|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po pierwszym meczu, pewnie jakieś wnioski wyciągnęli,
ale Magnitka, też myśli.
Ja, jakbym musiał, to jednak ZW
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a co myslicie o leksaand? altmuna nie gra juz o nic a leksand o play off. leksand ma tylko 1 kontuzjowanego no ale nie wiem jaka jest sytuacja w altmuna ze skladem na dzisiejszy mecz. tak wyglada aktualna tabela zostało po 2 mecze i awans 1 miejsce
1 Mora IK 4 17:7 13 2 VIK Västerås HK 4 10:10 9 3 Leksands IF 4 8:10 9 4 Almtuna IS 4 8:16 3
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
toto mix tez juz wystawil 1.50 na craxe. brac czy czekac jeszcze???????????? pewnie pojdzie w dół jeszcze stawka do niedzieli gdzies do 1.30-1,35
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
a co myslicie o leksaand? altmuna nie gra juz o nic a leksand o play off. leksand ma tylko 1 kontuzjowanego no ale nie wiem jaka jest sytuacja w altmuna ze skladem na dzisiejszy mecz. tak wyglada aktualna tabela zostało po 2 mecze i awans 1 miejsce
1 Mora IK 4 17:7 13 2 VIK Västerås HK 4 10:10 9 3 Leksands IF 4 8:10 9 4 Almtuna IS 4 8:16 3 Dlatego też kursy są jakie są... Jest sens gry na drużynę gości po kursie zaledwie 1.5 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
toto mix tez juz wystawil 1.50 na craxe. brac czy czekac jeszcze???????????? pewnie pojdzie w dół jeszcze stawka do niedzieli gdzies do 1.30-1,35 Po podatku,to jest wlasnie tyle.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
toto mix tez juz wystawil 1.50 na craxe. brac czy czekac jeszcze???????????? pewnie pojdzie w dół jeszcze stawka do niedzieli gdzies do 1.30-1,35 Po podatku,to jest wlasnie tyle. no tak a jak jeszcze kursspadnie to bedzie jeszcze mniej....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Nie sądze by wygrali drugi mecz wyjazdowy z rzędu ... Jakieś argumenty czy tylko suchy typ poparty zwycięstwem w pierwszym meczu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie sadzisz by wygrali 2 mecz bo.. ? Bo OMSK to kandydat do tytulu, ma mocna pake i nie moze przegrac u siebie 2 razy pod rzad ? Przegral raz, moze i drugi a nie musi. Widac bylo jak prezentuje sie Omsk w meczach I rundy play off, widac, ze ta forma nie wrocila, bo Magnitka stosunkowo latwo wygrala pierwsze spotkanie. Moga wygrac jedni, moga drudzy.. ja dzis przeczekam i zobacze jak dalej potoczy sie ta rywalizacja. NO BET dzis gram jeden singielek: Jukurit 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie typowanie wyniku 1,x,2 Omsk z Magnitka to jak rzucanie moneta jak dla mnie jedyne co tam do sprobowania to over 4,5 ( kurs rzedu 1,65 ) badz 5,0 - Magnitka nie az tak defensywnie ustawiona jak pierwszy przeciwnik Omska Nizniekamsk, a ze oba kluby maja potencjal w ataku to kazde dziecko wie.
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
|
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
|
a.k.a. "gen.Franco"
Nie sadzisz by wygrali 2 mecz bo.. ? Bo OMSK to kandydat do tytulu, ma mocna pake i nie moze przegrac u siebie 2 razy pod rzad ? Przegral raz, moze i drugi a nie musi. Widac bylo jak prezentuje sie Omsk w meczach I rundy play off, widac, ze ta forma nie wrocila, bo Magnitka stosunkowo latwo wygrala pierwsze spotkanie. Moga wygrac jedni, moga drudzy.. ja dzis przeczekam i zobacze jak dalej potoczy sie ta rywalizacja. NO BET dzis gram jeden singielek: Jukurit  Forma napewno nie jest taka jak była w sezonie zasadniczym,początek PO w wykonaniu Omska katastrofa ale z meczu na mecz chyba jest lepiej.Ostatnie zwycięstwo z Niżniekamskiem już dość przekonywujące.W pierwszym meczu z Magni Omsk szybko strzelił pierwszą bramkę,chyba w ich szeregi wkradła się nuta dekoncentracji i szybko stracili dwa gole,próbowali łapać kontakt ale zabraklo czasu i dostali na koniec bramę do pustej...Jeśli chcą się liczyć w walce o majstra to chyba zdają sobie sprawę z tego że nie mogą sobie pozwolić na granie takich meczy jak z wcześniejszym rywalem w PO,tymbardziej że ich obecny rywal jest zdecydowanie silniejszym zespołem i tez ma jasno okreslony cel,taki sam jak drużyna z Omska,teraz już nie ma łatwych meczy w KHL,wszystkie pary wyrównane,zostało 8 najlepszych drużyn...Typowałem że w finale spotkają się Omsk i Ufa jednak w razie zwycięstw jednych i drugich spotkają się wcześniej bo już w następnej rundzie,i wtedy zwyciezca tej pary zapewne zagra z Petersburgiem w wielkim finale...No ale to tylko "papierowa"teoria...bo Jarosław pewnie też łatwo broni nie złoży  No ale wracając do dzisiejszego meczu,postaram sie jeszcze gdzieś poszukać czy nie ma jakichś absencji w drużynach i jeśli wszystko będzie ok to pogram dość konkretnie dzisiaj zwycięstwo Omska w regulaminowym czasie gry,w międzyczasie będe też coś próbował na live pograć ten meczyk... Gdyby ktoś coś znalazł nt.absencji kadrowych byłbym wdzięczny za info...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam. Craxa 1,50 biore odrazu gruubo bo w ndz spadnie dramatycznie. Czekam na hc jeszcze . dwucyfrowke czuje po stronie Craxy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale kolego,zobacz co pisałem wcześniej bo widze nie czytałeś.Pisałem że nie mają wyboru inaczej mówic.W tym wszystkim kwestia "jak mówić" i jak się zachowac.Jednym słowem kwestia dobrego smaku.Choćby tych biletów...  ale to w niedziele bo nawet na KZ bedzie się opłacało na Craxe grać mocno..To jedyny plus tego dzisiejszego meczu  Gorzej jak prezes bedzie chciał więcej z biletów i bedzie 2-3  : D  hehe a jakiego kursu się spodziewasz na KZ po 1,1 chcesz grać tak mocno :/ ? kurde takie fajny kupon mi dzisiaj popsuli... miałem KZ a oni zamykali kupon i to był najniższy kurs :/ Zobacz kto miał racje..Kursy na Cracowie chodzą 1,5 1,55 a na KZ 1,25 nawet do 1,3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nie chodzi - grzeh77 - kto ma racje.
Problemem jest wybranie (tylko), tego najodpowiedniejszego betu.
A to w natłoku różnych argumentów, bywa często trudne.
Ja wczoraj rano grałem ZW Tych. Przyszli Goście z Krakowa i przedstawili Swoje argumenty.
Po południu, już bym nie grał tego, co zagrałem rano.
Wczoraj się jednak udało, ale nie zawsze tak jest.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pewnie tylko ja sie spodziewałem takiego kursu..a kolega myslał że na KZ bedzie max 1,1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pozostanie Ci chyba, zrobić Sobie zdjęcie, na tle pieca martenowskiego. Ryzykowna inwestycja w te marteny.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|