|
|
old hand
|
|
old hand
minelo juz troche czasu od mojej sprawy z unibetem.Przypomne mega weryfikacja(skany wszystkiego za wyjatkiem podania grupy krwi badz tez DNA:)) i zablokowanie konta.Wyplata tylko czesc pieniedzy ktore mialem.W grze mialem zaklady dlugoterminowe; skra mistrz polski 1000x1,6 ; bielsko ze niebedzie mistrzem 200x1,6 i 800x1,5 i zaklad na gp na zuzlu za 300zl.Pani Aneta z unibetu stwierdzila iz mam odezwac sie gdy te zaklady zostana rozstrzygniete.Skra jak wiadomo zdobyla mistrza wiec postanowilem napisac do supportu. w odpowiedz meil bym podal date zawarcia zakladu oraz godzine.Ja ktory mam zablokowane konto na amen mam jej podac date i godzine zawarcia zakladu:) No ale nic date mialem zapisana godziny niestety nie.Poszedl meil i teraz czekam co pani aneta znow napisze ciekawego
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Po dacie na pewno znajdą... zresztą w ogóle powinni widzieć wszystkie otwarte zakłady na Twoim koncie.
Czemu dokładnie zamknęli Ci konto?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Po dacie na pewno znajdą... zresztą w ogóle powinni widzieć wszystkie otwarte zakłady na Twoim koncie.
Czemu dokładnie zamknęli Ci konto? Szcerze powiedziawaszy nie mam pojecia dlaczego.Konto zalozylem w 2004 roku chyba,pare ladnych lat grania,limitu sie nawet dorobilem ale brali kupony po zatwierdzeniu tam do 300,400zl zalezy co.Grane ostatnimi czasy malo siatka do 300zl i te kupony dlugoterminowe.Pewnego dnia blok konta i prosba o skany dowodu karty kredytowej.Pozniej kolejne skany prawka,cos potwierdzajacego adres,pozniej znow skany niepamietam juz czego.Wszystko w kazdym razie wyslalem.cala weryfikacja trwala z 4 tyg gdyz sami nigdy nieraczyli odpisac cokolwiek.Wygladalo to tak ze prosili skan,wysylae,oni standardowy meil ze weryffikacja potrwa 5-6 dni,czekalem. Po 1,2 dniach po terminie kontaktowem sie z nimi i wtedy żadali ponownie skanow czegos innego.Gdy juz niebylo sie do czego doczepic to pani sama na czacie stwierdzila nagle ze konto pozostanie zamkniete(wklejalem nawet ta rozmowe,ogolnei szeroko opisalem moja sprawe na tym forum).Wyplacili 1800zl z 3000.Formulka ze zlamalem jakis pt regulaminu,jaki nieudzielili odpowiedzico mnie poprostu smieszy. Wszystko o tyle dziwne ze 6,7 lat grania i ok i to grubszego niz ostani rok gdzie na zlimitowanym koncie gralem pewnie z 1 kupon na tydzien. Byc moze nie spodobalo im sie to ze zmienilem neostarde we wrzesniu na netie no ale bez przasady,pare innych osob mialo podobni ei z tego co ja wiem niezmienali internetu. Zreszta Conrad chyba nawet pisalem do Ciebie czy moglbys pomoc wyjasnic sprawe. Zobacyzmy jak sie zachowaja z tymi zakaldami dlugoterminowymi.Przypomne ze gdy zamykali mi to konto pani napisala by sie z nimi skontaktowac jak zaklady beda rozstrzygniete wtedy pieniazki wyplaca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
złą drogę obrałeś z tego co mi wiadomo do nich trzeba dzwonić i nigdy nie trwało to dłużej jak 3 tygodnie od pierwszego telefonu do całkowitego rozliczenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak długo u nich ostatnio z wypłatami na konto?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak długo u nich ostatnio z wypłatami na konto? tak jak bylo .. jesli w tygodniu to masz do 2 dni roboczych, jesli wyplacasz w piatek wygrana masz na koncie dopiero wtorek a nawet sroda
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
robił ktoś dziś depozyt na unibet? Pytam bo wyskakuje mi non-stop bląd, i normalnie nie mogę dokonać depozytu :/
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zauważyłem, że w Unibecie pojawił się quiz historyczny. Za poprawną odpowiedź na 8 z 8 pytanie otrzymuje się bonus 10 pln na zakłady. Niby nic, ale zawsze coś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawia mnie jedno , byla dzis w ofercie live siatkowka kobieca - PlusLiga Kobiet - mecz fazy play-off: Atom Trefl Sopot - Tauron MKS Dąbrowa Górnicza teraz zagladam i jest zdjeta , nie wiem dlaczego Unibet neguje siate ehh tym bardziej ze spotkanie zapowiada sie bardzo interesujaco  a tu taki klops
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
witam, mam pytanie czy wplata na konto unibet moze byc zrobiona z czyjegoś konta innej osoby czy tez musi byc wplacone z konta bankowego nalezacego do posiadacza konta w unibet?Chodzi mi konkretnie o sytuacje czy moge na swoje konto wplacic z konta bankowego kumpla?bo akurat nie mam na swoim środków!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie ma takiej możliwości. Wpłaty mogą być dokonywane tylko i wyłącznie z kont osób do których należy konto unibet. Jeśli chcesz wpłacić kasę od kumpla to niech kupi Ci kod paysafecard bądź Ukash i wpłać w ten sposób. Jednak wypłata i tak będzie musiała iść na Twoje konto.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie ma takiej możliwości. Wpłaty mogą być dokonywane tylko i wyłącznie z kont osób do których należy konto unibet. Jeśli chcesz wpłacić kasę od kumpla to niech kupi Ci kod paysafecard bądź Ukash i wpłać w ten sposób. Jednak wypłata i tak będzie musiała iść na Twoje konto. bezpośrednia wpłata nie może być dokonana w ten sposób, jednak za pośrednictwem systemu przelewy24 bukmacher nie uzyskuje informacji z jakiego dokładnie konta została dokonana wpłata; tak więc ogólnie można. Trzeba jednak liczyć się przy wypłacie z weryfikacją danych osobowych (skany dowodu) - to raz. Dwa - nie wiem jak obecnie, ale jeszcze jakiś czas temu unibet realizował wypłaty na konto bankowe z konta zagranicznego. Jeżeli tak jest nadal (tu pytanie którzy korzystają z takiej formy wypłat - czy pieniążki przychodzą z zagranicy, czy z polskiego konta?) to wypłata na konto którego posiadacz będzie inny, niż posiadacz konta unibet nie będzie możliwa (taki przelew nie będzie zaksięgowany przez bank i wróci do nadawcy [unibetu] ). Jeżeli pieniądze idą z banku polskiego, wtedy przelew będzie zaksięgowany bez żadnych problemów (mówimy o kwotach poniżej 15000 eur zakładam  ). Inna sprawa, że założenie konta w banku to 10-15min roboty. Każdy bank oferuje przynajmniej konta oszczędnościowe, które są bezpłatne. Czemu go nie założyć? [aż ciśnie się na usta pytanie, czy hodujesz kota w domu  ]
|
|
|
|
|
|
|
hmmm mozecie sie zalogowac na uni ?
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Dokonałem depozytu przez Moneybookers, dzień poźniej zleciłem wypłatę na konto bankowe i po kilku godzinach środki wróciły z powrotem na konto gracza. Czy to oznacza, że teraz musze wypłacić tak samo jak wpłaciłem czyli na Moneybookers?
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ewentualnie poprosić, aby wypłacili ci na Moneybookers wysokość wcześniejszego depozytu zrobionego tą metodą, a resztę kasy już na konto bankowe. Niektórze buki tak robią na prośbę klienta. Daj znac, czy się udało tak załatwić? :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest szansa, żeby kasa, którą dziś na konto wypłacił mi Unibet (wypłata zlecona wczoraj, dziś o 12 potwierdzenie od buka) doszła na konto w mBanku w trakcie weekendu?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Raczej nie ma. Z tego co mi wiadomo banki nie księgują przelewów między różnymi bankami w weekend.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecz Vandeweghe-Rybarikova mial sie zaczac wedlug unibetu o godz 17:45 wiec o 17:33 zawarlem zaklad, zaraz po tym wlaczylem sobie livescore i jakie bylo moje zdziwenie jak zobaczylem ze mecz ten juz trwa, odrazu do nich napisalem, wynik byl dla mnie nie korzystny, wtedy przy takim stanie byla juz koncowka seta 1, (tego meczu nie bylo na live), ewidentna pomylka i wprowadzenie klienta w blad, zaraz po spotkanu zaklad zostal uwaga nie anulowany ale rozliczony jako przegrany;/ czuje sie oszukany a przede wszytskim okradziony, napisalem do nich juz kilkanascie emaili ale nic z tego, ciagle sie tlumacza ze nie popelnili bledu , krew czlowieka zalewa, chca bym dal im dowod ze strony glownej turnieju ale tam za cholera nie ma napisane o ktorej sie mecz rozpoczal;/ sa tylko dokladne wyniki nic wiecej ,na kazdym livescore jakie znam jest godzina 17:10 nawet na ich stronie glownej w ktorej maja livescore jest taka sama godzina jaka podalem czyli 17:10 ale oni dalej swoje ,nawet dziecko moze sobie sprawdzic dokladnie o ktorej sie mecz zaczal ale dla nich mecz rozpoczal sie o 17:45 szkoda tylko ze wtedy trwala juz koncowka 1 seta hehe, jestem pewien ze jak by zaklad zostal trafiony anulowali by mi go, chca dowodu ze strony glownej turnieju wiedzac dobrze ze tam nie ma napisanej godziny(szukalem wszedzie i nie znalazlem;/) wiec nawet kazalem im zadzownic do organizatora tur bo ja tego nie zrobie bo i tak na slowo mi nie uwierza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak byś zagrał poł godziny wczesniej bylo by ci lzej ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|