|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żydki mi się dzisiaj podobają tak jak mówiłem. Przejada sie po TAU we wlasnej hali  Bez huraoptymizmu, -4,5 w bet365 wygląda bardzo smakowicie  takie handi jest ??????? Opcja dodatkowy handicap.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Fanatyk i maaajo a nie lepej valencia over 145 pkt ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja ja -4,5 @1.47 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fanatyk i maaajo a nie lepej valencia over 145 pkt ? z miesiac temu w lidze bylo 59-52 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fanatyk i maaajo a nie lepej valencia over 145 pkt ? z miesiac temu w lidze bylo 59-52  Nie gram hiszpańskich zespołów jeśli chodzi o o/u.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Maccabi Tel Aviv - Caja Laboral Handicap ( 0 : 9 ) : 1 1.90 Power Electronics Valencia - Real Madrid : 1 1.73 Podwójny to moze takie cos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panie Klyman, spokojnie  wnioskuje ze chcesz zagrac cokolwiek bez wiekszego przekonania  mysle ze nie tedy droga do... ogrywania buków (długofalowo)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panie Klyman, spokojnie  wnioskuje ze chcesz zagrac cokolwiek bez wiekszego przekonania  mysle ze nie tedy droga do... ogrywania buków (długofalowo) ale ja przeciez spokojny jestesm poprostu mysle Panie Finanz 
|
|
|
|
|
a.k.a. "blondyn211"
|
|
a.k.a. "blondyn211"
a valencia - real over jakies sugestie i maccabi - caja handi (0-7) - 2
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
siemanko, to co na dzisiaj ? ja myślałem o :
Maccabi Valenci ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co myślicie o Panacie? Wygrali na wyjeździe 2 mecz, 1 o mały włos to u siebie sobie nie poradzą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a diamanitidis 14.5 over po 1.75 co sadzicie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
..powiem tak , te mecze śa tak wyrównane że naprawę wszystko jest mozliwe co było już widać..1 runda wygrane gospodarzy , 2 runda wygrane gości a mecze Oly siena najpierw plus 40 dla greków a potem w pałe mówi samo za siebie.. Maccabi po takim kursie to niech kapiszony grają , widziałem 2 pierwsze mecze i w drugim Maccabi wygrało niesamowitym szczęściem i nie sądze zeby dziś az tak górowało na Caja..ja gram plus 7 dla gości po kursie 1,9... Barca - zdaje sobie sprawę że musi wygrać choć jeden meczu w Grecji i może to dziś nastapić..kurs 2 w meczu gdzie szanse śa pół na pół biorę ... Siena - oly to dla mnie kolos na glinianych nogach i mam nadzieję zę odpadnie , kadra już nie taka mocna , Siena jest w stanie wygrac to rywalizację.. pojedynek val - real wszystko możliwe ..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
..powiem tak , te mecze śa tak wyrównane że naprawę wszystko jest mozliwe co było już widać..1 runda wygrane gospodarzy , 2 runda wygrane gości a mecze Oly siena najpierw plus 40 dla greków a potem w pałe mówi samo za siebie.. Maccabi po takim kursie to niech kapiszony grają , widziałem 2 pierwsze mecze i w drugim Maccabi wygrało niesamowitym szczęściem i nie sądze zeby dziś az tak górowało na Caja..ja gram plus 7 dla gości po kursie 1,9... Barca - zdaje sobie sprawę że musi wygrać choć jeden meczu w Grecji i może to dziś nastapić..kurs 2 w meczu gdzie szanse śa pół na pół biorę ... Siena - oly to dla mnie kolos na glinianych nogach i mam nadzieję zę odpadnie , kadra już nie taka mocna , Siena jest w stanie wygrac to rywalizację.. pojedynek val - real wszystko możliwe .. Maccabi u siebie od zawsze bardzo mocne i miażdzy reywali,tylko Barcelona postawiła tutaj opór..Jak dla mnie czyste 1 na pewno a i mozliwe ęe z hc..Osobiscie gralem 1 juz wczoraj po kursie 1,3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ale w takim meczu może zdażyć się wszystko a jak TY pograsz win Maccabi po nawet 1,3 to zbierasz jedynie ochłapy..jak dla mnie atut własnej hali to jedno ale jeżeli drużyna jest klasowa a taką jest Caja to powinna radzić sobie wszędzię..ja gram Caje plus 7
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja gram oly i to jest najlepszy bet na dzis
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale w takim meczu może zdażyć się wszystko a jak TY pograsz win Maccabi po nawet 1,3 to zbierasz jedynie ochłapy..jak dla mnie atut własnej hali to jedno ale jeżeli drużyna jest klasowa a taką jest Caja to powinna radzić sobie wszędzię..ja gram Caje plus 7 Nie gram za 50 zł czy sto zł by można bylo to nazwać ochłapami...Do kursu 1,3 dogrywam Holandie w piłke i za 1000 już mam 500 na czysto. Co do Maccabi sugerujesz sie 2 meczem gdzie żydki w roli gości.Chyba zaden zespół nie ma aż takiej magi wlasnego parkietu jak właśnie Maccabi... Zresztą nie ma co sie rozpisywac zobaczymy poźnym wieczorem kto miał racje bo jak dla mnie nawet żydki mogą pokryć hc Dla mnie ważna jest 1 wiec niech wejdzie a Tobie te HC na Tau choc zdania nie zmienie ze typ ryzykowny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
..powiem tak , te mecze śa tak wyrównane że naprawę wszystko jest mozliwe co było już widać..1 runda wygrane gospodarzy , 2 runda wygrane gości a mecze Oly siena najpierw plus 40 dla greków a potem w pałe mówi samo za siebie.. Maccabi po takim kursie to niech kapiszony grają , widziałem 2 pierwsze mecze i w drugim Maccabi wygrało niesamowitym szczęściem i nie sądze zeby dziś az tak górowało na Caja..ja gram plus 7 dla gości po kursie 1,9... Barca - zdaje sobie sprawę że musi wygrać choć jeden meczu w Grecji i może to dziś nastapić..kurs 2 w meczu gdzie szanse śa pół na pół biorę ... Siena - oly to dla mnie kolos na glinianych nogach i mam nadzieję zę odpadnie , kadra już nie taka mocna , Siena jest w stanie wygrac to rywalizację.. pojedynek val - real wszystko możliwe .. Maccabi u siebie od zawsze bardzo mocne i miażdzy reywali,tylko Barcelona postawiła tutaj opór..Jak dla mnie czyste 1 na pewno a i mozliwe ęe z hc..Osobiscie gralem 1 juz wczoraj po kursie 1,3 Klasowy zespół to oni mieli rok czy dwa lata temu, teraz jest to zbiorowisko , które pęka przy odrobinie większej presji. Popatrz chociaż na mecze wyjazdowe tej drużyny w swojej lidze.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|