Ja tylko w poście, zasygnalizowałem pewien "problem".
Wniosków, na tą chwilę, nie wyciągam.
Ot, i tyle.
Ty zauważyłeś,że teoretycznie jest wszystko ok Natomiast "problem" zauważył analityk fortuny, który całkiem nieźle sobie radzi. "Śliskie" mecze wrzuca do oferty dnia z lekko wyższym kursem i już dla niektórych jest "promocja". Natomiast prawdopodobieństwo wystąpienia zonka w tych meczach jest nieco wyższe niż wskazywałby na to kurs - cała filozofia
bo Teixeira to conajmniej przeciętny grajek, a Fattar ostatnio próbował pograć w kilku chelkach w Maroku. W dodatku u siebie, kort centralny pasuję powalczyć.
dość wysoki kurs na Reistera. Domijan to wieżowiec z amerykańskiego uniwersytetu z cleveland (chyba). Wygrał jakąś tam ligę, ale to nie jest dobry tenisista. Widziałem go w dallas, gdzie oprócz całkiem solidnego, chociaż rzadko trafiającego serwisu zupełnie nic nie zaprezentował. Na siatce często w siatkę plus z głębi kortu cieniutko. Teraz pytanie moje - jaka jest nawierzchnia w miami i czy ktoś widziałem Juliana w tym roku?
W lipcowym challengerze w Sopocie (150 tys $ + hospitality) mają pojawić się w gwiazdy. Organizatorzy wspólnie z Panem Ryszardem Krauze już czynią starania aby znani tenisiści pojawili się nad polskim morzem . Nieoficjalnie mówi się że organizatorzy będą próbowali nakłonić do przyjazdu takich graczy jak: 1. Andreas Seppi ( Włochy ) 2. Julien Bennetau (Francja ) 3. Philipp Petzschner (Niemcy) 4. Dmitry Tursunov ( Rosja )
Prawdziwą gratką może być natomiast występ w Sopocie po kilku latach byłego mistrza Roland Garros Juan Carlosa Ferrero. Hiszpan jest ponoć zadowolony z warunków zaproponowanych przez organizatorów.