|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie.. O co tu chodzi?
=== Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. SS39576519F postawionym po kursie 3.50 na Powyżej 0.5 (1. połowa - Gole Fluminense RJ v Flamengo RJ). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.83.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane. ===
Nie grałem jakichkolwiek błędów, zakład został zawarty o 21:40, w ok. 40 minucie meczu. Normalne jest, że w takim czasie kurs na zdarzenie over 0.5 do HT jest w okolicach 3.5.. Może mi ktoś to wyjaśnić?
W pierwszej chwili zakład miałem w całości rozliczony, jednak kiedy w innych spotkaniach dochodziła 60 minuta, a w wyzej wymienionych chyba jeszcze się nie zaczęła 2 połowa (nie wiem dlaczego, zamieszki?) to zakład wrócił w nierozliczone..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba już sam sobie odpowiedziałem.. Bramka strzelona w 21 minucie, czyli w momencie zakładu było juz 1:0 ale live na bet365 pokazywał 0:0..
Do kasacji, a następnym razem sprawdzić przed pytaniem..
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Chyba już sam sobie odpowiedziałem.. Bramka strzelona w 21 minucie, czyli w momencie zakładu było juz 1:0 ale live na bet365 pokazywał 0:0..
Do kasacji, a następnym razem sprawdzić przed pytaniem.. to wytłumacz tą promocję bo nie kumam jakim cudem rozliczą Ci po 1.83 over 0.5 ht jak i tak zagrałes przy wyniku 1-0 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz rację  Dobra zagadka  Jest ktoś z bet365? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej o nic nie pytaj i wypłać hajs
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tam jest taka opcja ze mozesz obstawiac handi czy linie na over od auktualnego czasu. Czyli jest 1-0 i jak grasz over 0.5 to zaklad jest wazny od tej chwili i ta porzednia bramka nie jest liczona
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
"Generalnie przeraził mnie ten bukmacher trochę.. mimo że już u nich nieco gram,
Może ktoś napisze czy tylko mój uroczy sąsiad ma takie szczęście, czy może ktoś jeszcze czeka na list od B365. Najgorsze że przed świętami na pieniądze chyba nie ma co liczyć !"
to nie jest jakiś wielki problem. Jak już się zweryfikuje to będzie mógł grać. Jest młody, dopiero co 18 lat skończył, sprawdzają czy w ogóle taka osoba istnieje. Oszustów chcących prać pieniądze nie brakuje. Bet365 też chce być czysty.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Masz rację  Dobra zagadka  Jest ktoś z bet365?  stawiam, że była jakaś różnica minimalna w czasie pomiędzy ich aktualizacją a zakładem. Jeśli się nie upomnieli to znaczy że zrobiłeś wszystko prawidłowo. Jak nie chcesz to obstaw coś za to jeszcze raz... 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
tam jest taka opcja ze mozesz obstawiac handi czy linie na over od auktualnego czasu. Czyli jest 1-0 i jak grasz over 0.5 to zaklad jest wazny od tej chwili i ta porzednia bramka nie jest liczona Tak, Wychodzi na to że był to zakład typu "czy padnie jeszcze gol w meczu?". Jak ten nowy live, już się ludzie przyzwyczaili i wszystko jest ok?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
na początku kalało oko ale teraz wporządku, do wszystkiego sie idzie przyzwyczaic ;]
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A tak z czystej ciekawości - dostał ktoś dziś bonus obrotowy ? Bo ja w tym tygodniu miałem (jak dla mnie mnie) obrót kosmiczny, i pierwszy raz od kilku miesięcy nic  Fakt faktem, że zawsze przed środą wypłacałem do zera a teraz jakiś długoterminowy hokej mi wlazł, o którym zapomniałem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tydzień temu dostałem maila o bonusie o 23 więc może jeszcze dostaniesz 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
E faktycznie, zawsze miałem 10 PLN to dawali wcześniej, teraz 50 - to dali później. Szkoda, bo można było za szaleć ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A tak z czystej ciekawości - dostał ktoś dziś bonus obrotowy ? Bo ja w tym tygodniu miałem (jak dla mnie mnie) obrót kosmiczny, i pierwszy raz od kilku miesięcy nic  Fakt faktem, że zawsze przed środą wypłacałem do zera a teraz jakiś długoterminowy hokej mi wlazł, o którym zapomniałem... a jaki trzeba mieć obrót, żeby bonus dostać ?? Bo znowu nic nie dostałem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
pare tysiakow, ja mialem lekko ponad 2k to nic nie dali zreszta jeszcze nigdy nic nie dali, bonus wyslali w ofertach
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja dostałem po 22 bonus 50zł obrót za zeszły tydzień ponad 50k
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witaj Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. **** postawionym po kursie 1.85 na Powyżej 168.5 (Suma punktów CEV Euro - Juniorki 2011 - Turcja - Juniorki vs Serbia - Juniorki). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.40. Jeżeli masz dalsze pytania dotyczące tej lub jakiejkolwiek innej sprawy, prosimy o kontakt z nami. Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane. Pozdrawiamy, Zespół bet365 == == to jest profesjonalny buk?  Wystawiają handi w każdym meczu tak, że kursy są równe po 1,85 !! Jak ludzie grają to lekko obniżają kurs, by potem obniżyć linię. A te pizd* piszą, że prawidłowy kurs to @1,40... No szczęka mi opadła. Co za bezprawie i robienie sobie jaj z klienta. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
edit: nie handi a totale (u/o) miało być
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bonus obrotowy=bonus lojalnosciowy???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver ja u nich mialem podobna sprawe z zakladem na jakis over na live w pilce noznej. Pamietam, ze podobny zaklad byl w kilku meczach i podobne kursy. A oni zamiast policzyc jako ~1,90 rozliczyli mi po 1.25 Popisalem chwile z supportem, ale mnie odprawili z kwitkiem. Pisalem o tym nawet tu na forum.
Takie kwiatki powinni albo anulowac przed meczem, albo zwrobic zwrot bez wzgledu na wynik. No, ale my sobie mozemy gadac, a oni maja taki regulamin, ze pozwala im to na duzo innych naduzyc.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|