|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Woods wejście (Asseco Prokom)  miales do mnie jakies ale w niedziele w temacie zuzel? Smiac to sie z waszych mozesz, bo jak cioty jezdzili . Juniorzy najlepsi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nacpales sie? gdzie i z kogo sie smieje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nacpales sie? gdzie i z kogo sie smieje? napisalem...w niedziele. Tor ci nie pasowal tak jakbys go widzial. a byl extra przygotowany.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cos czuje ze dzisiaj jednak CCC
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widac, ze masz male pojecie o zuzlu skoro smiejesz sie z naszych juniorow ktorzy w tamtym sezonie zdobyli wszystko co bylo do zdobycia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem kuzwa zal ci? dobrze ze w ogole zaczeli cos robic. stadion tez bedzie cierpliwosci. my sobie bedziemy jechac spokojnie sezon a u was bedzie placz znow ze cienki sezon bo ambitnych i z zacieciem do walki to nikt nie jezdzi. zreszta nie wiem do czego pijesz jak u nas sie nikt nie nastawia na medale,a u was wrecz przeciwnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 iauliai 80.67 ft 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widac, ze masz male pojecie o zuzlu skoro smiejesz sie z naszych juniorow ktorzy w tamtym sezonie zdobyli wszystko co bylo do zdobycia. nie no sorry ale jak ktos luku plynnie przejechac nie moze na normalnym torze, nie po deszczu to mysle ze jest to powod do smiechu. przejrzyj quasi bo to nie tylko moje zdanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cos czuje ze dzisiaj jednak CCC na luzie dzis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
typie ale o co ci w ogole chodzi? czego mi niby zal? ze macie park maszyn z wnetrzami jak w centrum handlowym a nawet nie macie przeciwleglej prostej? wygraliscie jeden mecz i juz zwariowales i bedziesz szukal zaczepki w kazdym temacie. odpusc sobie, sezon jest dlugi. i zacznij czytac ze zrozumieniem albo bierz cwiartke bo nigdzie nie napisalem, ze tor byl zle przygotowany a juz 2 raz sie do tego przypierdalasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widac, ze masz male pojecie o zuzlu skoro smiejesz sie z naszych juniorow ktorzy w tamtym sezonie zdobyli wszystko co bylo do zdobycia. nie no sorry ale jak ktos luku plynnie przejechac nie moze na normalnym torze, nie po deszczu to mysle ze jest to powod do smiechu. przejrzyj quasi bo to nie tylko moje zdanie. wiem zrobili niezla wioche i wcale ich nie bronie. stary Zmarzlik jest swiezo po kontuzji, widac bylo, ze bal sie jeszcze pojsc na noze. Cyran jak to Cyran, od 3 kolejki wskoczy za niego mlody Zmarzlik. jesli jednak choc troche sie znasz pewnie wiesz jak jezdzi i co potrafi zrobic z Kuciapami czy Okoniami. lepiej tam sie martw o swojego Kreta ile jeszcze sezonow jako junior? ostatni? szkoda, ze w 1 biegu w ogole nie zsiadl z motocykla i go nie pchal zeby bylo jeszcze bezpieczniej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widac, ze masz male pojecie o zuzlu skoro smiejesz sie z naszych juniorow ktorzy w tamtym sezonie zdobyli wszystko co bylo do zdobycia. nie no sorry ale jak ktos luku plynnie przejechac nie moze na normalnym torze, nie po deszczu to mysle ze jest to powod do smiechu. przejrzyj quasi bo to nie tylko moje zdanie. wiem zrobili niezla wioche i wcale ich nie bronie. stary Zmarzlik jest swiezo po kontuzji, widac bylo, ze bal sie jeszcze pojsc na noze. Cyran jak to Cyran, od 3 kolejki wskoczy za niego mlody Zmarzlik. jesli jednak choc troche sie znasz pewnie wiesz jak jezdzi i co potrafi zrobic z Kuciapami czy Okoniami. lepiej tam sie martw o swojego Kreta ile jeszcze sezonow jako junior? ostatni? szkoda, ze w 1 biegu w ogole nie zsiadl z motocykla i go nie pchal zeby bylo jeszcze bezpieczniej. kret jest dramat i nic z niego nie bedzie. a kuciapa na wyjazdach bedzie po 3 pkt robil. poki co jest sensacja jest dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widac, ze masz male pojecie o zuzlu skoro smiejesz sie z naszych juniorow ktorzy w tamtym sezonie zdobyli wszystko co bylo do zdobycia. nie no sorry ale jak ktos luku plynnie przejechac nie moze na normalnym torze, nie po deszczu to mysle ze jest to powod do smiechu. przejrzyj quasi bo to nie tylko moje zdanie. wiem zrobili niezla wioche i wcale ich nie bronie. stary Zmarzlik jest swiezo po kontuzji, widac bylo, ze bal sie jeszcze pojsc na noze. Cyran jak to Cyran, od 3 kolejki wskoczy za niego mlody Zmarzlik. jesli jednak choc troche sie znasz pewnie wiesz jak jezdzi i co potrafi zrobic z Kuciapami czy Okoniami. lepiej tam sie martw o swojego Kreta ile jeszcze sezonow jako junior? ostatni? szkoda, ze w 1 biegu w ogole nie zsiadl z motocykla i go nie pchal zeby bylo jeszcze bezpieczniej. kret jest dramat i nic z niego nie bedzie. a kuciapa na wyjazdach bedzie po 3 pkt robil. poki co jest sensacja jest dobrze  jest sensacja, wygraliscie zasluzenie i tyle ale zeby sie podniecac i szukac zaczepki to nie rozumiem tego. bez odbioru bo nie to miejsce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polkowice do boju 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cos czuje ze dzisiaj jednak CCC Czy na luzie to bym polenizowal ale daj Bog 1 bo finalnie pogralem..To AZS dal mi mocno zarobic a dzis sie wylamalem..Jednak wlasna hala to wlasna hala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gen. Polko... 
|
|