Ja bym wolał żeby jakiś recepcjonista nie wpierdalał się w moje życie osobiste, nie jego sprawa kogo i gdzie prowadzam. Następnym razem niech skołuje numery ich żon i do nich zadzwoni. Jeszcze większa afera będzie. Piłkarz też człowiek, na treningu ma zapierdzielać, ale gdzie wkłada chuja wieczorem to jego sprawa. Poradź koledze niech w policji roboty spróbuje jak taki z niego dobry tajniak anonim.
Ja bym wolał żeby jakiś recepcjonista nie wpierdalał się w moje życie osobiste, nie jego sprawa kogo i gdzie prowadzam. Następnym razem niech skołuje numery ich żon i do nich zadzwoni. Jeszcze większa afera będzie. Piłkarz też człowiek, na treningu ma zapierdzielać, ale gdzie wkłada chuja wieczorem to jego sprawa. Poradź koledze niech w policji roboty spróbuje jak taki z niego dobry tajniak anonim.
Tylko te piłkarzyki są osobami publicznymi to raz, w chwili gdy korzystali z usług dziwek byli na zgrupowaniu przed meczem, czy reprezentowali Polskę to dwa. Skoro nie chcieli dawać z siebie wszystko w meczu, bo nie sądzę by zabawy z prostytutkami były częścią treningów przedmeczowych. Kibicowałeś oszustom na meczu, wydymali także i Ciebie Jacy kibice to i tacy piłkarzyki, widać było w Kownie doskonale
dokładnie gnacik, niejeden forumowicz grałby lepiej i z większym sercem niż taki pseudo-reprezentant.. A przynajmniej nie widać byłoby różnicy.. a skoro nie widać .. po to po co przepłacać
A wg mnie to Smuda powinien budować kardę opierając się na użytkownikach tego forum. Wtedy byłoby najlepiej, sami zawodowcy i eksperci by grali.
Hmm... U dzieci w pierwszej klasie podstawówki na w-fie widać więcej chęci niż niektórym naszym piłkarzom. I nie chodzi tu o brak umiejętności, ale brak ambicji i zaangażowania.
Nie mam pretensji że oglądam porażki tylko że ktoś za grubą forsę opierdala się na boisku.
hm....z tego co sie orientuje to jest dzial "smieszne"....a nad tym tematem odnosnie naszych pilkarzykow co forumowicze pisza to by trzeba zaplakac niestety...
Kolejny chwyt reklamowy, nabierze sie na to wcale spora grupa kretynów, którzy kupia i płyty Shakiry i odzież z Mango, która reklamuje Pikuś.
Nawiasem mówiac nie wiem jak mozna cos kupic w Mango, w tych sklepach jest tak potworny smród, ze nie wyobrazam sobie jak tam mozna wytrzymać choc par minut.