|
|
$
|
|
$
po ściagnięciu mp3 ze strony gdzie ściągałem już dawno mam na pulpicie pustą ikonke z nazwa muzyki i ma 0b nie da sie wyrzucić do kosza ani zmienić nazwy... pisze że tego pliku już nie ma...
ktoś wie jak usunąć ten pusty pilk ? :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odpal komputer w trybie awaryjnym i wtedy spróbuj usunąć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
albo urchom managera zadan EXPLORER.EXE - killim zadanie Plik->Nowe Zadanie ->i odpalasz total comandera (jak nie masz zainstaluj) i w tym total-cmd killim plik potem w managerze zadan Plik-Nowe Zadanie ->EXPLORER.EXE
powinno zadzialac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a najprosciej sciagnac programik 'unlocker', wlaczyc go, i jak sprobujesz usunac i sie nie uda to otworzy sie okienko z procesami ktore 'trzymaja' ten plik. Klikasz jeden przycisk i juz mozna go usunac. Dla mnie bardzo przydatny program 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
"Wspaniały program  Bardzo prosty, lekki po polsku a na dodatek dziecko bez problemu by go obsłużyło. Usunął pil 0kb dla którego na dysku nie było odniesienia źródła i nie można było go usunąć, lecz ten program sobie bez problemu poradził a przy tym nie potrzeba restartu systemu. BRAWO dla twórców!" no super  a ja nie wiem jak nie mam opcji unlocker ani nie robi tak jak pisales po usuwaniu :/ ps. tryb awaryjny na to nie pomaga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlacz unlockerassistant, przy probie usuwania powinno wyskoczyc okienko gdzie powinienes kliknoc przycisk 'Uwolnij' czy jakos tak 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
nie działa może jakoś AVG zablokował ten program mimo że pozwalałem na jego działanie... powinna być opcja ulocker nie mam jej w zadnym pliku ani folderze po kliknieciu w program unlocker cisza ok to czas spróbować tysona rade ale to potem bo wygląda na zadanie skłaniające do myślenia 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
albo urchom managera zadan EXPLORER.EXE - killim zadanie Plik->Nowe Zadanie ->i odpalasz total comandera (jak nie masz zainstaluj) i w tym total-cmd killim plik potem w managerze zadan Plik-Nowe Zadanie ->EXPLORER.EXE
powinno zadzialac tak więc wyłączony explorer, commander on i błąd :/ mam wyłączyć zabezpiecznia pliku zabezpieczenia pliku nie chce mi wyswietlic tak więc poddaje sie i niech sobie lezy na pulpicie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapisz ścieżkę do tego pliku, odpal kompa z jakiejś płyty bootowalnej i z tego poziomu usuń.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapisz ścieżkę do tego pliku, odpal kompa z jakiejś płyty bootowalnej i z tego poziomu usuń. najprosciej ubuntu chyba sciagnac, nagrac na pendrive i tak zrobic, wszystko wg instrukcji  ________ a jak sie nie chce to prawym przyciskiem myszy -> wlasciwosci -> zaznaczyc 'ukryty'  to chyba najprostszy sposob zeby nie bylo tego pliku widac 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pytanie teoretyczne czy ktos nieodpowiedni znajdujac jakiegos zalanego herbata laptopa moze wyciagnac z niego np jakies wazne hasla( np do banku)??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, sa szanse odzyskac z niego jeszcze sporo danych.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zrobiłem formata, zainstalowałem win7 i teraz przy uruchamianiu pokazuje mi do wyboru dwa systemy win7, tak jakbym nagral drugi raz tyle, że tylko jeden z nich działa. Pewnie coś tam spartolilem przy formacie. Da się coś z tym zrobić? Tak żeby z automatu wchodził mi ten poprawny system. Teraz trzeba kliknąć enter albo poczekać 30s i wtedy dopiero sam się ładuje. Nie znam się na tym w ogole. Może lepiej od nowa zrobić format i zainstalować to jeszcze raz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w xp wchodzilo sie we wlasciwosci moj komputer -> zaawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie tam mozna zmienic zamiast 30sek. na 0sek., mozna tez edytowac plik opcji autostartu i usunac linijke niedzialajacego systemu. w win7 jest chyba bardzo podobnie jak nie tak samo 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
xqwzts dziękuje!
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam Was,
Bede baaaardzo wdzieczny za kontakt na PW osoby, ktora dobrze sie zna na tematach dot. vpn, etc...
Z gory dziekuje i pozdrawiam, tomek
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
czy jest program który zapisuje piosenki z youtube na dysku? tak zeby dało sie je do winampa wrzucic?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
czy jest program który zapisuje piosenki z youtube na dysku? tak zeby dało sie je do winampa wrzucic? Lepsze niż program - http://www.youtube-mp3.org/pl
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
czy jest program który zapisuje piosenki z youtube na dysku? tak zeby dało sie je do winampa wrzucic? Lepsze niż program - http://www.youtube-mp3.org/pljakbym mógł to bym dał Ci buzi!! 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
czy jest program który zapisuje piosenki z youtube na dysku? tak zeby dało sie je do winampa wrzucic? Lepsze niż program - http://www.youtube-mp3.org/pljakbym mógł to bym dał Ci buzi!!  Ja też ale czemu dość czesto po wklejeniu linku pokazuje komunikat "nieprawidłowy adres url" i nie konwertuje 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|