|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a moze caty sheltony, fajne butki, zamszowe lub ze skory ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś kiedyś starał się o dotację do jakiegoś wydarzenia czy to sportowego czy to kulturalno - rozrywkowego z Wydziału Promocji w swoim mieście?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Znacie się na parasolach, chcem kupić mamie i rozrzut cenowy niesamowity. Ma być mały i wytrzymały. Co to jest parasol tekingowy, czym się różni od tego normalnego? Jaka firma jest liderem? Cena, nie wiem 150zł to chyba już dużo jak na parasol.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam gg10 w ustawieniach mam wszystko dobrze ustawione a nie mam archiwum, tzn. archiwum pewnie gdzies na dysku c jest ale chodzi mi o to, ze bedac na gg nie moge odczytac archiwum rozmow z kimkolwiek, o co kaman, wiem, ze jest wujek google ale przeszukalem na szybko i odpowiedzi nie znlalem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy wie ktoś może o ile więcej kosztuje bilet intercity od zwykłego TLK i czy obowiązuje na niego zniżka studencka?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy wie ktoś może o ile więcej kosztuje bilet intercity od zwykłego TLK i czy obowiązuje na niego zniżka studencka? Ja nie wiem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Z tego co wiem cena jest znacznie droższa, wszystko zalezy oczwyiscie od dlugosci odcinka. Jakies pol roku temu nie bylo juz znizek studenckich.
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
czy wie ktoś może o ile więcej kosztuje bilet intercity od zwykłego TLK i czy obowiązuje na niego zniżka studencka? Jest znizka studencka. TLK niewiele drozszy od zwyklego pospiesznego, Intercity duzo drozszy.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dostałem jakiegos mejla z [email protected] po czym wchodze na załacznik a tam jakis wirus, keyllger czy cos takiego i nie moge wejsc na zadną strone, nortonem tego nie usune a czy nod32 da rade z takim gównem ? wogole nie moge wejsc na zadną strone bo mi blokuje wszystko( 2 komp) i co teraz pasuje zrobic ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dobra zrobilem chodzilo o jakas lipna werse vista home cos tam 2011 ktore cchiało wymysic kupienie jakiś kodów czy cos, ale juz sie udało google 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1) Do majsterkowiczo : Czy ktos uzywa/uzywal pistoletu do malowania scian ? 2) Do kogos kto troche zna sie na kulturystyce: Jakiego rodzaju rzeczy mozna brac na poczatku cwiczen ? I co byscie ogolnie polecili ? Nie chce w siebie pakowac jakiegos ustrojstwa ktore mnie jakos nienaturalnie wypompouje. Cchce troche poprawic budowe ciala i przede wszystkim zlapac pare kg 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2) Do kogos kto troche zna sie na kulturystyce: Jakiego rodzaju rzeczy mozna brac na poczatku cwiczen ? I co byscie ogolnie polecili ? Nie chce w siebie pakowac jakiegos ustrojstwa ktore mnie jakos nienaturalnie wypompouje. Cchce troche poprawic budowe ciala i przede wszystkim zlapac pare kg  na poczatku proponuje pocwiczyc troche na sucho 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
1) Do majsterkowiczo : Czy ktos uzywa/uzywal pistoletu do malowania scian ? 2) Do kogos kto troche zna sie na kulturystyce: Jakiego rodzaju rzeczy mozna brac na poczatku cwiczen ? I co byscie ogolnie polecili ? Nie chce w siebie pakowac jakiegos ustrojstwa ktore mnie jakos nienaturalnie wypompouje. Cchce troche poprawic budowe ciala i przede wszystkim zlapac pare kg  pare miesiecy: ryz, kurczak, serek wiejski, warzywka i witaminki. jak 'staniesz' to sie pomysli co dalej.
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
troszke Gainerka rowniez nie zaszkodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po pierwsze trening typowo na masę po drugie dodatni bilans kaloryczny czyli musisz więcej kalori przyswajać w jedzeniu niż spalasz (dobre źródla białek,węglowodanów i tłuszczy )a odżywki według braku zapotrzebowania w diecie czyli mówiąc po ludzku jeżeli nie możesz zjeść normalnego obiadu to wtedy gainer lub białko. Gainer to nic innego jak jedzenie w proszku więc jeżeli możesz zjeści kurczaka z ryżem to nie ma co wydawać kasy na odżywki narazie(ogólnie polecam forum sfd tak jest wszystko)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gainer to strata kasy IMO. Ewentualność, jak nie masz możliwości przygotowania i zjedzenia pełnowartościowego posiłku.
Tak jak koledzy, proponuję poćwiczyć na sucho, beż żadnych odżywek. Dobry trening + dieta to podstawa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O zauważyłem, że @eroll chwilkę przede mną napisał to samo. Sorry za zbędny post w takim razie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
meta+oma rulez 
|
|