly cudotwórca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[/quote] a widziales kiedys drozdzowki za dyche? lepiej glosno tego nie mow  dla Donka nie ma rzeczy niemożliwych  ot taki maly cudotwórca  [/quote] hehe  a on wogole jest w kraju bo go dawno nie widzialem ... mowil cos o powrotach Polakow do kraju a sam sie gdzies zaszyl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po prostu w wieku 18 jeszcze nawet nie bylo w Polsce czegos takiego jak "hazard" nie kazdy mial szczescie urodzic sie tak późno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a widziales kiedys drozdzowki za dyche? lepiej glosno tego nie mow  dla Donka nie ma rzeczy niemożliwych  ot taki maly cudotwórca  [/quote] hehe  a on wogole jest w kraju bo go dawno nie widzialem ... mowil cos o powrotach Polakow do kraju a sam sie gdzies zaszyl  [/quote] wiesz dlaczego Donek wstaje o 6 rano? zeby móc dłużej nic nie robić  z tym pewnie jest podobnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po prostu w wieku 18 jeszcze nawet nie bylo w Polsce czegos takiego jak "hazard" nie kazdy mial szczescie urodzic sie tak późno  hehe ... no za moich czasow dopiero raczkowal pierwszego buka naziemnego w wojwoedztwie mielismy  z podstawowki czlowiek juz wychodzil wtedy  kupki sie slalo jak tak sobie pomysle to ja nie jestem normalny oj nie jestem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a no i jeszcze totalizator sportowy przeciez istnial zestawy par i te sprawy fajne czasy tam rzadzilem hehe ... moglbym ksiazke o tym napisac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po prostu w wieku 18 jeszcze nawet nie bylo w Polsce czegos takiego jak "hazard" nie kazdy mial szczescie urodzic sie tak późno  hehe ... no za moich czasow dopiero raczkowal pierwszego buka naziemnego w wojwoedztwie mielismy  z podstawowki czlowiek juz wychodzil wtedy  kupki sie slalo jak tak sobie pomysle to ja nie jestem normalny oj nie jestem  kazdy ma jakies "zboczenie" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to z Donkiem jest dobre chyba w swoim zyciu musze to zastosowac  , choc ja lubie pospac jednak hmm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a no i jeszcze totalizator sportowy przeciez istnial zestawy par i te sprawy fajne czasy tam rzadzilem hehe ... moglbym ksiazke o tym napisac  to w czym problem? zbieraj mysli do kupy, szukaj wydawcy i do dzieła  bedzie lepszy interes niz z bukami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to z Donkiem jest dobre chyba w swoim zyciu musze to zastosowac  , choc ja lubie pospac jednak hmm ja akurat wolalbym nie miec nic wspolnego z tym obywatelem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a no i jeszcze totalizator sportowy przeciez istnial zestawy par i te sprawy fajne czasy tam rzadzilem hehe ... moglbym ksiazke o tym napisac  to w czym problem? zbieraj mysli do kupy, szukaj wydawcy i do dzieła  bedzie lepszy interes niz z bukami  brak nazwiska i w pewne rzeczy nikt by nie uwierzyl , jeszcze by mnie do Gniezna wyslali i zolte papiery dali taki moglbybyc final tej imprezy albo Kapica by wywezszyl ze ja to wszystko zaczolem czy cos cholera wie jak to by ludzie chwycili lepiej nie ryzykowac  a co do bukow lubie je , daja radosc , adrenaline (choc z czasem to troche minelo) , portfela tez niewyszczuplaja wiec pozostane przy nich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PS Budocnost tez pogralem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PS Budocnost tez pogralem  powinni powalczyc biorac pod uwage ze pierwsza "4" jest rozstawiona przed play off
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich  Siemanejro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a witaj witaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Buduncoście nie wiadomo czy zagra Vladimir Mihailović, który w ostatnim meczu doznał kontuzji. Jego statsy to: http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=960  Ogólnie trudny mecz do typowania. Ja bym skłaniał się prędzej ku overowi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I może Krka z handi bo w Cibonie sporo ważnych osłabień.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I może Krka z handi bo w Cibonie sporo ważnych osłabień. tez mi sie wydaje ze +handi na Krka warto, ewentualnie under Cibona w ataku nie szaleje, dodatkowo te kontuzje, poza tym Krka gra dlugie akcje
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|