Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 23 1 2 14 15 16 17 18 22 23
A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
http://www.sznp.yoyo.pl/Wyroki%20sadowe/VI_SA_Wa_2192.pdf

czytając dokladnie to orzeczenie osobiście dałbym 75%,że 18 kwietnia ten sam warszawski WSA uzna,że poker to gra umiejętności tongue

Bonus: Unibet
A
A Offline
I już nowelka przeiwdziana na posiedzenie P-osłów 13-15 kwietnia.

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Pan Rostowski uważa, ze paliwo mamy najtansze w Unii. A zarobki na Łotwie sa mniejsze. Wiec w sumie nie jest najgorzej, ważne, ze jestesmy zielona wyspą! [/quote]

przy zarobkach Rostowskiego to paliwo za litr 25 pln to pikus

dla niego rosnace ceny nie robia wrazenia ,jeszcze bezczelnie mowi ze przeciez potanialy

czesci do lokomotywy

newbie
newbie
Może to co teraz powiem jest lub będzie mało popularne wśród towarzystwa mecz.pl i środowiskach bukmacherskich ,ale według mnie internet w tym zakłady bukmacherskie powinny być kontrolowane przez Państwo danego kraju. Bo teraz to jest tzw. wolna amerykanka. Podatek powinien być naliczany ale od obrotu danej firmy czyli od jej zysków a nie jak to jest teraz w ziemniakach że to gracz płaci państwu. Moim zdaniem to wszystko powinno być jakoś ujednolicone prawnie. Internet powinien działać na takich samych zasadach jak telewizja, radio, telefonia itd, itp. Powinno się płacić taki sam abonament jak to jest w powyższych mediach które wymieniłem. Państwo by na tym zarobiło i my wszyscy zarobili, a przynajmniej nie stracili jak to sie dzieje obecnie, mowie tu konkretnie o zakazie reklam bukmacherskich. Nawet Boniek mówił, że to jest nie hallo. On reprezentuje Expekt i pewnie mu posmarowali żeby tak mówił, tak samo jak szanowny redaktor Borek (BetClick) z polsatu otwartego przy każdej okazjji napomina wzmiankę o zakładaniu się itp. Polska traci na bukmacherce, firmy tracą i wszyscy grający. My wszyscy na tym tracimy. Dlatego jestem za pełną cenzurą internetu i zakładów bukmachersko internetowych, pokera i kasyn internetowych przede wszystkim ! ! ! Niech żyję komunizm drodzy towarzysze i towarzyszu Stalin. Precz z Wolną Amerykanką ! BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ ! Wszystkim.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by AGASSI

Tu już nie ma się co zmienić.
11-12 maja Senat, prezydent, opublikowanie i vacatio legis.
Ustawa wejdzie w życie między 15 czerwca a 1 lipca.
Chyba, że Komorowski się spręży, to wcześniej.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Naz1kozak chrzanisz 3 po trzy. Pół biedy gdybym żył w normalnym kraju, to jeszcze mógłbym rozważyć twoje argumenty. ale skoro żyje w kraju w którym kasa z tego pójdzie na obchody rocznicy Smolenska, budowę największej bazyliki w Europie, utrzymanie duchownych, resztę podzielą między siebie Miro Zbychu i reszta tych u koryta to po dobroci to ja tym hienom nic nie oddam.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ja tego nie rozumiem. Wprowadzają totalny bubel prawny, który "legalnie" eliminuje całą konkurencje zagraniczną, a KE nic sobie z tego nie robi - to po chuj te wszystkie zasady proporcjonalności, wolności gospodarczej i zdrowej konkurencji w UE? Równie dobrze mogliby sobie uchwalić ustawę, że licencja na Polske to 10 mln E i na jedno by wyszło.
puke tumany z wiejskiej

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w 100% popieram gryzonko!

kasa która te skurwesyny od nas wyciagaja nie idzie na nasze wspólne narodowe dobro! na to są przeznaczone tylko ochłapy! Kocham Polske, gdybym mial sie jeszcze raz urodzić to właśnie w tym kraju, ale rzygam na tych zasrańców którzy nami rządzą i rozdzialają miedzy SIEBIE pieniądze obywateli. Oby zdechli w męczarniach za to! tego wlasnie z całą świadomością im życze!

szkoda tylko ,że nie ma realnej alternatywy dla tej hołoty

przepraszam za tak dosadną wypowiedź, ale poczynań tych skurwieli po prostu nie da się inaczej określic

pozdro

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by rockeman
Oby zdechli w męczarniach za to! tego wlasnie z całą świadomością im życze!

piwo

A
A Offline
Originally Posted by Art300

nie zgadzam sięz Tobą tongue

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Alternatywy nie ma bo Polacy to wyjątkowo tępy motłoch. Przypomnę tylko słowa jednego z czołowych polityków "tępy naród wszystko kupi" - czy nauczyło to jego wyborców czegokolwiek? skąd w następnych wyborach ponownie zostaje posłem/europosłem .
Tak samo będzie z tą gówniana ustawą. 90 % internetowych graczy nie wyciągnie wniosków i ponownie zagłosuje na te zakłamane platfusy lub kaczyniaki. Bo przecież sondaże wyraźnie mówią ze to jedyna opcja....

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by Art300

nie zgadzam sięz Tobą tongue

Teoretycznie oczywiście może, ale prawdopodobieństwo niewielkie.
Wszyscy ( prawie) chcą tej ustawy.
Ewentualne przyszłe prawne wątpliwości będą rozpatrywane już po wejściu ustawy w życie.

newbie
newbie
Originally Posted by gryzonko
Alternatywy nie ma bo Polacy to wyjątkowo tępy motłoch. Przypomnę tylko słowa jednego z czołowych polityków "tępy naród wszystko kupi" - czy nauczyło to jego wyborców czegokolwiek? skąd w następnych wyborach ponownie zostaje posłem/europosłem .
Tak samo będzie z tą gówniana ustawą. 90 % internetowych graczy nie wyciągnie wniosków i ponownie zagłosuje na te zakłamane platfusy lub kaczyniaki. Bo przecież sondaże wyraźnie mówią ze to jedyna opcja....
Po pierwsze kolego jak kogokolwiek cytujesz to rób to dokładnie a nie przeinaczaj (wiem że nie celowo to zrobiłeś), ale później z takich przeinaczeń właśnie powstają plotki, a poco? A druga kwestia: To pokaż mi alternatywę? Bo ja jej nie widzę? Jedyna partia, która mogłaby coś zmienić /zdecydowanie na lepsze/ to UPR (UNIA POLITYKI REALNEJ) ze swoim charyzmatycznym przywódcą Korwinem-Mikke. Ale ciemny lud daje im niecały 1(słownie:jeden) procent poparcia, także większych szans Ci LUDZIE zbytnio nie mają. Polacy to głupi naród.

P
stranger
stranger
P Offline
Originally Posted by naz1kozak
Originally Posted by gryzonko
Po pierwsze kolego jak kogokolwiek cytujesz to rób to dokładnie a nie przeinaczaj (wiem że nie celowo to zrobiłeś), ale później z takich przeinaczeń właśnie powstają plotki, a poco? A druga kwestia: To pokaż mi alternatywę? Bo ja jej nie widzę? Jedyna partia, która mogłaby coś zmienić /zdecydowanie na lepsze/ to UPR (UNIA POLITYKI REALNEJ) ze swoim charyzmatycznym przywódcą Korwinem-Mikke. Ale ciemny lud daje im niecały 1(słownie:jeden) procent poparcia, także większych szans Ci LUDZIE zbytnio nie mają. Polacy to głupi naród.
Tu się kolego grubo mylisz.!
Nie wiem czy wiesz, ale Korwin-Mikke zdobył w ostatnich wyborach prezydenckich 2,48% głosów (więcej nawet od Pawlaka).
A po tym co się ostatnio dzieje w Polsce, realny jest wynik na poziomie 5%. Tak wiec UPR WiP, ma naprawdę spore szanse wejścia do parlamentu, tylko nie można podchodzi właśnie w ten sposób do sprawy i mówić, że nie będę na nich głosował/ła, bo i tak nie wejdzie do sejmu.
Trzeba uwierzyć, pójść do urn, oddać swój głos a przy okazji namówić kogo się tylko da, żeby zrobił podobnie.

newbie
newbie
Już dobra, oszczędź mi lamentów, zwracam honor, to forum jest jakieś zj,ebane. Adresu się nawet wkleić nie da bez błędów. Zgłoszę to Condradowi.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
O kur... laugh laugh laugh

Przy okazji mała prośba nie róbmy tutaj polityki smile

A
A Offline
Oglądałem na TVPInfo troche pierwszej połowy Zawiszy i jak byk wisiała płachta Tobet.com.......po przerwie zdjęli kopara

newbie
newbie
http://makro.pb.pl/2397460,66264,boniek-obstawia100-mln-eur

http://www.sponsoringsportu.pl/pl/wiadomosci/Pokazywanie_Cristiano_Ronaldo_nielegalne;154.html

Co o tym myślicie? Bo ja myślę że to nielada skandal. Dziki kraj ta Polska ! Ja z tąd uciekam w siną dal - do Anglii najlepiej bo tam przynajmnie rządzą ludzie, którzy szanują i rozumieją potrzeby ludzi i społeczeństwa, anie tak jak tu, byle się nachapać ido widzenia, tylko przed wyborami wszyscy obiecują gruszki na wierzbie a po to już Nas mają wszystkich tam gdzie diabeł mówi dobranoć, czyli krótkomówiąc W D,U,P,I,E ! ŁAAAAAAAAAAA

B
member
member
B Offline
a to tak tytułem odświeżenia tematu podatków:

http://podatki.onet.pl/kiedy-wygrane-w-grach-i-konkursach-sa-wolne-od-pod,19923,4230973,1,prasa-detal

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Onet:

http://sport.onet.pl/tylko-w-onet-pl/bubel-prawny-zabija-polski-sport,1,4231002,wiadomosc.html

Strona 16 z 23 1 2 14 15 16 17 18 22 23

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (burbon, latajaca_holenderka, rafal08), 2,933 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,391
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025