pijanica dzięki za pomysł, na pewno się kiedyś przyda. Teraz inne pytanie.
eKarta, ładuje karte stówką. Wpłacam stówkę do bwin. Na karcie zostaje 0,00. Po 5 dniach wypłacam z bwin 200 zł na kartę. Jak zostanie to zaksięgowane?
1. Bezpośrednio na powiązane eKonto? i limit na karcie będzie nadal 0,00 2. Bezpośrednio na powiązane eKonto? i limit na karcie będzie wynosił 200,00 3. Pieniądze będą na karcie i muszę ręcznie je przerzucić na eKonto?
Czy karta przy każdej transakcji generuje nowy kod CVV2? Czy ładując kartę stówką ubywa pieniędzy na eKoncie i przenoszą się na kartę?
mBank reklamuje się jakimiś 'przelewami ekspresowymi' gdzie to można znaleźć po zalogowaniu się bo ja nihuhu nie widzę nic takiego... konto eKonto, eMax i eMaxPlus
*]mBank reklamuje się jakimiś 'przelewami ekspresowymi' gdzie to można znaleźć po zalogowaniu się bo ja nihuhu nie widzę nic takiego... konto eKonto, eMax i eMaxPlus
podczas przelania kasy z mbanku do moneybookers ( przy otrzymaniu kodu smms ) otrzymuję info
Wysłanie wiadomości SMS nie powiodło się. Możesz ponownie spróbować wykonać operację. W przypadku powtarzających się trudności z otrzymaniem hasła smsowego możesz zrezygnować z potwierdzania operacji maklerskich hasłem - rezygnację zlecisz w serwisie internetowym, a potwierdzisz w automatycznym serwisie mLinii.
podczas przelania kasy z mbanku do moneybookers ( przy otrzymaniu kodu smms ) otrzymuję info
Wysłanie wiadomości SMS nie powiodło się. Możesz ponownie spróbować wykonać operację. W przypadku powtarzających się trudności z otrzymaniem hasła smsowego możesz zrezygnować z potwierdzania operacji maklerskich hasłem - rezygnację zlecisz w serwisie internetowym, a potwierdzisz w automatycznym serwisie mLinii.
( kod sms dociera mi na komę )
ich błąd czy coś nie tak ?
Ich błąd, ogólnie od rana mTransfer coś szwankuje..
"Informujemy, że z dniem 22.03.2011 r. zmianie ulega Taryfa Prowizji i Opłat Bankowych w mBanku. Zmiany polegają m.in. na modyfikacji opłat za korzystanie z KREDYTU odnawialnego w rachunku eKONTO. Zmianie ulegnie: - prowizja za udzielenie kredytu: z 1% kwoty kredytu, min. 25 zł na 1,8% kwoty kredytu, min. 25 zł; - prowizja za odnowienie kredytu: z 1% na 1,8% kwoty odnowienia; - prowizja za podwyższenie kwoty kredytu: z 1% na 1,8% kwoty podwyższenia. Nowe opłaty wchodzą w życie od 1.04.2011 r."
od siebie dodam, ze pewniejsze kody na papierze to juz koszt 5pln wyplaty darmowe ze wszystkich bankomatow 5pln etc mnoza sie oplaty a z zalozenia mial byc darmowy pewnie tych oplat i prowizji po trochu sie namnozy
W Deutsche banku wszystko jest za free, wlacznie z karta bankomatowa (wyplaty wszedzie free). Jedyny warunek darmowej karty to conajmniej 1 tranzakcja w miesiacu (moze to byc np. wyplata 20zl z bankomatu). Do tego jaki bedzie pewniejszy bank niz duzy niemiecki?
te kody byly darmowe to sobie zamawialem po dwie sztuki i tak sobie patrze na konto a tam 10 zeta mniej pytam na czacie a babka mowi,ze byla zmiana regulaminu
poza tym tych kodow na jednej kartce jest bardzo malo w porownaniu np do kodow darmowych z Kredyt Banku
Różnica jest tylko taka, że tu każdy bank daje tokeny, w Polsce zaś niektóre banki je dają. Dla chcącego nic trudnego otworzyć w takim banku konto. Nordea chyba jako pierwszy bank u nas oferował takie rozwiązanie, ale jest też sporo innych.
jeżeli za każdą usługę wprowadzą opłatę 5 zł miesięcznie to pomyśl ile wyniesie posiadanie konta w tym internetowym 'darmowym' banku ...
Ja przeniosłem się na sms=y zaraz po wprowadzeniu takiej możliwości.Samo konto nie kosztuje mnie zupełnie nic. Oczywiście nie twierdze że mBank to raj na ziemi bo odbijają sobie na innych usługach (gdzieś muszą zarabiać),ale samo posiadanie konta jak i krajowe przelewy są zupełnie darmowe
Jeśli się spojrzy na takie kryteria jak darmowe przelewy, wysokie oprocentowanie lokat, darmowe prowadzenie konta, darmowe bankomaty... to są jakieś dobre alternatywy dla mBanku?