|
|
addict
|
|
addict
Myślałem o założeniu punktu bukmacherskiego u mnie w mieście (np. Profesjonal czy STS). Jaki jest koszt tego ?? czy trzeba coś zapłacić żeby wejść do sieci tych buków. słyszałem, żę trzeba się zabezpieczyć na kwotę 20 000 pln w razie wygranej klienta. pozdrawiam majlosh
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
heh najlepiej idz do zródla, popros o jakis numer do centrali. Ja jeszcze swoego czasu widzialem nie raz na dzwiach Profesjonala ogloszenia wlasnie proponujace otwarcie takiego lokalu. Warunkim chyba byl tak jakis lokal w dobrym miejscu, miesciena powyżej 25 tys. i tak jak mowisz jakies tam zabezpieczenie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie widze sensu otwierania nowych lokali. Wiekszosc przerzuca sie do sieci, zostaja tylko stare dziadki. Liczba punktow tej chwili jest i tak duza, ze nie ma potrzeby tworzyc nowych. Z II strony jesli zmaleje liczba graczy, firmy beda sie o nich zabijac co moze zaowocowac ciekawymi promocjami co widac w profie. Zauwazylem ze zmienilo sie takze podejscie do mlodszych graczy.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hmm. masz po częsci rację i przyznam, że sam mam konto u internetowego buka. Ale nie wszyscy mają komputer, nie wspominając o internecie. poza tym wiele osó jest zwolennikami tradycyjnych sposobów zawierania zakładów. A trzeba być frontem dla wszystkich. Co do tych promocji to ja ich tak nie zauważyłem jakoś szczególnie, no mzoe poza wprowadzniem programu lojalnościowego w profie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka