|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Siemasz  APOLLYON co myslisz o takim meczu: Bury - Morecambe odradzisz, doradzisz?  Siemanko!  Prawdę mówiąc, nie wiem nic o tym meczu... Sorki. Przeprowadziłem za to szybką analizę kilku meczów z Championship i wybrałem sobie dwa: Millwall - QPR i Sheff. Utd - Forest. Pograłem dubel: Oba mecze na 1X.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Karny jaki druk, teraz patrze i dramat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prosze prosze, nasz remis z Wrocka teraz to wyglada juz calkiem dobrze  no ale wasze wyniki mają dawać 3 pkt a nie wyglądać ładnie  bo wiesz, jak was nie lubie tak myśle że w tabeli wiosny będziecie w środku stawki ale czy to wystarczy do utrzymania? kazdy punkt jest na wage zlotwa, wywiezlismy z ciezkiego terenu 1 pkt - dzisiaj ten team remisuje u mistrza jesieni, mamy z glowy Legie, z ktora tez nie przegralismy - teraz mamy Lecha i ten bardzo trudny poczatek "zakonczony" - oczywiscie, ze potrzebujemy kompletow pkt, ale patrzac na dotychczasowe mecze kazda zdobycz pkt jest cenna, zdecydowac moze nawet 1 pkt bo "ktos" licencji na pewno nie dostanie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Bez przesady - tam faul był, pozniej na powtorkach zobaczysz ze Kupisz został kopnięty w łydke przez Pawelca... wystarczy obiektywizmu nieco i dobry wzrok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki karny dla Jagi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez przesady - tam faul był, pozniej na powtorkach zobaczysz ze Kupisz został kopnięty w łydke przez Pawelca... wystarczy obiektywizmu nieco i dobry wzrok  Daj spokój..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prosze prosze, nasz remis z Wrocka teraz to wyglada juz calkiem dobrze  no ale wasze wyniki mają dawać 3 pkt a nie wyglądać ładnie  bo wiesz, jak was nie lubie tak myśle że w tabeli wiosny będziecie w środku stawki ale czy to wystarczy do utrzymania? kazdy punkt jest na wage zlotwa, wywiezlismy z ciezkiego terenu 1 pkt - dzisiaj ten team remisuje u mistrza jesieni, mamy z glowy Legie, z ktora tez nie przegralismy - teraz mamy Lecha i ten bardzo trudny poczatek "zakonczony" - oczywiscie, ze potrzebujemy kompletow pkt, ale patrzac na dotychczasowe mecze kazda zdobycz pkt jest cenna, zdecydowac moze nawet 1 pkt bo "ktos" licencji na pewno nie dostanie  Z całym szacunkiem i bez napinki ale naprawde liczycie ze utrzymacie sie kosztem kogos? Po raz kolejny? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prosze prosze, nasz remis z Wrocka teraz to wyglada juz calkiem dobrze  no ale wasze wyniki mają dawać 3 pkt a nie wyglądać ładnie  bo wiesz, jak was nie lubie tak myśle że w tabeli wiosny będziecie w środku stawki ale czy to wystarczy do utrzymania? kazdy punkt jest na wage zlotwa, wywiezlismy z ciezkiego terenu 1 pkt - dzisiaj ten team remisuje u mistrza jesieni, mamy z glowy Legie, z ktora tez nie przegralismy - teraz mamy Lecha i ten bardzo trudny poczatek "zakonczony" - oczywiscie, ze potrzebujemy kompletow pkt, ale patrzac na dotychczasowe mecze kazda zdobycz pkt jest cenna, zdecydowac moze nawet 1 pkt bo "ktos" licencji na pewno nie dostanie  Z całym szacunkiem i bez napinki ale naprawde liczycie ze utrzymacie sie kosztem kogos? Po raz kolejny? Pozdrawiam  kosztem Olympiakosu
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Karny jaki druk, teraz patrze i dramat Małek drugi mecz Jagi i w Bełchatowie Bartoszek miał do niego spore pretensje po meczu ;-)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Będzie Barca moze na jakims kanale cyfry plus??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powoli zalatwiamy papiery na najbiedniejszych w lidze - sorry ale nawet nie chce mi sie poruszac tego tematu, wiec odpowiadam, TAK, NA TO WLASNIE LICZYMY, dodam wiecej, TYLKO I WYLACZNIE NA TO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pzpn pzpn jj pzpn sedzia zabrałes mi u1,5 zagrany po bramce slaska ;/ mi dał o1,5 !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bravo WKS!!!W Białymstoku zaczną powoli schodzić na ziemię. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craxx napisałem w moim zdaniu nie było ani grama złosliwosci!
NIe zrozumiałem ironii wybacz..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiscie, ze byla bo jak mozna zadac takie pytanie bez zlosliwosci ? od razu "pstryczka w nos" chciales dac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kartka do 25 minuty w Barcelonie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to zaczynamy, prosze o stream, arsenal w jakich koszulkach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, panowie SHAKHTAR: Pyatov; Srna, Chygrynskiy, Rakitskiy, Rat; Hubschman, Gai; Douglas Costa, Jadson, William; Luiz Adriano. ROMA: Doni; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Totti. Sędzią tego spotkania jest ulubiony arbiter Polaków - Webb. FORZA ROMA  Nie wiem, jak to zrobicie, ale wiem, że Was na to stać! APOLLYON DZISIAJ PIJEMY ZE SZCZĘŚCIA - BĘDZIE 1:3 I AS ROMA AWANS !  Od czasu powstania Donbas Arena Szachtar tam jeszcze nie przegrał ;-)Panowie był karny dla Jagi czy Małek znowu coś od... ? Czas najwyższy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ojoj, Arsenal jednak mocny dziś
|
|