|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wielkie dzięki za typa grzech 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Panowie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja myślę, że dzisiaj The Reds  Nie mysl lepiej tylko zrob porzadna analize do tego meczu Dzis The Reds bez Steven Gerard 20/3 Glen Johnson 25/2 Daniel Agger 16/0 do tego niepewny wystep Martina Kelly-go Chyba nie trzeba dopisywac czym jest Liv bez Gerarda Poczekam na oficjalne sklady i zobacze czy grac ale sklaniam sie na x2 Oto przewidywane składy na dzisiejsze spotkanie: Liverpool: J M Reina — J Flanagan, M Skrtel, J Carragher, F Aurélio — D Kuyt, Lucas Leiva, R Meireles, M Rodríguez — A Carroll, L Suárez. Manchester City: J Hart — P Zabaleta, V Kompany, J Lescott, A Kolarov — N de Jong, G Barry — A Johnson, Y Touré, D Silva — C Tévez.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wielkie dzięki za typa grzech  luzik,,Finalnie zagrali bez swojego stalego obroncy i kapitana Trayana Dyankova (filar obrony) i 2 napastnikow z podstawowej jedenastki w tym najlepszego strzelca Georgi Andonova 12 bramek w tym sezonie 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy to ktos juz zauwazyl ale zobaczcie sobie mecz Modena - Atalanta Serie B a kursy na ten mecz 5.26 - 1.65 - 2.95  ustaffka? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wielkie dzięki za typa grzech  luzik,,Finalnie zagrali bez swojego stalego obroncy i kapitana Trayana Dyankova (filar obrony) i 2 napastnikow z podstawowej jedenastki w tym najlepszego strzelca Georgi Andonova 12 bramek w tym sezonie  I czerwo do tego jeszcze  Potem się chyba skusze na dubla Man.City x2 Sparta
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
exp ma @1.75 na remis, dziwnie niski kurs jak na to zdarzenie, swoja droga jaki buk ma interes jesli to ustawka - ludzie grubo pograja i zarobia lub moze specjalnie chca zwrocic uwage rzeszy graczy by zarobic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
exp ma @1.75 na remis, dziwnie niski kurs jak na to zdarzenie, swoja droga jaki buk ma interes jesli to ustawka - ludzie grubo pograja i zarobia lub moze specjalnie chca zwrocic uwage rzeszy graczy by zarobic  nie wiem jak to rozumiec ale kiedys tez tak bylo i glosno bylo o tym na forum i jak sie skonczylo? remisem  o ile dobrze pamietam to postrzelali chlopaki wtedy sporo bramek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@grzech77 nie denerwuj sie bo stres równiez negatywnie wpływa na poziom cholesterolu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
exp ma @1.75 na remis, dziwnie niski kurs jak na to zdarzenie, swoja droga jaki buk ma interes jesli to ustawka - ludzie grubo pograja i zarobia lub moze specjalnie chca zwrocic uwage rzeszy graczy by zarobic  nie wiem jak to rozumiec ale kiedys tez tak bylo i glosno bylo o tym na forum i jak sie skonczylo? remisem  o ile dobrze pamietam to postrzelali chlopaki wtedy sporo bramek prawda było niedawno chyba 1.4 na remis w jakims meczu we włoskiej, i padł remis - warto poobserować zachowanie buków ale z tego co wiem exp przewaznie takie pozycje od razu kasuje  wycofujac z oferty
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
exp ma @1.75 na remis, dziwnie niski kurs jak na to zdarzenie, swoja droga jaki buk ma interes jesli to ustawka - ludzie grubo pograja i zarobia lub moze specjalnie chca zwrocic uwage rzeszy graczy by zarobic  nie wiem jak to rozumiec ale kiedys tez tak bylo i glosno bylo o tym na forum i jak sie skonczylo? remisem  o ile dobrze pamietam to postrzelali chlopaki wtedy sporo bramek Jeżeli pamiętam to było 3 : 3 ale kurs wtedy wynosił 1,4-1.5. Oczywiście jeżeli mówimy o tym samym meczu ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
exp ma @1.75 na remis, dziwnie niski kurs jak na to zdarzenie, swoja droga jaki buk ma interes jesli to ustawka - ludzie grubo pograja i zarobia lub moze specjalnie chca zwrocic uwage rzeszy graczy by zarobic  nie wiem jak to rozumiec ale kiedys tez tak bylo i glosno bylo o tym na forum i jak sie skonczylo? remisem  o ile dobrze pamietam to postrzelali chlopaki wtedy sporo bramek Jeżeli pamiętam to było 3 : 3 ale kurs wtedy wynosił 1,4-1.5. Oczywiście jeżeli mówimy o tym samym meczu ;] Prawdopodobnie o tym samym bo chyba wlasnie bylo 3-3  Czyli jesli Exp wycofa ten mecz z oferty to jednak cos sie święci 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
exp ma @1.75 na remis, dziwnie niski kurs jak na to zdarzenie, swoja droga jaki buk ma interes jesli to ustawka - ludzie grubo pograja i zarobia lub moze specjalnie chca zwrocic uwage rzeszy graczy by zarobic  nie wiem jak to rozumiec ale kiedys tez tak bylo i glosno bylo o tym na forum i jak sie skonczylo? remisem  o ile dobrze pamietam to postrzelali chlopaki wtedy sporo bramek ze stat. Atalanta walczy o 1 miejsce i po ew. dzisiejszej wygranej jest na fotelu lidera - Modena bezpieczny srodeczek tabeli. Ew. dzisiejszy remis Atalanty i wygrana Sieny pozwala tym drugim odskoczyc na 4 pkt. a to juz nie jedna a dwie wygrane beda potrzebne Atalancie aby Siene przeskoczyc oczywiscie zakladajac ze Sienie sie noga powinie  Jeżeli pamiętam to było 3 : 3 ale kurs wtedy wynosił 1,4-1.5. Oczywiście jeżeli mówimy o tym samym meczu ;] Prawdopodobnie o tym samym bo chyba wlasnie bylo 3-3  Czyli jesli Exp wycofa ten mecz z oferty to jednak cos sie święci 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie wiem czy to ktos juz zauwazyl ale zobaczcie sobie mecz Modena - Atalanta Serie B a kursy na ten mecz 5.26 - 1.65 - 2.95  ustaffka?  We Wloszech to norma ale nie zawsze taki x wchodzi wiec uwaga aha witam wszystkich 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pamietajcie ze te remisy u makaronow nie zawsze wchodza 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co kolejka u makaronow kursy na x po kursach 1,4 , 1,5 tylko nie zawsze to sie sprawdza choc te 70% jest 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@grzech77 nie denerwuj sie bo stres równiez negatywnie wpływa na poziom cholesterolu  dzisiaj to i wyczytalem ze piwko obniza poziom wiec 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co kolejka u makaronow kursy na x po kursach 1,4 , 1,5 tylko nie zawsze to sie sprawdza choc te 70% jest  City dzisiaj ciekawie wyglada nie powiem, mysle zeby dolozyc do tego jeszcze Lokomotiv Sofia i ta Sparte Prage 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|