Podam teraz 3 typy w których według mnie kursy są przeszacowane.
Za każdym razem gramy,że podany zawodnik -
ugra przynajmniej jednego setaTypy gram dość delikatnie, gdyż nie mam czasu dzisiaj dokładnie sprawdzać wiadomości o zdrowiu zawodników.
Dustin Brown -ten sezon nie jest udany dla Jamajczyka występującego pod niemiecką flagą, ale umiejętności do gry na
hardzie posiada, jak ma dzień to samym serwisem jest w stanie ugrać tutaj seta. Picasso jak to Picasso - może wygrać i przegrać z każdym - potencjał ma spory, ale często gra w kratkę. 2/10
Yen-Hsun Lu - widziałem każdy mecz Lu z Kangurem i zawsze stawiał mu spory opór. Lleyton nie lubi z nim grywać, bo Yen jest jak ściana. Normalnie zagrałbym trochę grubiej, ale martwi mnie Davis Cup, a do tego dawno nie widziałem tych zawodników w akcji. 2/10
Fabio Fognini - Denko powoli wraca chyba na właściwe tory. Mam mały dylemat bo widziałem go ostatnio tylko z Llodrą i podobała mi się jego gra w drugim secie, pierwszy bardzo przeciętny. Natomiast jeżeli chodzi o Fabio - jest to dla mnie zawodnik, któremu pasuje styl Denki, spodziewam się długim wymian. Makaron zazwyczaj mobilizuje się dodatkowo na większe imprezy. Obaj wypoczęci - szykuje się dobre widowisko.
PS. Warto wspomnieć,że to dwóch dobrych krętaczy

1,5/10
Pozdrawiam i znikam