|
|
member
|
|
member
Czy jest dzis jakis problem z wyplatami na moneybookers? Z reguly pojawiaja sie w kilka godzin, dzis czekam od 8 rano i nic? Z gory dzieki za jakas informacje w tej sprawie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no ja tez piłeczkę pewnie dostane  jest 8 kwiecień a juz mam obrót 4 tysie, nawet nie wiedzialem, że takie cos jest  Jeszcze jest takie "coś": Jeśli Marcin Gortat rzuci w meczu 20pkt. lub więcej wszyscy gracze obstawiający to spotkanie otrzymają od nas gratis 25PLN niezależnie od wyniku zakładu! Regulamin: *Do promocji kwalifikują się kupony pojedyncze i akumulowane, przy czym muszą zawierać jeden z zakładów na handicap w meczu Phoenix Suns. Zakłady LIVE nie będą brane pod uwagę. *Minimalna kwota zakładu kwalifikująca się do promocji wynosi 25PLN. *Jeden gracz może otrzymać tylko jeden bonus za jedno spotkanie. *Bonus zostanie dopisany do konta gracza w ciągu 48h *Promocja będzie trwać do końca sezonu zasadniczego NBA 2010/11, jednak organizator zastrzega sobie prawo do wcześniejszego jej zakończenia.i 5 zeta za rejestracje do 15 kwietnia
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
ostatnio bylo od 25pkt nie wiem moze cos sie zmienilo....
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Każdy użytkownik Tobet, który wyśle kupon zawierający jeden z zakładów z naszej oferty na walkę Adamka za min. 5PLN weźmie udział w losowaniu 5 par skórzanych rękawic MMA marki Lonsdale! Dodatkowo osoba z kuponem, który zanotuje najwyższa wygraną otrzyma skórzane rękawice bokserskie Everlast
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie wiecie jak długo zajmuje temu bukowi wyjaśnienie zgłoszenia wysłanego do ich supportu? Zgłosiłem uwagi do dziwnych operacji na moim koncie 27 marca i do dzisiaj sprawa nie jest wyjaśniona. Mało tego, do dzisiaj nie mam informacji do kiedy planują wyjaśnić zgłoszoną sytuację. W międzyczasie oczywiście zablokowali mi konto, 3 razy poprosili o kopię dowodu tożsamości (wysłałem im za pierwszym razem), raz o numer telefonu (2 razy już im wysłałem). Nie rozumiem - po prostu mają taki bałagan, że jednej sprawy do końca nie doprowadza jedna osoba, tylko za każdym razem ktoś inny mi odpisuje? Tak się zastanawiam, czy olewają w ten sposób wszystkich klientów, czy tylko mi się tak przyfarciło. Może po prostu zbyt grzeczny jestem (byłem) w kontaktach z nimi? Pewnie jakbym wysyłam im maile kilka razy dziennie albo bym ich zwyzywał, to bym już dawno sprawę miał wyjaśnioną. Tempo mają zabójcze - nadal nie podali co się dzieje, co robią, kiedy planują rozwiązać ten problem. Przeczytałem cały wątek i widzę, że sporo osób miało przeboje z Tobetem. Regulamin faktycznie naginają do swoich potrzeb - też mam u nich kilka (kilkanaście?) anulowanych zakładów już po zakończeniu danego zdarzenia. Oczywiście oni mają prawo do błędów - gracze nigdy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo dla Tobet za wystawienie polskich lig okregowych w pilce noznej!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mankiet co tu brawować. Jeśli limity mają takie same jak np na ekstraklase piłki ręcznej to nawet nie ma sensu komentować
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Śmiało mogę stwierdzić, że na okręgowe w Tobet ( na czystym koncie oczywiście) limity są większe niż u konkurencyjnych firm na 3 ligi.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Śmiało mogę stwierdzić, że na okręgowe w Tobet ( na czystym koncie oczywiście) limity są większe niż u konkurencyjnych firm na 3 ligi. a czy Ty możesz choć raz konkretnie napisać jakie są limity czy tylko potrafisz takie enigmatyczne odpowiedzi dawać. Konkretne pytanie dziś zakładam konto czyli jest "czyste" za ile mozna zagrac powiedzmy kurs 4.30 ?
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Banik Wrocławska grupa też będzie w ofercie?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dołączam do pytania. Zapotrzebowanie jest 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
a co wałka szykujecie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czekać, aż będzie A klasa i B klasa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiedze Krakowska jest tylko pytanie czy probowal ktos singla zagrac przejdzie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podkarpackiej nie ma w ktorej gram 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podkarpackiej nie ma w ktorej gram  ale byś samobóje walił jakby na druzyne przeciwną był kurs >3 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam ! Pany wypłacac kase z tobeta mozna tylko przez przelew i mb ? I jeszcze jedno, jak zrobie uzyj formatu lokalnego przy przelewie bankowym to wystarczy ze wpisze nr konta i bank ? Jak mam inteligo to wpisac PKO czy Inteligo poprost ? Dzieki za pomoc ;p
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Wygrałem u nich sporo pieniędzy i po tygodniu chcąc się zalogować na swoje konto wyskoczył mi komunikat konto zamknięte. Napisałem do suportu co jest przyczyną zamknięcia konta. Uzyskałem bardzo szybką odpowiedź "Zastrzegamy sobie prawo do zamknięcia istniejącego konta lubodmówienia założenia nowego bez podania przyczyny. " Nie polecam tego bukmachera !!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wygrałem u nich sporo pieniędzy i po tygodniu chcąc się zalogować na swoje konto wyskoczył mi komunikat konto zamknięte. Napisałem do suportu co jest przyczyną zamknięcia konta. Uzyskałem bardzo szybką odpowiedź "Zastrzegamy sobie prawo do zamknięcia istniejącego konta lubodmówienia założenia nowego bez podania przyczyny. " Nie polecam tego bukmachera !!! Wygrałeś na zakładach czy na darmowych spinach w kasynie?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|