|
|
old hand
|
|
old hand
zapierdalac ostro na budowie , pisalem ze to schwarz arbeit  . W Niemczech w kilkudziesiecio hektarowych gospodarstwach rak do pracy sie potrzebuje, zawsze cos sie znajdzie, tam na brak roboty nie mozesz narzekac, a to jakis magazyn zbudowac, a to las oczyscic po wichurach, jakas stajnie zbudowac  albo dom postawic komus. 2000euro w ciagu miesiaca wyciagniesz, bo utrzymanie tez troche kosztuje. no i zapierdalasz od 8 rano do 20 , a nie po 6-8h. co prawda daja zarcie, ale niemieckie to :rzyg: no to Cie podziwiam bo jakbym musial tak zapierdal.... to bym z tej kasy nawet kuponu za zeta nie puscil ale co bys innego zrobil, przejebalem pare tysiecy, w tym dwa nieswoje. Takie granie praktycznie za wszystko, jak ostatnio , to zly pomysl . Progresja wg mnie, majac ok 16k zlotych to dobra metoda zeby odrobic . Teraz nie tknę bukmacherki przez prawie pol roku. Bardzo realny wydaje mi sie moj plan. Nie wierze ze jestem w stanie tak obstawiac zeby zaliczyc 13 wtop z rzedu przy kursach over 2
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
urena na plusie jest tylko okolo 2 procent graczy i tego nikt nie przeskoczy
tak bylo jest i bedzie tak samo jak 5 procent tych co
sie nie onanizuje Oczywiście nie jest to wniosek z dupy i masz dowody na poparcie tej teorii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiedziałem "jeśli".. Kto mówi, że awans nie jest potrzebny..? nieoficjalnie w Gliwickim ratuszu byłem swiadkiem rozmów działaczy i władz Dziwne trochę, ale nie neguje, skoro słyszałeś.. Ja tu widze układ koleżeński, Pogoń i tak sie utrzyma.. Ale to tylko IMO.
|
|
|
|
|
a.k.a. "CDN23"
|
|
a.k.a. "CDN23"
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zapierdalac ostro na budowie , pisalem ze to schwarz arbeit  . W Niemczech w kilkudziesiecio hektarowych gospodarstwach rak do pracy sie potrzebuje, zawsze cos sie znajdzie, tam na brak roboty nie mozesz narzekac, a to jakis magazyn zbudowac, a to las oczyscic po wichurach, jakas stajnie zbudowac  albo dom postawic komus. 2000euro w ciagu miesiaca wyciagniesz, bo utrzymanie tez troche kosztuje. no i zapierdalasz od 8 rano do 20 , a nie po 6-8h. co prawda daja zarcie, ale niemieckie to :rzyg: no to Cie podziwiam bo jakbym musial tak zapierdal.... to bym z tej kasy nawet kuponu za zeta nie puscil ale co bys innego zrobil, przejebalem pare tysiecy, w tym dwa nieswoje. Takie granie praktycznie za wszystko, jak ostatnio , to zly pomysl . Progresja wg mnie, majac ok 16k zlotych to dobra metoda zeby odrobic . Teraz nie tknę bukmacherki przez prawie pol roku. Bardzo realny wydaje mi sie moj plan. Nie wierze ze jestem w stanie tak obstawiac zeby zaliczyc 13 wtop z rzedu przy kursach over 2 Jesteś hazardzistą, zawsze będziesz wtapiał. Mogę się o to założyć Oczywiście to tylko moje skromne zdanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Millonarios 111111111111111
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
Nie wierze ze jestem w stanie tak obstawiac zeby zaliczyc 13 wtop z rzedu przy kursach over 2 wiadomo ze to niełatwa sprawa, ale pamietaj ze juz przy 5-6 podejsciu pula na kupon bedzie wzrastala a wygrana w perspektywie bedzie taka jak na starcie, to nie jest latwy chlebek, osobiscie nikomu bym progresji nie polecal.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
MILLONARIOS jeeeeeeeeeeee 1-0 malo 6 minuta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MILLONARIOS jeeeeeeeeeeee 1-0 malo 6 minuta gram over w tym meczu bo ogladam i czuje ze pogrom sie szykuje
|
|
|
|
|
|
|
Powiedziałem "jeśli".. Kto mówi, że awans nie jest potrzebny..? nieoficjalnie w Gliwickim ratuszu byłem swiadkiem rozmów działaczy i władz Dziwne trochę, ale nie neguje, skoro słyszałeś.. Ja tu widze układ koleżeński, Pogoń i tak sie utrzyma.. Ale to tylko IMO. nikt oficjalnie nie stwierdzil ze nie chce awansowac ale tak wywnioskowalem słuchajac tych gadek.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ale co bys innego zrobil, przejebalem pare tysiecy, w tym dwa nieswoje. Takie granie praktycznie za wszystko, jak ostatnio , to zly pomysl . Progresja wg mnie, majac ok 16k zlotych to dobra metoda zeby odrobic . Teraz nie tknę bukmacherki przez prawie pol roku. Bardzo realny wydaje mi sie moj plan. Nie wierze ze jestem w stanie tak obstawiac zeby zaliczyc 13 wtop z rzedu przy kursach over 2 to co ty człowieku tu kurwa robisz ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
w sensie ze psychicznie pęknę przy wiekszej stawce ? rozpoczynajac pare progresji , ciezko bedzie caly czas wtapiac. Dobra , takie gdybanie nie ma racji bytu, zobaczymy we wrzesniu. WG mnie to dobry sposob na regularny zysk
|
|
|
|
|
|
|
MILLONARIOS jeeeeeeeeeeee 1-0 malo 6 minuta to ty podaleś ten typ wcześniej na forum ? jak dobrze pamietam to graty za perełke. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sensie ze psychicznie pęknę przy wiekszej stawce ? rozpoczynajac pare progresji , ciezko bedzie caly czas wtapiac. Dobra , takie gdybanie nie ma racji bytu, zobaczymy we wrzesniu. WG mnie to dobry sposob na regularny zysk raczej droga do depresji i wielkich długów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie leci ten mecz milionaros ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
MILLONARIOS jeeeeeeeeeeee 1-0 malo 6 minuta to ty podaleś ten typ wcześniej na forum ? jak dobrze pamietam to graty za perełke.  Tak ja ale nie ksiegujmy...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
urena skoro tyle osob pisze tobie zebys przeznaczyl kase na cos innego to pora sie nad tym zastanowic .
naucz sie fachu jak sie uczyc nie chcesz np glazurnikiem
zostan idz na praktyke do jakiegos mistrza na 2 lata
i tez mozna pozniej zarabiac przyzwoite pieniadze
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Panowie, skąd bierzecie takie bety jak MILLONARIOS? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|