Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
T
addict
addict
T Offline
Myślałem o założeniu punktu bukmacherskiego u mnie w mieście (np. Profesjonal czy STS). Jaki jest koszt tego ?? czy trzeba coś zapłacić żeby wejść do sieci tych buków. słyszałem, żę trzeba się zabezpieczyć na kwotę 20 000 pln w razie wygranej klienta.
pozdrawiam
majlosh

Bonus: Unibet
E
enthusiast
enthusiast
E Offline
heh najlepiej idz do zródla, popros o jakis numer do centrali. Ja jeszcze swoego czasu widzialem nie raz na dzwiach Profesjonala ogloszenia wlasnie proponujace otwarcie takiego lokalu. Warunkim chyba byl tak jakis lokal w dobrym miejscu, miesciena powyżej 25 tys. i tak jak mowisz jakies tam zabezpieczenie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
przejzyj stare tematy

W
old hand
old hand
W Offline
Nie widze sensu otwierania nowych lokali. Wiekszosc przerzuca sie do sieci, zostaja tylko stare dziadki. Liczba punktow tej chwili jest i tak duza, ze nie ma potrzeby tworzyc nowych. Z II strony jesli zmaleje liczba graczy, firmy beda sie o nich zabijac co moze zaowocowac ciekawymi promocjami co widac w profie. Zauwazylem ze zmienilo sie takze podejscie do mlodszych graczy.

T
addict
addict
T Offline
Hmm. masz po częsci rację i przyznam, że sam mam konto u internetowego buka. Ale nie wszyscy mają komputer, nie wspominając o internecie. poza tym wiele osó jest zwolennikami tradycyjnych sposobów zawierania zakładów. A trzeba być frontem dla wszystkich. Co do tych promocji to ja ich tak nie zauważyłem jakoś szczególnie, no mzoe poza wprowadzniem programu lojalnościowego w profie.

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, forty, Sensei, alfa, rafal08), 1,632 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,550
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025