|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bagnis .... nie potrafi zakończyć gema mając smecz...z takim podejściem nie ma szans na wygraną jak ta kaleka wygrala challenger w zeszly tygodniu ? przeciez ten mecz to smiech na sali, Lorenzi po prostu troche mniej psuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ghedin po mecz 3 @ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bagnis za smecze powinien dostac w dziub 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bagnis ogólnie jest opóźniony Lorenzi 3df w gemie, smecz, a on nawet BP nie ma...retarded
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
są jakieś szanse żeby Donskoy wygrał ? ogląda ktoś ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bagnis ogólnie jest opóźniony Lorenzi 3df w gemie, smecz, a on nawet BP nie ma...retarded prawie wszystko lata u mnie w pokoju, kazdy rodzaj miesa  bo mozna przegrac, ale nie w takim stylu i z tak slabo dysponowanym przeciwnikiem ! Lorenzi psuje na potege, robi DF, a Bagnis i tak psuje jeszcze wiecej  jak ten grajek wygral challenger ja lepiej od niego smeczuje 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no to Bagnis pokazał klasę on nie trafił ani jednym smeczem jak oglądam, a było ich z 7
żenująca postawa
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
są jakieś szanse żeby Donskoy wygrał ? ogląda ktoś ? no narazie to nie wygląda zbyt imponująco, duzy atakuje no i niestety wyrzuca... ale miejmy nadzieje ze bedzie lepiej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to Bagnis pokazał klasę on nie trafił ani jednym smeczem jak oglądam, a było ich z 7
żenująca postawa top 5 najbardziej zenujacych tenisowych ATP performance jakie w zyciu widzialem waznym czynnikiem na wytypowanie ma tutaj wplyw, ze po drugiej stronie siatki nie Nadal czy Federer, a rownie beznadziejny Lorenzi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mecz Bagnis- Lorenzi jak opisać ten mecz, tytułem filmy "głupi i głupszy"
przecież ten jełop za taką postawę na korcie powinien zostać wygwizdany i co tylko się da...to jest śmiech na sali...zero ambicji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i ostatni gem  siatka, dwa podwojne i wywalenie specjalnie pilki w trybuny wiem, ze jak sie przegrywa to sie nie chce, ale ten olewacki styl niech sie na nim kiedys w zyciu odbije 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to za kurs na Gabe? Tylko mi się wydaje że odprawi Słodkiego w dwóch setach?!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pięknie to zakończył...jak można nie łamać jeśli przeciwnik robi 3df w gemie, i 2 pod rząd... Bagnis żenua....jak pisze Rusedski, przegrać można, po walce nie mam pretensji, ale w takim stylu to  Bagnis 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
co to za kurs na Gabe? Tylko mi się wydaje że odprawi Słodkiego w dwóch setach?! tylko Tobie ;P nie no... cięzki mecz ogólnie, jesli Gaba szybko zwinie dup* na kwale to miejscowy nie powinien miec problemow  czysto sportowo mysle 50/50
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Simon będzie kończył powoli chyba.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecz Bagnis- Lorenzi jak opisać ten mecz, tytułem filmy "głupi i głupszy"
przecież ten jełop za taką postawę na korcie powinien zostać wygwizdany i co tylko się da...to jest śmiech na sali...zero ambicji jakbym tam siedzial na trybunach, to by ta bezambicjonalna ciota zycia nie miala ! wiem, ze czasem sie nie chce, szczegolnie jak sie 2 turniej ciagnie, ale jednak 2 wygrana z Falla wskazywala ze chce mu sie cisnac i ma jeszcze duzo gazu w sobie ... wiem jak wyglada ktos zrezygnowany, wiem jak wyglada ktos jak mu nie idzie, nie myslalem, ze zobacze jak wyglada ktos kto kladzie megalache na spotkanie i leje na kibicow, przeciwnika az takim moczem udlaw sie nim, cieciu malinowy ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to za kurs na Gabe? Tylko mi się wydaje że odprawi Słodkiego w dwóch setach?! tylko Tobie ;P nie no... cięzki mecz ogólnie, jesli Gaba szybko zwinie dup* na kwale to miejscowy nie powinien miec problemow  czysto sportowo mysle 50/50 dla mnie sportowo to właśnie Gaba zdecydowanie. Nie wydaje mi się również żeby odpuszczał półfinał dla kwali. Poszło mocno na temimurarza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co to za kurs na Gabe? Tylko mi się wydaje że odprawi Słodkiego w dwóch setach?! tylko Tobie ;P nie no... cięzki mecz ogólnie, jesli Gaba szybko zwinie dup* na kwale to miejscowy nie powinien miec problemow  czysto sportowo mysle 50/50 moge wiedziec gdzie na kwale?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
co to za kurs na Gabe? Tylko mi się wydaje że odprawi Słodkiego w dwóch setach?! tylko Tobie ;P nie no... cięzki mecz ogólnie, jesli Gaba szybko zwinie dup* na kwale to miejscowy nie powinien miec problemow  czysto sportowo mysle 50/50 moge wiedziec gdzie na kwale? ciągle widnieje na liście w MC
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|