|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia to jest potega, Legia najlepsza jest ... po co Wy sztame ze slaba Legia trzymacie, z Ruchem sie ulozcie  Juz bym wolał z Gornikiem  Albo Piastem , chociaz nie, z Piastem nie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta warta chyba szybko awansuje w następnym sezonie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tak swoją drogą robią wrażenie wyniki Warty w tej rundzie, dzisiaj 6:1  I 15 tysięcy ludzi na trybunach  Ciekawe jakby sie to podzieliło gdyby Warta awansowała. Co się podzieliło?! Na Warcie jest tyle ile jest, bo są darmowe wejściówki. kfjatek tak z ciekawości spytam, jakie są relacje między kibicami Lecha i Warty? Mi Warta zupełnie nie przeszkadza. Ogólnie jest też zupełnie obojętna.
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
Legia to jest potega, Legia najlepsza jest ... po co Wy sztame ze slaba Legia trzymacie, z Ruchem sie ulozcie  Juz bym wolał z Gornikiem  Albo Piastem , chociaz nie, z Piastem nie raczej pytanie kto poza Sosnowcem chcialby w naszych stronach mieć sztme czy jak tam zwał z Legia  raczej NIKT 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
kfjatek tak z ciekawości spytam, jakie są relacje między kibicami Lecha i Warty? Mi Warta zupełnie nie przeszkadza. Ogólnie jest też zupełnie obojętna. [/quote] pytam, bo gdzieś przeczytałem, że Lech jest "Królem", a Warta "Królową" to by znaczyło, że między kibicami tych klubów nie ma żadnych napięć  To byłby ewenement, że dwa kluby z jednego miasta i się lubią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przerywajac Wasze dysputy zapytam sie czysto pilkarsko-dzieje sie cos w Łodzi ?? sa jakies okazje strzeleckie ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To byłby ewenement, że dwa kluby z jednego miasta i się lubią  To nie bylby ewenement, vide Słupsk czy sytuacja żuzlowo - piłkarska we Wrocławiu i Gdansku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kfjatek tak z ciekawości spytam, jakie są relacje między kibicami Lecha i Warty? Mi Warta zupełnie nie przeszkadza. Ogólnie jest też zupełnie obojętna. pytam, bo gdzieś przeczytałem, że Lech jest "Królem", a Warta "Królową" to by znaczyło, że między kibicami tych klubów nie ma żadnych napięć  To byłby ewenement, że dwa kluby z jednego miasta i się lubią  [/quote]Jak w nowym hymnie Zielonych: "..Warta Poznań ukochana W mieście, gdzie na tronie król Piękną przy nim jest królową Warta – nieśmiertelny klub"
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
dobra prawdziwą zabawę czas zacząć: Arsenal  Austria  PSG 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzew 
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
real tez sie meczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Takim składem jakim dysponują dzisiaj to żadna niespodzianka 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
[/quote]Jak w nowym hymnie Zielonych:
"..Warta Poznań ukochana W mieście, gdzie na tronie król Piękną przy nim jest królową Warta – nieśmiertelny klub" o widzisz, to może stąd to znałem 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
To byłby ewenement, że dwa kluby z jednego miasta i się lubią  To nie bylby ewenement, vide Słupsk czy sytuacja żuzlowo - piłkarska we Wrocławiu i Gdansku. mowa o kibicach piłkarskich, a Ty mi tu o żużlu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co to za roznica ? Przeciez nie pisze o piknikach a o normalnych ekipach ,ktorej dla przykladu opisywana przez Ciebie Warta nie ma,w przeciwiesntwie do np Gryfa i Czarnych Słupsk.Podobnie jak swego czasu Raków i Włokniarz w Czestochowie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
przychodze, patrze na Liverpool i zal totalny :/ jednak trzeba grac zgodnie z taktyka, gdzie nowy trener tam stawiac arka X2 1,95 izzi kurwa , przez jakiegos pajaca z Hamburga mam duzo mniej kasy , a taki ladny weekend mogl byc :/
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
przychodze, patrze na Liverpool i zal totalny :/ jednak trzeba grac zgodnie z taktyka, gdzie nowy trener tam stawiac arka X2 1,95 izzi kurwa , przez jakiegos pajaca z Hamburga mam duzo mniej kasy , a taki ladny weekend mogl byc :/ co zrobic ,trzeba takie sprawy przyjac i zapomniec powodzenia w typowaniu bo dobrze zaczynasz 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
A co to za roznica ? Przeciez nie pisze o piknikach a o normalnych ekipach ,ktorej dla przykladu opisywana przez Ciebie Warta nie ma,w przeciwiesntwie do np Gryfa i Czarnych Słupsk.Podobnie jak swego czasu Raków i Włokniarz w Czestochowie. taka różnica że w pytaniu miałem na myśli tylko i wyłącznie kibiców piłki nożnej, no bo rzadko się zdarza żeby kibice dwóch ekip z jednego miasta nie mieli nic do siebie; Legia-Polonia Wisła-Cracovia-Hutnik ŁKS-Widzew Czuwaj-Polonia Resovia-Stal itp itd. tak więc to byłby w pewnym sensie ewenement moim zdaniem 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
przychodze, patrze na Liverpool i zal totalny :/ jednak trzeba grac zgodnie z taktyka, gdzie nowy trener tam stawiac arka X2 1,95 izzi kurwa , przez jakiegos pajaca z Hamburga mam duzo mniej kasy , a taki ladny weekend mogl byc :/ co zrobic ,trzeba takie sprawy przyjac i zapomniec powodzenia w typowaniu bo dobrze zaczynasz  no nie powinienem tak przezywać , tylko do roboty szkoda bo mozna by bylo z tego weekendu wyciagnac duzo wiecej, tasmy bym nie gral , ale trudno. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|