|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
w Arce ostre już napięcie siostra skrobie tuż po pięcie Craxa znów kogoś pokona w Gdyni latarnia czerwona super wynik jest na mecie przecież spadną nam w duecie tak będzie – „wielka triada” drugą ligą ostro włada wciąż na twarzy mam uśmieszek bo dołuje też nam Leszek to nie Leszek lecz amica po co głupia polemika to amica przecież z Wronek Leszka stały to przydomek nic już Arki nie ratuje w drugiej lidze wyląduje będzie przedtem wydarzenie Arki ful upokorzenie to w kalendarz się wpisało to tradycja jakich mało! Lechia lekcje da futbolu będzie wpadał gol po golu Lechia wygra trzy do zera Arce głupio jak cholera to już nie jest tamta era gdy się grało pod "fryzjera" ta różnica jest tak duża Lechia przejdzie tak jak burza łzy polecą z oczu Arki z nosa gile no i smarki Lechia ostro wam dowali i do drugiej ligi zwali!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Bytom pozegna sie z liga jak nic Juz dawno to mowilem, dla Mnie jedno z biedniejszych miast na Slasku... ja sam nie wiem jak oni i tak tyle czasu wytrzymali i jakos to ciagneli i w miare przyzwoite wyniki osiagali Szkoda... Piast będzie rozgrywał o dwa derbowe mecze mniej, w przyszłym sezonie Ekstraklasy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3 Minuty Lechia trzymamy lub strzelamy  (dodam,ze nie obstawiałem,ale jako,że studiuję w Gdańsku to wypad na Legię w przypadku wylosowania bliższy zdecydowanie;p)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wsadz sobie w tylek te prowokacje
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
w Arce ostre już napięcie siostra skrobie tuż po pięcie Craxa znów kogoś pokona w Gdyni latarnia czerwona super wynik jest na mecie przecież spadną nam w duecie tak będzie – „wielka triada” drugą ligą ostro włada wciąż na twarzy mam uśmieszek bo dołuje też nam Leszek to nie Leszek lecz amica po co głupia polemika to amica przecież z Wronek Leszka stały to przydomek nic już Arki nie ratuje w drugiej lidze wyląduje będzie przedtem wydarzenie Arki ful upokorzenie to w kalendarz się wpisało to tradycja jakich mało! Lechia lekcje da futbolu będzie wpadał gol po golu Lechia wygra trzy do zera Arce głupio jak cholera to już nie jest tamta era gdy się grało pod "fryzjera" ta różnica jest tak duża Lechia przejdzie tak jak burza łzy polecą z oczu Arki z nosa gile no i smarki Lechia ostro wam dowali i do drugiej ligi zwali!! a kto twórca? Słowacki Mickiewicz czy ktoś od fraszek 
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
to jakas plaga dzis 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
w Arce ostre już napięcie siostra skrobie tuż po pięcie Craxa znów kogoś pokona w Gdyni latarnia czerwona super wynik jest na mecie przecież spadną nam w duecie tak będzie – „wielka triada” drugą ligą ostro włada wciąż na twarzy mam uśmieszek bo dołuje też nam Leszek to nie Leszek lecz amica po co głupia polemika to amica przecież z Wronek Leszka stały to przydomek nic już Arki nie ratuje w drugiej lidze wyląduje będzie przedtem wydarzenie Arki ful upokorzenie to w kalendarz się wpisało to tradycja jakich mało! Lechia lekcje da futbolu będzie wpadał gol po golu Lechia wygra trzy do zera Arce głupio jak cholera to już nie jest tamta era gdy się grało pod "fryzjera" ta różnica jest tak duża Lechia przejdzie tak jak burza łzy polecą z oczu Arki z nosa gile no i smarki Lechia ostro wam dowali i do drugiej ligi zwali!! Ta twórczość, to Twoje dzieło, Abarth?  Dobre...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Arce ostre już napięcie siostra skrobie tuż po pięcie Craxa znów kogoś pokona w Gdyni latarnia czerwona super wynik jest na mecie przecież spadną nam w duecie tak będzie – „wielka triada” drugą ligą ostro włada wciąż na twarzy mam uśmieszek bo dołuje też nam Leszek to nie Leszek lecz amica po co głupia polemika to amica przecież z Wronek Leszka stały to przydomek nic już Arki nie ratuje w drugiej lidze wyląduje będzie przedtem wydarzenie Arki ful upokorzenie to w kalendarz się wpisało to tradycja jakich mało! Lechia lekcje da futbolu będzie wpadał gol po golu Lechia wygra trzy do zera Arce głupio jak cholera to już nie jest tamta era gdy się grało pod "fryzjera" ta różnica jest tak duża Lechia przejdzie tak jak burza łzy polecą z oczu Arki z nosa gile no i smarki Lechia ostro wam dowali i do drugiej ligi zwali!! szacunek, niczym w podstawowce rymy 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
to jakas plaga dzis  Nie plaga tylko błąd bet365. Nie każdy ogląda w tv.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
doliczony Lechia!!! trzymamy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
w Arce ostre już napięcie siostra skrobie tuż po pięcie Craxa znów kogoś pokona w Gdyni latarnia czerwona super wynik jest na mecie przecież spadną nam w duecie tak będzie – „wielka triada” drugą ligą ostro włada wciąż na twarzy mam uśmieszek bo dołuje też nam Leszek to nie Leszek lecz amica po co głupia polemika to amica przecież z Wronek Leszka stały to przydomek nic już Arki nie ratuje w drugiej lidze wyląduje będzie przedtem wydarzenie Arki ful upokorzenie to w kalendarz się wpisało to tradycja jakich mało! Lechia lekcje da futbolu będzie wpadał gol po golu Lechia wygra trzy do zera Arce głupio jak cholera to już nie jest tamta era gdy się grało pod "fryzjera" ta różnica jest tak duża Lechia przejdzie tak jak burza łzy polecą z oczu Arki z nosa gile no i smarki Lechia ostro wam dowali i do drugiej ligi zwali!! Ta twórczość, to Twoje dzieło, Abarth?  Dobre... no to forumowicze L ja zacznę wy skończycie : "Wpadłaś do potoku ....
|
|
|
|
|
a.k.a. "typer 1986"
|
|
a.k.a. "typer 1986"
jaki sklad na trogi cwiercfinal?
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
to jakas plaga dzis  Nie plaga tylko błąd bet365. Nie każdy ogląda w tv. ja wogole nie ogladam tylko na quasi odswiezam. Zagrany mam under 2,5 i po takich tekstach pikawa mi wysiadzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TVP Sport. Wg nich Lechia prowadziła w 80 minucie 2-1 a Lechia zremisowała z Ruchem 0-0 w pierwszym meczu... 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Qrwa, Kiel nie może sobie poradzić z rezerwami HSV  Ładować im bramę, do qrwy nędzy! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Turbinki 333333333333333333 Over izi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Real Madryt: Casillas; Sergio Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo; Benzema.
20minut
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|