|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedys tu pytalem, dostalem swietna odpowiedz i do dzis z tego korzystam  do firefoxa albo opery wystarczy zainstalowac odpowiednia wtyczke, i tak na przyklad nad filmikiem pojawia sie dodatkowy przycisk, ktory sciaga klip jako mp3 po jednym czy dwoch kliknieciach 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
znajdzie się ktoś na forum kto potrafi zrobić gifa ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedys tu pytalem, dostalem swietna odpowiedz i do dzis z tego korzystam  do firefoxa albo opery wystarczy zainstalowac odpowiednia wtyczke, i tak na przyklad nad filmikiem pojawia sie dodatkowy przycisk, ktory sciaga klip jako mp3 po jednym czy dwoch kliknieciach  Jak wlaczyc ta wtyczke i jak sie ona nazywa?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Potrzebuje jakiegoś programiku do zgrania z płyty filmu DVD do filmu w formacie np. youtube. Co polecacie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest na sali ktos kto ogarnia troche iphony ? nie wiem jak wyjsc z recovery mode ;P staram sie robic tak jak google pisze ale nie wychodzi, a i ciezko troche temat dla laika ogarnac:) Moze ktos kiedys wychodzil z tego trybu i moze dac jakis poradnik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki uho za oba linki. Pozdrawiam, SLAV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak np. badanie techniczne samochodu mam wyznaczone na określony dzień to można do której godziny jeździć autem? Na przykład akurat kończy mi się ę niedzielę, a bym miał potrzebę jechać gdzieś bez badania, które termin w dowodzie rejestracyjnym badania wychodzi na niedziele, która jest nie bardzo na takie badania  , więc chyba będę mógł pośmigać w takim wypadku cały dzień? za jazdę bez przeglądu zabierają tylko prawo jazdy  po zrobieniu tego przeglądu, udajesz się na wyznaczoną komendę policji i odbierasz prawo jazdy ... szerokiej drogi 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Jak np. badanie techniczne samochodu mam wyznaczone na określony dzień to można do której godziny jeździć autem? Na przykład akurat kończy mi się ę niedzielę, a bym miał potrzebę jechać gdzieś bez badania, które termin w dowodzie rejestracyjnym badania wychodzi na niedziele, która jest nie bardzo na takie badania  , więc chyba będę mógł pośmigać w takim wypadku cały dzień? za jazdę bez przeglądu zabierają tylko prawo jazdy  po zrobieniu tego przeglądu, udajesz się na wyznaczoną komendę policji i odbierasz prawo jazdy ... szerokiej drogi  Dobre. Ale jak prawko podczas kontroli zabiorą to kto autem do domu pojedzie, jak nie będzie miał kto?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za jazdę bez przeglądu zabierają tylko prawo jazdy smile po zrobieniu tego przeglądu, udajesz się na wyznaczoną komendę policji i odbierasz prawo jazdy od kiedy za brak badania zabieraja PJ ? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
za jazdę bez przeglądu zabierają tylko prawo jazdy smile po zrobieniu tego przeglądu, udajesz się na wyznaczoną komendę policji i odbierasz prawo jazdy od kiedy za brak badania zabieraja PJ ?  No to są jakieś żarty raczej. Za jazdę bez przeglądu zabierają ci dowód rejestracyjny i możesz go sobie potem odebrac w wydziale komunikacji w swoim urzędzie po 2 tyg okolo o ile oczywiscie będziesz miał przegląd na kartce (jest druk w stacji kontroli). Policmajstry maja ci obowiązek dać papier że zabrali ci dowód z wyszczególnionym powodem - brak przeglądu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za jazdę bez przeglądu zabierają tylko prawo jazdy smile po zrobieniu tego przeglądu, udajesz się na wyznaczoną komendę policji i odbierasz prawo jazdy od kiedy za brak badania zabieraja PJ ?  błąd  zabierają dowód rejestracyjny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam, interesuje mnie nazwa piosenki moze ktos kojarzy  leci ona w zapowiedzi you can dance na tvn .. spiewa ja babka jakas ... dzieki z gory jesli ktos kojarzy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam, interesuje mnie nazwa piosenki moze ktos kojarzy  leci ona w zapowiedzi you can dance na tvn .. spiewa ja babka jakas ... dzieki z gory jesli ktos kojarzy ok google nie boli .. znalezione 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaka polskojezyczna telavizja, z pakietu Cyfry+ transmituje dzisiejsze mecze CL ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jaka polskojezyczna telavizja, z pakietu Cyfry+ transmituje dzisiejsze mecze CL ? Na Cyfrze nie obejrzysz LM. Poniżej możesz zobaczyć jakie tv transmitują dzisiejsze mecze. http://liveonsat.com/LJ_foot_uefa_CL.php
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaka polskojezyczna telavizja, z pakietu Cyfry+ transmituje dzisiejsze mecze CL ? Na Cyfrze nie obejrzysz LM. Poniżej możesz zobaczyć jakie tv transmitują dzisiejsze mecze. http://liveonsat.com/LJ_foot_uefa_CL.phpDzieki, własnie tego potrzebowałem 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Potrzebuje jedną stronę wysłać faxem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie mam nadzieję że ktoś pomoże. Potrzebuje kabla HDMI żeby podłączyć laptopa do telewizora żeby oglądać na nim mecze. No i nie wiem jaki kabel kupić bo laik straszny jestem w tym temacie. Laptop jest Della a telewizor "TV-MONITOR SAMSUNG 933HD".
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pisał ktoś kiedyś projekt do Urzędu Miasta z prośbą o dofinansowanie i ma to na dysku i może dać mi do wglądu?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|