|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie zniknie bo po otrzymaniu tego weryfikujacego przelewu masz im podac jakis numer ktory razem z tym przelewm przyjdzie z tym, ze banki obcinaja te numery i przelew przyjdzie bez tego numeru z ta karta kredytowa to jakas sciema, u mnie nic sie nie dzialo
musisz wplacic jakas kwote do moneybookers normalnie przelewem (nie przelewewm24 czy czyms podobnym) ktory idzie nie wiem ile (ppewnie kolo 2,3 dni) i zglaszac sie do supportu zeby odblokowali wyplaty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz opcja 1, że natychmiast, czyli bierz karte i weryfikuj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz opcja 1, że natychmiast, czyli bierz karte i weryfikuj. u mnie nic sie nie dzialo, ale sprobowac nie zaszkodzi ale mam dobra wiadomosc, mianowicie zapytalem sie znajomego bo niedawno to samo mial - wplacil 25zl normalnym przelewem, po 2 dniach kasa na moneybookers i z automatu konto bankowe zweryfikowne (od razu mogl wyplacic kase)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
u jakiego buka nie ma minimalnej wpłaty, ewentualnie od 1-10 PLN oprócz Expekta??? z góry dzięki za info
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W Centrebet możesz wpłacić nawet 1 grosz, min stawka za zakład 1 zł
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
gdzie mogę liczyć na jakieś fajne promocje z okazji urodzin ? nic na maila nie dostałem, a nie wiem gdzie powinienem się upominać 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Już była promocja urodzinowa na Betfairenko.
Wpłacasz, dajesz urodzinowe Lay Denko i masz bonus 3-krotny od depozytu.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
dzięki za pomoc Piotrek, co ja bym bez Ciebie zrobił, eh...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Poważnie chcesz pisać do buka aby dali Ci 10zł z okazji urodzin? Wybacz Arturze, ale nie tędy droga. Przy okazji, Najlepszego 
Last edited by Piostar; 08/02/2011 01:59.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
A żeby w pełni Cię uradować i udzielić odpowiedzi na Twoje pytanie to z tego co pamiętam to BAH dawał takie prezenty. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam na minusie około 700zł w Sportingbet. Jest jakiś sposób na wyzerowanie konta oprócz depozytu. JAkoś pasuje mi ich soft i nie chciałbym ich opuszczać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A niby jaki inny sposob bys chcial? Zawsze mozesz zalozyc nowe konto na znajomego  Byle z innego ip.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam na minusie około 700zł w Sportingbet. Jest jakiś sposób na wyzerowanie konta oprócz depozytu. JAkoś pasuje mi ich soft i nie chciałbym ich opuszczać. zawsze możesz napisać, ze rezygnujesz z ich konta i prosisz o zamknięcie oraz usunięcie danych, oni niby to robią... a po tygodniu zakładasz nowe konto, najlepiej w innej walucie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy u kogos wystepuje sytuacja ,ze na ten sam adres sa zalozone 2 konta ( np. 2 braci)
na swoich kontach bralem bonusy , teraz oczywiscie bonusy nie bylyby brane ,ale mimo to czy nie bedzie problemow ? zwlaszcza u bukow gdzie wraz z otwarciem konta przez brata skoncze grac na swoim koncie a identyczny schemat gry bedzie odbywal moj brat (podobne stawki , sposob gry - np. pod spadki itp.) ?
W regulaminach nie ma chyba zakazu paru kont z tego samego adresu (jest tylko jeden bonus na jeden adres)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zalezy od bukmachera. Wiem, ze w niektorych na 100% bedzie problem. Niestety juz nie pamietam w ktorych to bylo.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zalezy od bukmachera. Wiem, ze w niektorych na 100% bedzie problem. Niestety juz nie pamietam w ktorych to bylo. no szkoda ,ze nie pamietasz ...A kojarzysz choc kilka bukow gdzie nie miales zadnych problemow ? Akurat w tej sytuacji wolalbym nie pisac do supportu z moimi rozterkami Aha , i jakie to byly problemy ? Skonfiskowali kase czy wyplacili calosc ,ale dali bana na konto ?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Zlimitowali Ci konto i przerzucasz się teraz na nowe by mieć "świeże limity" czy są jakieś inne powody?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zlimitowali Ci konto i przerzucasz się teraz na nowe by mieć "świeże limity" czy są jakieś inne powody? Tylko z powodu limitow , na swoich kontach nie mialem zadnych problemow, nic nie uszukiwalem (np. wyplata kasy po niewlasciwym rozliczeniu typu na moja korzysc i teraz mialbym ujemne saldo)
|
|
|
|
|
|
|
Ciężko powiedzieć bo dla buka ta "kosmetyczna" zmiana będzie oczywista. Większość jest uczulona na punkcie limitów i ich obejścia. Nie wiem czy warto ryzykować, a z drugiej strony jak się w tej sprawie skontaktujesz z firmą to jest szansa, że od samego początku przeniosą te limity także na drugie konto. No ale jak nie to później mogą być z tego powodu problemy...
Najlepiej napisać po otwarciu konta, że niby brat ma już konto i że chciałeś potwierdzić, że nie bierzesz udziału w bonusie bo sam przeczytałeś, że przysługuje tylko raz na każde domostwo. Wtedy w przyszłości zawsze możesz się podeprzeć tym, że informowałeś ich że w domu jest jeszcze ktoś inny z kontem u nich.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy nr IBAN to mój 26-cyfrowy nr konta poprzedzony dopiskiem PL ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|