|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
reakcja Smolarka na zaczepki "niemalże polskiego" Arboledy kończąca występ Ebiego w dzisiejszym meczu  Podbródkowy doszedł celu... Wreszcie ktoś nie wytrzymał płaczliwości Arboledy  Swoją drogą, może to jest ten tajny plan Franza na EURO? Wziąć Arboledę do kadry, ten zakłada ochraniacz na zęby i jazda na boisko. Wszystkim rywalom będzie wkładał palec w dupę, zawsze trafi się paru, którym się to nie spodoba. Po kilku minutach gramy 11 vs 7 i wtedy jest szansa na remis 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Masters i forma Tigera na back 9 wczoraj 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
Ja napisze, że ujowy ten zegarek  a już wklejanie linków i publiczne chwalenie się, że się kupiło jakieś gówno za 3 stówy to totalna błazenada  dondo mnie stac na zegarek za 400 taki kupuje i to mnie akurat ucieszyło  na takie za 4000 mnie nie stac to nie napisze ze taki kupilem  akurat zegarków fajnych mam kilka bo to mój konik  pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No ok, po prostu nigdy nie zrozumiem tego typu tematów i chwalenia kupnem czegoś. To dla mnie coś w stylu opisów na gg "biorę prysznic" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest taki proces społeczny, który niejako wymusza reakcję. Albo pozytywną ("fajny, też ostatnio szukałem, czemu akurat wybrałeś ten model?"), która prowadzi do konwersacji i tym samym do poprawienia relacji międzyludzkich, albo negatywnych ("burżuj, pewnie wziął kredyt"), które wiadomo do czego prowadzą...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
U nas się nie mówi, że wziął kredyt.
U nas się mówi, że ukradł.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Ja napisze, że ujowy ten zegarek  a już wklejanie linków i publiczne chwalenie się, że się kupiło jakieś gówno za 3 stówy to totalna błazenada  dondo mnie stac na zegarek za 400 taki kupuje i to mnie akurat ucieszyło  na takie za 4000 mnie nie stac to nie napisze ze taki kupilem  akurat zegarków fajnych mam kilka bo to mój konik  pozdrawiam. jako stary wyjadacz powinienes wiedzieć,że jest na forum temat o zegarkach więc tam sie chwal 
|
|
|
|
|
|
|
jako stary wyjadacz powinienes wiedzieć,że jest na forum temat o zegarkach więc tam sie chwal  90% wpisów w tym pod temacie to pewnego rodzaju przechwałki więc badz łaskaw mnie nie pouczac, nie podoba sie nie czytaj.  a jak bede chciał porozmawiac o mojej mini kolekcji zegarków to napisze to w stosownym temacie.  niepotrzebny syf w temacie tylko robicie.
|
|
|
|
|
|
|
To jest taki proces społeczny, który niejako wymusza reakcję. Albo pozytywną ("fajny, też ostatnio szukałem, czemu akurat wybrałeś ten model?"), która prowadzi do konwersacji i tym samym do poprawienia relacji międzyludzkich, albo negatywnych ("burżuj, pewnie wziął kredyt"), które wiadomo do czego prowadzą... raczej liczyłem na 1 reakcje bo nie kupiłem busoli za 10 tysiecy tylko 400 zl na Boga  ale widac i to boli 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To jest taki proces społeczny, który niejako wymusza reakcję. Albo pozytywną ("fajny, też ostatnio szukałem, czemu akurat wybrałeś ten model?"), która prowadzi do konwersacji i tym samym do poprawienia relacji międzyludzkich, albo negatywnych ("burżuj, pewnie wziął kredyt"), które wiadomo do czego prowadzą...  ps. zegarek jest prosty, fajny, wygodny... nie rzucający sie w oczy i tylko tyle....mnie to akurat wystarcza tym bardziej, jeśli komuś zależy na klasycznej prostocie urządzenia do odmierzania czasu ... mijającego niestety 
|
|
|
|
|
|
|
mijającego niestety  nie mart sie Hanele, napewno czas będzie dla Ciebie łaskawy, tak jak i jest dla mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raczej liczyłem na 1 reakcje bo nie kupiłem busoli za 10 tysiecy tylko 400 zl na Boga  ale widac i to boli  Luc, idz na calosc i dokup jeszcze kozacka okladke na swoja legitymacje partyjna. [ Linked Image] Zazdrosnikow szlag jasny trafi 
|
|
|
|
|
|
|
widźe że jak ja unikam tematu "polityka" to 2/3 tamtejszych aktywistów nie wytrzymalo i robi polityke w temacie "Co wywoluje KURWA MAĆ !!! radosny usmiech na twarzy mej?  TERAZ TO JUŻ NIE ZEGAREK TYLKO CO INNEGO MNIE ŚMIESZY 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
raczej liczyłem na 1 reakcje bo nie kupiłem busoli za 10 tysiecy tylko 400 zl na Boga  ale widac i to boli  Luc, idz na calosc i dokup jeszcze kozacka okladke na swoja legitymacje partyjna. [ Linked Image] Zazdrosnikow szlag jasny trafi  o rany zresztą jaka legitka, taka o jak "okładka" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wy to macie najebane we łbach ,kłócić się o to która partia lepsza jak każda jest po chuju.
|
|
|
|
|
|
|
jako stary wyjadacz powinienes wiedzieć,że jest na forum temat o zegarkach więc tam sie chwal  90% wpisów w tym pod temacie to pewnego rodzaju przechwałki więc badz łaskaw mnie nie pouczac, nie podoba sie nie czytaj.  a jak bede chciał porozmawiac o mojej mini kolekcji zegarków to napisze to w stosownym temacie.  niepotrzebny syf w temacie tylko robicie. nie wstyd Ci,że jako aktywista babrzący się na codzień w gównie zarzucasz innym robienie syfu ? pamiętasz jeszcze partyjny pełowski hipokryto jak jechałes na PIS za to,że chcieli zdelegalizować e-bukmacherów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
jak jechałes na PIS za to,że chcieli zdelegalizować e-bukmacherów  no jak już w tym temacie sie produkujesz to tu ci odpisze  jechał bym na kazdego kto chce zdelegalizowac bukmacherke w necie czy to pis czy po. ja mam swoja prace, swoje obowiazki i nie mam wpływy na prace rządu, chyba nie jestes na tyle głupi by tego nie wiedzieć ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczorajszy mecz Cracovii !!!!
|
|