Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 23 1 2 17 18 19 20 21 22 23
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Potrzebuje przelac kase na paypala...
Zeby zrobic taki przele musze miec konto paypal czy wystarczy zwykle inteligo ? Jak wygladaja oplaty za taki przelew - na lini PP-PP i ew. inteligo-PP ?

Kwota jak cchce przelac to 1000zl, ile z tego prowizji bedzie (podobno 6%?)

I co zrobic zeby zmniejszyc do minimum koszty przelewu ?

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Dzięki John smile Pomogłeś;)
Teraz pytanie z innego tematu. Dzis jest pierwszy dzien zapisow na akcje Kruk. Czy ktos wie jakie są rokowania odnośnie tych akcji. Czy istnieje szansa zarobku , jest gdzies info ile moze wzrosnac / spasc na debiucie ? wink Pozdrawiam.

Originally Posted by john
Originally Posted by SZULC
Hej,
Probuje zgrac muzyke z wrzuty ale wyskkauje mi komunikat z problemem Java ;/ a najgorsze jest to ze jeszcze wczoraj bylo ok. Czy ktos wie co z tym jest ? ;/

ściągnij sobie ten kawalek z youtuba

użyj stony http://www.listentoyoutube. com/

urzuc tam linka z yt

A
enthusiast
enthusiast
A Offline
Poszukuje chętnej osoby na cesje umowy telekomunikacyjnej w Plusie ( abonament Bezlik 99 zł ). Wszystkie opłaty związane z cesją biorę na siebie, do tego do wykorzystanie mnóstwo minut + premia finansowa. Dlaczego cesja ? Wyjeżdżam za granicę i niestety taka umowa jest mi zbędna. Wszystkie pytania na priv. Pozdrawiam !

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Witam, potrzebuje jakieś materiały na temat historii hazardu na świecie i w Polsce. Szukam na necie ale mało jest obszerniejszych artykułów.

Jakby miał ktoś jakieś ciekawe i przydatne linki to będę wdzięczny za podesłanie.

Pzdr smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pewnie juz trafiles na - http://www.egrmagazine.com/
A jesli nie, to tam sporo ciekawych informacji.

Po polskiemu, kilka artykulow jest tez na stronie dj sosny (wpiszesz w google to znajdziesz).

member
member
Witam. Jeżeli chcecie pomóc i posiadacie 10 minut wolnego czasu, wypełnijcie anonimową ankietę.Ankieta dotyczy jakości usług bankowych.
http://moje-ankiety.pl/respond-7310.html

Potrzebuje danych do pracy magisterskiej.
Szczególnie zależy mi na klientach Pekao, BGŻ, Millennium.
Pomożecie ?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Realista
Witam. Jeżeli chcecie pomóc i posiadacie 10 minut wolnego czasu, wypełnijcie anonimową ankietę.Ankieta dotyczy jakości usług bankowych.
http://moje-ankiety.pl/respond-7310.html

Potrzebuje danych do pracy magisterskiej.
Szczególnie zależy mi na klientach Pekao, BGŻ, Millennium.
Pomożecie ?

zrobione

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by lelu
Zeby zrobic taki przele musze miec konto paypal czy wystarczy zwykle inteligo ? Jak wygladaja oplaty za taki przelew - na lini PP-PP i ew. inteligo-PP ?

e no panowie, nikt nie uzywa paypala............. ?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by answer_pl
Poszukuje chętnej osoby na cesje umowy telekomunikacyjnej w Plusie ( abonament Bezlik 99 zł ). Wszystkie opłaty związane z cesją biorę na siebie, do tego do wykorzystanie mnóstwo minut + premia finansowa. Dlaczego cesja ? Wyjeżdżam za granicę i niestety taka umowa jest mi zbędna. Wszystkie pytania na priv. Pozdrawiam !

@answer_pl masz zapchana skrzynke... napisz PM o cesji, pzdr

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Ktoś korzystał z usług firmy zajmującej się doradztwem personalnym chodzi mi głównie o doradztwo w sprawie poszukiwania pracownika lub może ktoś z innych usług ? Ciekawi mnie jakie są koszy i jak to wygląda cała zabawa z taką firmą.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Szukam jakiejś zaufanej firmy z terenu Warszawy do odzyskiwania danych z dysku twardego. Możecie kogoś polecić?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline

ja jebie, pol forum uzywa moneybookerow, netellerow czy chuj wi czego jeszcze a nikt nie uzywa PP...... puke

Ana <3
Ana <3
na górze forum jest odpowiedni dział do takich pytań.

Tenis Trader
Tenis Trader
ja jebie, pol forum uzywa moneybookerow, netellerow czy chuj wi czego jeszcze a nikt nie uzywa PP...... puke

Nie chciało mi się wcześniej sprawdzać, myślałem że ktoś inny odpowie smile

Paypal to taki sam pośrednik jak MB czy Neteller i nie można tam wysyłać kasy z innego konta bankowego.

Coś takiego pisze jak chce wpłacić na swoje konto Pay Pal - "Pieniądze musisz wysłać z rachunku bankowego zarejestrowanego na takie samo imię i nazwisko, co Twoje konto PayPal."

Tak więc musisz założyć konto na PayPal i tam wpłacić kasę, a potem już transferem do sprzedawcy. Za to też nic nie płacisz. Tylko sprzedawca płaci prowizję od otrzymanej kasy.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
okk, czyli zakladam konto paypal (za darmo), wplacam na PP kase z inteligo (za darmo) i pozniej dopiero moge przelac miedzy dwoma roznymi kontami PP (a to juz jest tylko w pewnym sensie za darmo), nic nie przekrecilem ?
Goget a orientujesz sie moze jak wysoka jest ta prowizja ?

Tenis Trader
Tenis Trader
Nie zapłacisz ani grosza - https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

Chyba, że ty coś sprzedasz i ktoś ci zapłaci przez PayPal.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Więc tak: chcę sprzedawać na eBayu w USA, UK, Niemczech, Francji... w ogóle najlepiej na całym świecie. Aby nie było z tym żadnych problemów to czy muszę zakładać jakieś specjalne konta czy coś ? Aby potem nie było żadnych problemów z płatnościami itp.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
jest mega ciepło, po dosyć stresującym dniu w pracy mam dziką ochotę na zimnego calsberga bo od wieków nie piłem, i wielkie rozczarowanie po zakupie, mianowicie to nie to piwo które pamiętam, więc czy mozecie mi polecić innego lagera o zajebiście goryczkowym smaku?

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by weed
jest mega ciepło, po dosyć stresującym dniu w pracy mam dziką ochotę na zimnego calsberga bo od wieków nie piłem, i wielkie rozczarowanie po zakupie, mianowicie to nie to piwo które pamiętam, więc czy mozecie mi polecić innego lagera o zajebiście goryczkowym smaku?
Pilsner Urquell wink

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
był ktoś w tym ośrodku?

Jarnołtówek, woj. Opolskie ! pod granica czeską...

http://www.maxjar.pl/

chciałbym skoczyć na weekend..

Strona 19 z 23 1 2 17 18 19 20 21 22 23

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, burbon, rafal08, Sensei, aker, forty, Lukasz111, alfa, poozon, 11kera11, rymoholik), 1,865 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,658
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025