Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 16 1 2 12 13 14 15 16
Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by uho
reakcja Smolarka na zaczepki "niemalże polskiego" Arboledy kończąca występ Ebiego w dzisiejszym meczu wink
Podbródkowy doszedł celu...

Wreszcie ktoś nie wytrzymał płaczliwości Arboledy smile

Swoją drogą, może to jest ten tajny plan Franza na EURO? Wziąć Arboledę do kadry, ten zakłada ochraniacz na zęby i jazda na boisko. Wszystkim rywalom będzie wkładał palec w dupę, zawsze trafi się paru, którym się to nie spodoba. Po kilku minutach gramy 11 vs 7 i wtedy jest szansa na remis smile

Bonus: Unibet
shaken not stirred
shaken not stirred
Masters i forma Tigera na back 9 wczoraj smile

too much love will kill you
Originally Posted by dondo
Ja napisze, że ujowy ten zegarek laugh a już wklejanie linków i publiczne chwalenie się, że się kupiło jakieś gówno za 3 stówy to totalna błazenada laugh
dondo mnie stac na zegarek za 400 taki kupuje i to mnie akurat ucieszyło grin
na takie za 4000 mnie nie stac to nie napisze ze taki kupilem blush
akurat zegarków fajnych mam kilka bo to mój konik laugh
pozdrawiam.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
No ok, po prostu nigdy nie zrozumiem tego typu tematów i chwalenia kupnem czegoś. To dla mnie coś w stylu opisów na gg "biorę prysznic" laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To jest taki proces społeczny, który niejako wymusza reakcję. Albo pozytywną ("fajny, też ostatnio szukałem, czemu akurat wybrałeś ten model?"), która prowadzi do konwersacji i tym samym do poprawienia relacji międzyludzkich, albo negatywnych ("burżuj, pewnie wziął kredyt"), które wiadomo do czego prowadzą...

Blade Runner
Blade Runner
U nas się nie mówi, że wziął kredyt.

U nas się mówi, że ukradł.

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Luc Nilis
Originally Posted by dondo
Ja napisze, że ujowy ten zegarek laugh a już wklejanie linków i publiczne chwalenie się, że się kupiło jakieś gówno za 3 stówy to totalna błazenada laugh
dondo mnie stac na zegarek za 400 taki kupuje i to mnie akurat ucieszyło grin
na takie za 4000 mnie nie stac to nie napisze ze taki kupilem blush
akurat zegarków fajnych mam kilka bo to mój konik laugh
pozdrawiam.

jako stary wyjadacz powinienes wiedzieć,że jest na forum temat o zegarkach więc tam sie chwal duch

Originally Posted by AGASSI
jako stary wyjadacz powinienes wiedzieć,że jest na forum temat o zegarkach więc tam sie chwal duch
90% wpisów w tym pod temacie to pewnego rodzaju przechwałki więc badz łaskaw mnie nie pouczac, nie podoba sie nie czytaj. papa a jak bede chciał porozmawiac o mojej mini kolekcji zegarków to napisze to w stosownym temacie. pogodnie niepotrzebny syf w temacie tylko robicie.

Originally Posted by micha$
To jest taki proces społeczny, który niejako wymusza reakcję. Albo pozytywną ("fajny, też ostatnio szukałem, czemu akurat wybrałeś ten model?"), która prowadzi do konwersacji i tym samym do poprawienia relacji międzyludzkich, albo negatywnych ("burżuj, pewnie wziął kredyt"), które wiadomo do czego prowadzą...
raczej liczyłem na 1 reakcje bo nie kupiłem busoli za 10 tysiecy tylko 400 zl na Boga laugh ale widac i to boli laugh

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by micha$
dobrze2
ps. zegarek jest prosty, fajny, wygodny... nie rzucający sie w oczy i tylko tyle....mnie to akurat wystarcza tym bardziej, jeśli komuś zależy na klasycznej prostocie urządzenia do odmierzania czasu ... mijającego niestety grin

Originally Posted by hanele
mijajÄ…cego niestety grin
nie mart sie Hanele, napewno czas będzie dla Ciebie łaskawy, tak jak i jest dla mnie grin

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
raczej liczyłem na 1 reakcje bo nie kupiłem busoli za 10 tysiecy tylko 400 zl na Boga laugh ale widac i to boli laugh

Luc, idz na calosc i dokup jeszcze kozacka okladke na swoja legitymacje partyjna.

[Linked Image]

Zazdrosnikow szlag jasny trafi laugh

widźe że jak ja unikam tematu "polityka" to 2/3 tamtejszych aktywistów nie wytrzymalo i robi polityke w temacie "Co wywoluje KURWA MAĆ !!! radosny usmiech na twarzy mej? smile TERAZ TO JUŻ NIE ZEGAREK TYLKO CO INNEGO MNIE ŚMIESZY smile

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by amkwish

Luc, idz na calosc i dokup jeszcze kozacka okladke na swoja legitymacje partyjna.

[Linked Image]

Zazdrosnikow szlag jasny trafi laugh
o rany laugh
zresztą jaka legitka, taka o jak "okładka" grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wy to macie najebane we łbach ,kłócić się o to która partia lepsza jak każda jest po chuju.

A
A Offline
90% wpisów w tym pod temacie to pewnego rodzaju przechwałki więc badz łaskaw mnie nie pouczac, nie podoba sie nie czytaj. papa a jak bede chciał porozmawiac o mojej mini kolekcji zegarków to napisze to w stosownym temacie. pogodnie niepotrzebny syf w temacie tylko robicie.

nie wstyd Ci,że jako aktywista babrzący się na codzień w gównie zarzucasz innym robienie syfu ?
pamiętasz jeszcze partyjny pełowski hipokryto jak jechałes na PIS za to,że chcieli zdelegalizować e-bukmacherów papa

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline

jak jechałes na PIS za to,że chcieli zdelegalizować e-bukmacherów papa
no jak już w tym temacie sie produkujesz to tu ci odpisze blush jechał bym na kazdego kto chce zdelegalizowac bukmacherke w necie czy to pis czy po. ja mam swoja prace, swoje obowiazki i nie mam wpływy na prace rządu, chyba nie jestes na tyle głupi by tego nie wiedzieć ? confused

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wczorajszy mecz Cracovii !!!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by xqwzts
laugh laugh laugh

Strona 14 z 16 1 2 12 13 14 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, Lukasz111), 1,833 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,588
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025