Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 33 z 42 1 2 31 32 33 34 35 41 42
P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Originally Posted by urena
najlepsza metoda progresja i kursy over 2, duble max i nie da rady nie zarobic, oczywiscie trzeba miec kapital ... W Niemczech we wakacje Ojro zarobie boks to pozniej bede sobie mogl spokojnie kase kosci od bukow boks

daj sobie spokoj z graniem

Bonus: Unibet
1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Originally Posted by Inzaghi78
ale czlowiek ma taka nature ze jak widzi kurs powyzej 2,5-3 to sie trzesie !!

dlatego wielu woli puszczac kupony ala dziadek z sts :

Barca+Bay.M + Milan
ja tak nie mam, nie bede przeciez gdzies sie chowal po zakladach normalnie w pyte wale

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
najlepsza metoda progresja i kursy over 2, duble max i nie da rady nie zarobic, oczywiscie trzeba miec kapital ... W Niemczech we wakacje Ojro zarobie boks to pozniej bede sobie mogl spokojnie kase kosci od bukow boks

czyzby grin

dla Twojego dobra prosze przestan tak myslec grin

ladnych pare lat temu znalem goscia ktory tak gral i dobrze mu szlo do czasu jak mial ponad 30tys. polozyc na stole i sie zesral wink

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline

dobry sposob , sam bym tak gral ,ale zal mi kosic bukow ,za dobre serce mam frown

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Barca zasłużony karny czy znowu sędziowie musieli pomóc odrobinkę?

too much love will kill you
a za kase ciężko zarobioną na obczyźnie lepiej cos sobie kup albo odłóż wink no ale twoje życie, zrobisz jak postanowisz smile

U
old hand
old hand
U Offline
chyba nie powiecie ze jest mozliwoscia zaliczyc 13 wtop z rzedu, przy graniu singli ew dubli. Dajcie spokój. Zreszta to moze byc pare progresji, zaczynajacych od mniejszej kwoty.
Teraz nie gram w ogle od tygodnia, bo nie ma sensu z malym budzetem, ale po wakacjach boks
wszyscy sa tutaj zeby wygrywac, a macie podejscie tak sceptyczne, ze nie dziwie sie iz wiekszosc wtapia.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
chyba nie powiecie ze jest mozliwoscia zaliczyc 13 wtop z rzedu, przy graniu singli ew dubli. Dajcie spokój. Zreszta to moze byc pare progresji, zaczynajacych od mniejszej kwoty.
Teraz nie gram w ogle od tygodnia, bo nie ma sensu z malym budzetem, ale po wakacjach boks
wszyscy sa tutaj zeby wygrywac, a macie podejscie tak sceptyczne, ze nie dziwie sie iz wiekszosc wtapia.

no chyba nie chcesz powiedziec ze to nierealne shocked

ale skoro tak to nie ma problemu daje Ci 30% z mojej wygranej ale jak zalicze 13 wtop to zwracasz kase ok ???

nie dziwie sie iz wiekszosc wtapia.
każdy Ci życzy jak najlepiej, graj, wygrywaj, zarzuc temat w pp to tez zarobimy smile tyle. A skoro buków przybywa jak grzybków po deszczu to chyba jednak o czyms to świadczy prawda ? wink

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline

dokladnie ,wiara w sukces wystarczy aby kosic bukow wiec pesymisci nie maja szans

a wiadomo ,ze pieniadz robi pieniadz wiec trzeba miec kapital

reasumujac :

kapital+ wiara = buki płac(z)ą

U
old hand
old hand
U Offline
czlowiek ze zdolnoscia logicznego myslenia nie ma szans na taka serie, oczywiscie matematyczne jakies tam sa, upierdoli progresje na jedna druzyne , jakies X itp. to sie nie dziwie

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Luc Nilis
nie dziwie sie iz wiekszosc wtapia.
każdy Ci życzy jak najlepiej, graj, wygrywaj, zarzuc temat w pp to tez zarobimy smile tyle. A skoro buków przybywa jak grzybków po deszczu to chyba jednak o czyms to świadczy prawda ? wink

ostatnio zarzucił, że kasę na rachunki przejebał i jeszcze o progresji wspomina smile

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
urena na plusie jest tylko okolo 2 procent graczy
i tego nikt nie przeskoczy

tak bylo jest i bedzie tak samo jak 5 procent tych co

sie nie onanizuje

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
no dobra skoro za malo to daje 50% zysku a niech tam, nigdy nie bylem pazerny wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Zraz mój mecz laugh Być albo nie być...Jak wejdzie bedzie bal dobry laugh

U
old hand
old hand
U Offline
no ok, ale przy odpowiedniej strategi, wszyscy teraz ze hazardzista jestem, wytrzymam bez gry do wrzesnia , wiec chyba to o czyms swiadczy. zalezy mi tylko na kasie. jako ze jestem pare tysiecy w dupe u bukow, i wiem jakie bledy robilem. Z odpowiednia strategia da sie zarobic na progresji. Jak bede mial wiekszy kapital zaloze swoj temat. Niestety, teraz widze tylko jedno wyjscie-robota na schwarz w niemczech. 100 euro dziennie, w porownaniu z polska...

no risk no fun
no risk no fun
Barcelona puke walkarze

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
urena a co ty potrafisz zeby zarobic 100 euro za dzien?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no ok, ale przy odpowiedniej strategi, wszyscy teraz ze hazardzista jestem, wytrzymam bez gry do wrzesnia , wiec chyba to o czyms swiadczy. zalezy mi tylko na kasie. jako ze jestem pare tysiecy w dupe u bukow, i wiem jakie bledy robilem. Z odpowiednia strategia da sie zarobic na progresji. Jak bede mial wiekszy kapital zaloze swoj temat. Niestety, teraz widze tylko jedno wyjscie-robota na schwarz w niemczech. 100 euro dziennie, w porownaniu z polska...

Nie wiem kolega czy to dobra strategia.
Nie wiem ile jestes w plecy ale moim zdaniem dobre rozwiazanie to przywalić raz na jakis bet grubasa

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
LEO 3

Viscaaa

Strona 33 z 42 1 2 31 32 33 34 35 41 42

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników ($-man, rafal08, forty), 2,018 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,278
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025