|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
najlepsza metoda progresja i kursy over 2, duble max i nie da rady nie zarobic, oczywiscie trzeba miec kapital ... W Niemczech we wakacje Ojro zarobie  to pozniej bede sobie mogl spokojnie kase kosci od bukow  daj sobie spokoj z graniem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale czlowiek ma taka nature ze jak widzi kurs powyzej 2,5-3 to sie trzesie !!
dlatego wielu woli puszczac kupony ala dziadek z sts :
Barca+Bay.M + Milan ja tak nie mam, nie bede przeciez gdzies sie chowal po zakladach normalnie w pyte wale
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najlepsza metoda progresja i kursy over 2, duble max i nie da rady nie zarobic, oczywiscie trzeba miec kapital ... W Niemczech we wakacje Ojro zarobie  to pozniej bede sobie mogl spokojnie kase kosci od bukow  czyzby  dla Twojego dobra prosze przestan tak myslec  ladnych pare lat temu znalem goscia ktory tak gral i dobrze mu szlo do czasu jak mial ponad 30tys. polozyc na stole i sie zesral 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
najlepsza metoda progresja i kursy over 2, duble max i nie da rady nie zarobic, oczywiscie trzeba miec kapital ... W Niemczech we wakacje Ojro zarobie  to pozniej bede sobie mogl spokojnie kase kosci od bukow  dobry sposob , sam bym tak gral ,ale zal mi kosic bukow ,za dobre serce mam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barca zasłużony karny czy znowu sędziowie musieli pomóc odrobinkę?
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
a za kase ciężko zarobioną na obczyźnie lepiej cos sobie kup albo odłóż  no ale twoje życie, zrobisz jak postanowisz 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
chyba nie powiecie ze jest mozliwoscia zaliczyc 13 wtop z rzedu, przy graniu singli ew dubli. Dajcie spokój. Zreszta to moze byc pare progresji, zaczynajacych od mniejszej kwoty. Teraz nie gram w ogle od tygodnia, bo nie ma sensu z malym budzetem, ale po wakacjach  wszyscy sa tutaj zeby wygrywac, a macie podejscie tak sceptyczne, ze nie dziwie sie iz wiekszosc wtapia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba nie powiecie ze jest mozliwoscia zaliczyc 13 wtop z rzedu, przy graniu singli ew dubli. Dajcie spokój. Zreszta to moze byc pare progresji, zaczynajacych od mniejszej kwoty. Teraz nie gram w ogle od tygodnia, bo nie ma sensu z malym budzetem, ale po wakacjach  wszyscy sa tutaj zeby wygrywac, a macie podejscie tak sceptyczne, ze nie dziwie sie iz wiekszosc wtapia. no chyba nie chcesz powiedziec ze to nierealne ale skoro tak to nie ma problemu daje Ci 30% z mojej wygranej ale jak zalicze 13 wtop to zwracasz kase ok ???
|
|
|
|
|
|
|
nie dziwie sie iz wiekszosc wtapia. każdy Ci życzy jak najlepiej, graj, wygrywaj, zarzuc temat w pp to tez zarobimy  tyle. A skoro buków przybywa jak grzybków po deszczu to chyba jednak o czyms to świadczy prawda ? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
chyba nie powiecie ze jest mozliwoscia zaliczyc 13 wtop z rzedu, przy graniu singli ew dubli. Dajcie spokój. Zreszta to moze byc pare progresji, zaczynajacych od mniejszej kwoty. Teraz nie gram w ogle od tygodnia, bo nie ma sensu z malym budzetem, ale po wakacjach  wszyscy sa tutaj zeby wygrywac, a macie podejscie tak sceptyczne, ze nie dziwie sie iz wiekszosc wtapia. dokladnie ,wiara w sukces wystarczy aby kosic bukow wiec pesymisci nie maja szans a wiadomo ,ze pieniadz robi pieniadz wiec trzeba miec kapital reasumujac : kapital+ wiara = buki płac(z)ą
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czlowiek ze zdolnoscia logicznego myslenia nie ma szans na taka serie, oczywiscie matematyczne jakies tam sa, upierdoli progresje na jedna druzyne , jakies X itp. to sie nie dziwie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie dziwie sie iz wiekszosc wtapia. każdy Ci życzy jak najlepiej, graj, wygrywaj, zarzuc temat w pp to tez zarobimy  tyle. A skoro buków przybywa jak grzybków po deszczu to chyba jednak o czyms to świadczy prawda ?  ostatnio zarzucił, że kasę na rachunki przejebał i jeszcze o progresji wspomina 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
urena na plusie jest tylko okolo 2 procent graczy i tego nikt nie przeskoczy
tak bylo jest i bedzie tak samo jak 5 procent tych co
sie nie onanizuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no dobra skoro za malo to daje 50% zysku a niech tam, nigdy nie bylem pazerny 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zraz mój mecz  Być albo nie być...Jak wejdzie bedzie bal dobry 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no ok, ale przy odpowiedniej strategi, wszyscy teraz ze hazardzista jestem, wytrzymam bez gry do wrzesnia , wiec chyba to o czyms swiadczy. zalezy mi tylko na kasie. jako ze jestem pare tysiecy w dupe u bukow, i wiem jakie bledy robilem. Z odpowiednia strategia da sie zarobic na progresji. Jak bede mial wiekszy kapital zaloze swoj temat. Niestety, teraz widze tylko jedno wyjscie-robota na schwarz w niemczech. 100 euro dziennie, w porownaniu z polska...
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Barcelona  walkarze
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
urena a co ty potrafisz zeby zarobic 100 euro za dzien?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ok, ale przy odpowiedniej strategi, wszyscy teraz ze hazardzista jestem, wytrzymam bez gry do wrzesnia , wiec chyba to o czyms swiadczy. zalezy mi tylko na kasie. jako ze jestem pare tysiecy w dupe u bukow, i wiem jakie bledy robilem. Z odpowiednia strategia da sie zarobic na progresji. Jak bede mial wiekszy kapital zaloze swoj temat. Niestety, teraz widze tylko jedno wyjscie-robota na schwarz w niemczech. 100 euro dziennie, w porownaniu z polska... Nie wiem kolega czy to dobra strategia. Nie wiem ile jestes w plecy ale moim zdaniem dobre rozwiazanie to przywalić raz na jakis bet grubasa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|