a Milan to jest dopiero miazga, co to w ogle za druzyna jest. Z Tottenhamem grali jak najgorsze cioty, a tu majstra maja w serie a. sezon-owców w pizde i troche jest, najlepiej byc z boku i obojetnie obserwowac co sie dzieje
Właśnie zobaczyłem skrót Chelsea z MU i szkoda Londyńczyków. Byli dzisiaj lepsi, ale nie udokumentowali tego bramką dlatego w moim przekonaniu odpadną bo United u siebie nie przegrają.
Oj, to chyba jednak ja uraziłem Pinturicchio...pragnę wyjaśnić, że nie śmiałem się z Ciebie czy Juventusu, a z Jose, bo wyczułem, że do końca trzeźwy nie jest
Podniecają się der Sarem, że parady sezonu a Boruc co tydzień takie w serie A
tylko ze boruc puszcza takie ktore moglby obnronic pozniej rekompensuje ale ogolnie to wiecej dobrych ma, ale szalu ni ma jego druzyna gra mizerie, a obrone fiora ma tragiczna , jeszcze gorsza niz w celticu? dzieku temu ma robote w sumie
Wiara czyni cuda, ale w tym sezonie kibice włoskich ekip, tylko dwa razy poznali smak znaczenia tych słów. Było to wtedy, kiedy Roma wygrała z Bayernem 3-2, mimo prowadzenia szkopskich dziadów 2-0 i kiedy Inter odrobił skromną stratę 0-1 z tymże samym, Bayernem.
"Pokaz siły" Sereie A totalnie nie wyszedł. Kiepska liga...