|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze jakis ogorek na oddsmakerze ?  przeciez tylko 1 buk zrobil taka gafe a kursy na live zawsze skacza jak poje**ne i nigdy tego nie zrozumiem, strata 2 punktow z rzedu, a Ci juz "szaleja", a to przeciez siatkówka i gowno znaczące 2 punkty Na livebettingu siedzę notorycznie, takich jaj nie pamiętam. Kurs na Reskę nie miał prawa @2,50 przekroczyć, bo żadnej dominacji Wawki nie było. Dobra ch*j z tym, śmierdzi mi ten mecz, ale to tylko moje zdanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
moze jakis ogorek na oddsmakerze ?  przeciez tylko 1 buk zrobil taka gafe a kursy na live zawsze skacza jak poje**ne i nigdy tego nie zrozumiem, strata 2 punktow z rzedu, a Ci juz "szaleja", a to przeciez siatkówka i gowno znaczące 2 punkty 4 kurs na wawe wygrywającą 1 seta z Reską to normalność? Wawa walczy o zycie, Rzeszow o pietruszke, moze ktos oglada ten mecz i widzi co sie dzieje z mobilizacja i checia do gry Rzeszowa? ja pierdole czy zawsze jak cos nie wchodzi to musi byc fix, trzeba sie od razu doszukiwac wszystkiego tylko nie tego, ze sie przed meczem połasiło na taki kurs na Rzeszów? ... niektorych nie zrozumiem nigdy na tym qasi, jak nie połowa płacze, rzyga, szczypie, krzyczy, piszczy, to druga połowa marudzi, narzeka i fixuje mecze ... bym zapomniał, ze sa jeszcze tacy co caly czas boksuja, niezaleznie od wyniku  Dobry boks to podstawa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze jakis ogorek na oddsmakerze ?  przeciez tylko 1 buk zrobil taka gafe a kursy na live zawsze skacza jak poje**ne i nigdy tego nie zrozumiem, strata 2 punktow z rzedu, a Ci juz "szaleja", a to przeciez siatkówka i gowno znaczące 2 punkty 4 kurs na wawe wygrywającą 1 seta z Reską to normalność? Wawa walczy o zycie, Rzeszow o pietruszke, moze ktos oglada ten mecz i widzi co sie dzieje z mobilizacja i checia do gry Rzeszowa? ja pierdole czy zawsze jak cos nie wchodzi to musi byc fix, trzeba sie od razu doszukiwac wszystkiego tylko nie tego, ze sie przed meczem połasiło na taki kurs na Rzeszów? ... niektorych nie zrozumiem nigdy na tym qasi, jak nie połowa płacze, rzyga, szczypie, krzyczy, piszczy, to druga połowa marudzi, narzeka i fixuje mecze ... bym zapomniał, ze sa jeszcze tacy co caly czas boksuja, niezaleznie od wyniku  a niektórzy stówa i dzida
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze jakis ogorek na oddsmakerze ?  przeciez tylko 1 buk zrobil taka gafe a kursy na live zawsze skacza jak poje**ne i nigdy tego nie zrozumiem, strata 2 punktow z rzedu, a Ci juz "szaleja", a to przeciez siatkówka i gowno znaczące 2 punkty 4 kurs na wawe wygrywającą 1 seta z Reską to normalność? Wawa walczy o zycie, Rzeszow o pietruszke, moze ktos oglada ten mecz i widzi co sie dzieje z mobilizacja i checia do gry Rzeszowa? ja pierdole czy zawsze jak cos nie wchodzi to musi byc fix, trzeba sie od razu doszukiwac wszystkiego tylko nie tego, ze sie przed meczem połasiło na taki kurs na Rzeszów? ... niektorych nie zrozumiem nigdy na tym qasi, jak nie połowa płacze, rzyga, szczypie, krzyczy, piszczy, to druga połowa marudzi, narzeka i fixuje mecze ... bym zapomniał, ze sa jeszcze tacy co caly czas boksuja, niezaleznie od wyniku  Wiadomo że czasem się wygrywa czasem przegrywa. W tym meczu miałem stawke 1/10 więc nie o to mi tutj chodzi. Ale jak widze jak te ku... oddają mecz i pewnie na tym dorabiają to jest mi poprostu przykro bo utwierdza,m się tylko w rzekonaniu że korupcja jest wszędzie. I jest to moje niezmienne zdanie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wawa kazda konta in, reska jak skonczy kontre to cud
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze sedziowie pod warszawe  taaa niech wszyscy ich ciagna do polfinalow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kropa przestan pie**rdolic co to znaczy i pewnie dorabiaja?
Dlamnie to niepojete...to tak jakbys n apisal kowalczykowa jak jest faworytka to przegrywa bo ma w dupie wygrana i kase z Fisu skoro za 2 lub gorsz emeijsce wiecej z bukow wyciagnie...
Dla mnie to juz zakrawa na paranoje
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a pieprzycie panowie i tyle, takie mecze sie zdarzaja, to jest sport
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlamnie to niepojete...to tak jakbys n apisal kowalczykowa jak jest faworytka to przegrywa bo ma w dupie wygrana i kase z Fisu skoro za 2 lub gorsz emeijsce wiecej z bukow wyciagnie...
Dla mnie to juz zakrawa na paranoje Rozumiem że gdyby ta rozmowa odbywała się 4 lata temu na tym samym forum i odnosiła się do meczu polskiej ekstraklasy byłbyś tego samego zdania?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie to juz zakrawa na paranoje Rozumiem że gdyby ta rozmowa odbywała się 4 lata temu na tym samym forum i odnosiła się do meczu polskiej ekstraklasy byłbyś tego samego zdania? oczywiście ekstraklasy (piłka nożna)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie no panowie wątpię żeby chłopaki z Reski dorabiali. Igła zarabia 500tys, Cernic 750tys a Akhrem czy Grozer też pewnie podobnie więc raczej dorabiać nie muszą. Po prostu Resovia tego meczu wygrać nie musi a ostatnio mecz ligowy grali baaardzo dawno i na siłce sporo trenowali teraz już pod kątem decydujących meczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Resovia 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
moze jakis ogorek na oddsmakerze ?  przeciez tylko 1 buk zrobil taka gafe a kursy na live zawsze skacza jak poje**ne i nigdy tego nie zrozumiem, strata 2 punktow z rzedu, a Ci juz "szaleja", a to przeciez siatkówka i gowno znaczące 2 punkty 4 kurs na wawe wygrywającą 1 seta z Reską to normalność? Wawa walczy o zycie, Rzeszow o pietruszke, moze ktos oglada ten mecz i widzi co sie dzieje z mobilizacja i checia do gry Rzeszowa? ja pierdole czy zawsze jak cos nie wchodzi to musi byc fix, trzeba sie od razu doszukiwac wszystkiego tylko nie tego, ze sie przed meczem połasiło na taki kurs na Rzeszów? ... niektorych nie zrozumiem nigdy na tym qasi, jak nie połowa płacze, rzyga, szczypie, krzyczy, piszczy, to druga połowa marudzi, narzeka i fixuje mecze ... bym zapomniał, ze sa jeszcze tacy co caly czas boksuja, niezaleznie od wyniku  jak mozna nie rozumiec takich prostych zaleznosci kursowych , ktore jasno pokazuja ,ze kurs 9,0 przy 1:0 dla polibudy (a nawet 24:20) nie ma prawa sie zdarzyc przy normalnym meczu nawet kurs 4,0 jest o wiele za wysoki bo tak jak pisal Korver przy takim wyniku powinno byc 2,5 ( i to max ) wnioskujac wiec tylko na podstawie kursow mecz smierdzi na kilometr
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
jestem bardzo ciekawy co bedziecie mowic jak Reska to jakims cudem 3-2 wygra wtedy bedzie pewnie tez, ze sprzedali, ale tylko 2 sety ... 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Meczu nie ogladalem, a kolega pyta - Grozer gra od poczatku?
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
moze jakis ogorek na oddsmakerze ?  przeciez tylko 1 buk zrobil taka gafe a kursy na live zawsze skacza jak poje**ne i nigdy tego nie zrozumiem, strata 2 punktow z rzedu, a Ci juz "szaleja", a to przeciez siatkówka i gowno znaczące 2 punkty 4 kurs na wawe wygrywającą 1 seta z Reską to normalność? Wawa walczy o zycie, Rzeszow o pietruszke, moze ktos oglada ten mecz i widzi co sie dzieje z mobilizacja i checia do gry Rzeszowa? ja pierdole czy zawsze jak cos nie wchodzi to musi byc fix, trzeba sie od razu doszukiwac wszystkiego tylko nie tego, ze sie przed meczem połasiło na taki kurs na Rzeszów? ... niektorych nie zrozumiem nigdy na tym qasi, jak nie połowa płacze, rzyga, szczypie, krzyczy, piszczy, to druga połowa marudzi, narzeka i fixuje mecze ... bym zapomniał, ze sa jeszcze tacy co caly czas boksuja, niezaleznie od wyniku  jak mozna nie rozumiec takich prostych zaleznosci kursowych , ktore jasno pokazuja ,ze kurs 9,0 przy 1:0 dla polibudy (a nawet 24:20) nie ma prawa sie zdarzyc przy normalnym meczu nawet kurs 4,0 jest o wiele za wysoki bo tak jak pisal Korver przy takim wyniku powinno byc 2,5 ( i to max ) wnioskujac wiec tylko na podstawie kursow mecz smierdzi na kilometr ten mecz smierdzial na kilometr juz wczoraj ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kropek w Pilce korupcja jest od min 10 lat takze wiesz...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jestem bardzo ciekawy co bedziecie mowic jak Reska to jakims cudem 3-2 wygra wtedy bedzie pewnie tez, ze sprzedali, ale tylko 2 sety ...  Biorąc pod uwagę bardzo falową grę Warszawy bardzo możliwe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze jakis ogorek na oddsmakerze ?  przeciez tylko 1 buk zrobil taka gafe a kursy na live zawsze skacza jak poje**ne i nigdy tego nie zrozumiem, strata 2 punktow z rzedu, a Ci juz "szaleja", a to przeciez siatkówka i gowno znaczące 2 punkty 4 kurs na wawe wygrywającą 1 seta z Reską to normalność? Wawa walczy o zycie, Rzeszow o pietruszke, moze ktos oglada ten mecz i widzi co sie dzieje z mobilizacja i checia do gry Rzeszowa? ja pierdole czy zawsze jak cos nie wchodzi to musi byc fix, trzeba sie od razu doszukiwac wszystkiego tylko nie tego, ze sie przed meczem połasiło na taki kurs na Rzeszów? ... niektorych nie zrozumiem nigdy na tym qasi, jak nie połowa płacze, rzyga, szczypie, krzyczy, piszczy, to druga połowa marudzi, narzeka i fixuje mecze ... bym zapomniał, ze sa jeszcze tacy co caly czas boksuja, niezaleznie od wyniku  jak mozna nie rozumiec takich prostych zaleznosci kursowych , ktore jasno pokazuja ,ze kurs 9,0 przy 1:0 dla polibudy (a nawet 24:20) nie ma prawa sie zdarzyc przy normalnym meczu nawet kurs 4,0 jest o wiele za wysoki bo tak jak pisal Korver przy takim wyniku powinno byc 2,5 ( i to max ) wnioskujac wiec tylko na podstawie kursow mecz smierdzi na kilometr I to jest właśnie to. Jedni patrzą na mecze ze strony analitycznej, powiedzmy 'cyferkowo', a drudzy czysto kibicowsko, po względem emocjonalnym Jedni z drugimi nie dogadają się w tak sprzecznych sytuacjach, każdy jest pewien swoich racji. I na tym zakończmy. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|