Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 23 1 2 9 10 11 12 13 22 23
X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
kiedys tu pytalem, dostalem swietna odpowiedz i do dzis z tego korzystam tongue

do firefoxa albo opery wystarczy zainstalowac odpowiednia wtyczke, i tak na przyklad nad filmikiem pojawia sie dodatkowy przycisk, ktory sciaga klip jako mp3 po jednym czy dwoch kliknieciach tongue

Bonus: Unibet
R
enthusiast
enthusiast
R Offline
znajdzie się ktoś na forum kto potrafi zrobić gifa ? tongue

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by xqwzts
kiedys tu pytalem, dostalem swietna odpowiedz i do dzis z tego korzystam tongue

do firefoxa albo opery wystarczy zainstalowac odpowiednia wtyczke, i tak na przyklad nad filmikiem pojawia sie dodatkowy przycisk, ktory sciaga klip jako mp3 po jednym czy dwoch kliknieciach tongue

Jak wlaczyc ta wtyczke i jak sie ona nazywa?

U
uho Offline
enthusiast
enthusiast
U Offline

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Witam
Potrzebuje jakiegoś programiku do zgrania z płyty filmu DVD do filmu w formacie np. youtube. Co polecacie?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
jest na sali ktos kto ogarnia troche iphony ? nie wiem jak wyjsc z recovery mode ;P staram sie robic tak jak google pisze ale nie wychodzi, a i ciezko troche temat dla laika ogarnac:)
Moze ktos kiedys wychodzil z tego trybu i moze dac jakis poradnik wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Dzięki uho za oba linki.

Pozdrawiam,

SLAV

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sphinx
Jak np. badanie techniczne samochodu mam wyznaczone na określony dzień to można do której godziny jeździć autem? Na przykład akurat kończy mi się ę niedzielę, a bym miał potrzebę jechać gdzieś bez badania, które termin w dowodzie rejestracyjnym badania wychodzi na niedziele, która jest nie bardzo na takie badania grin , więc chyba będę mógł pośmigać w takim wypadku cały dzień?

za jazdę bez przeglądu zabierają tylko prawo jazdy smile po zrobieniu tego przeglądu, udajesz się na wyznaczoną komendę policji i odbierasz prawo jazdy
... szerokiej drogi papa

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Originally Posted by herrena
Originally Posted by Sphinx
Jak np. badanie techniczne samochodu mam wyznaczone na określony dzień to można do której godziny jeździć autem? Na przykład akurat kończy mi się ę niedzielę, a bym miał potrzebę jechać gdzieś bez badania, które termin w dowodzie rejestracyjnym badania wychodzi na niedziele, która jest nie bardzo na takie badania grin , więc chyba będę mógł pośmigać w takim wypadku cały dzień?

za jazdę bez przeglądu zabierają tylko prawo jazdy smile po zrobieniu tego przeglądu, udajesz się na wyznaczoną komendę policji i odbierasz prawo jazdy
... szerokiej drogi papa

Dobre. piwo
Ale jak prawko podczas kontroli zabiorą to kto autem do domu pojedzie, jak nie będzie miał kto?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

od kiedy za brak badania zabieraja PJ ? grin

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by bolo_lacznik

No to są jakieś żarty raczej.
Za jazdę bez przeglądu zabierają ci dowód rejestracyjny i możesz go sobie potem odebrac w wydziale komunikacji w swoim urzędzie po 2 tyg okolo o ile oczywiscie będziesz miał przegląd na kartce (jest druk w stacji kontroli). Policmajstry maja ci obowiązek dać papier że zabrali ci dowód z wyszczególnionym powodem - brak przeglądu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bolo_lacznik

błąd laugh laugh zabierają dowód rejestracyjny laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam, interesuje mnie nazwa piosenki moze ktos kojarzy laugh leci ona w zapowiedzi you can dance na tvn .. spiewa ja babka jakas ... dzieki z gory jesli ktos kojarzy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dindek
witam, interesuje mnie nazwa piosenki moze ktos kojarzy laugh leci ona w zapowiedzi you can dance na tvn .. spiewa ja babka jakas ... dzieki z gory jesli ktos kojarzy
ok google nie boli .. znalezione tongue

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Jaka polskojezyczna telavizja, z pakietu Cyfry+ transmituje dzisiejsze mecze CL ?

veteran
veteran
Originally Posted by amkwish
Jaka polskojezyczna telavizja, z pakietu Cyfry+ transmituje dzisiejsze mecze CL ?

Na Cyfrze nie obejrzysz LM. Poniżej możesz zobaczyć jakie tv transmitują dzisiejsze mecze.

http://liveonsat.com/LJ_foot_uefa_CL.php

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Zaixi
Originally Posted by amkwish

Na Cyfrze nie obejrzysz LM. Poniżej możesz zobaczyć jakie tv transmitują dzisiejsze mecze.

http://liveonsat.com/LJ_foot_uefa_CL.php

Dzieki, własnie tego potrzebowałem smile

K
addict
addict
K Offline
Potrzebuje jedną stronę wysłać faxem

S
addict
addict
S Offline
Panowie mam nadzieję że ktoś pomoże. Potrzebuje kabla HDMI żeby podłączyć laptopa do telewizora żeby oglądać na nim mecze. No i nie wiem jaki kabel kupić bo laik straszny jestem w tym temacie. Laptop jest Della a telewizor "TV-MONITOR SAMSUNG 933HD".

Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pisał ktoś kiedyś projekt do Urzędu Miasta z prośbą o dofinansowanie i ma to na dysku i może dać mi do wglądu?

Strona 11 z 23 1 2 9 10 11 12 13 22 23

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (kamel, rafal08, alfa, poozon, latajaca_holenderka, betowiec, 11kera11), 2,460 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,426
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025