Według mnie wygrana Ruskich wcale nie będzie jakąś wielką sensacją. Od początku tej edycji stawiałem ich jako głównego kandydata do wygranej. Siłę Trento każdy zna, ale są to tylko ludzi i są do pokonania (nawet w tych najważniejszych meczach) co pokazało już kilka razy Cuneo. A grajki z Zenitu to również światowa czołówka z Ballem na czele.
jesli porownywac pozycje to jak dla mnie atak i rozegranie ma Zenit lepszy w tym momencie, libero na remis, chociaz wczoraj Bari gral slabiutko, a Obmochaev trzymal sie bardzo solidnie w 2 linii
srodkowych rowniez dalbym na remis, Ball wedlug mnie troszke wiecej jest w stanie z nich wyciagnac niz Raphael, a co do bloku to Ruscy zawsze z niego slyneli, wiec nie ustepuja nikomu
Trento ma wyrazna przewage w ofensywie przyjecia, ani Priddy ani Tetyukhin nie sa w stanie tak mocno i wysoko atakowac jak para z Trento, jednak technicznie o dziwo Ruscy chyba lepsi
+ dla Trento bo u siebie, wlasna hala, kibice itp itd
takze nie widac jakiejs przepasci miedzy tymi druzynami, nie zdziwi mnie 5cio setowka, a tam juz wszsytko mozliwe jest
Zenit