Ja póki co wszedłem badawczo po 18.40 PLN i wyraźnie widać, że ktoś pilnuje tego kursu. Być może sam Leszek Dodatkowo pakiet 5% został nabyty przez Asset BZ WBK, niedługo pewnie zaczną robić wbitę swoim klientom. Na horyzoncie mamy również ogłoszenie wyników finansowych OF, które najprawdopodobniej będą co najmniej dobre.
Wolę jednak posłuchać opinii mądrzejszych ode mnie, dlatego na razie wziąłem pakiet za grosze
Co sądzicie o tej spółce? Czy w krótkim przedziale czasowym powiedzmy rok da zarobić? Osobiście myślę że będzie to dość podobnie jak z Tauronem? Dużo będzie zależeć też od ceny akcji.
Ja póki co wszedłem badawczo po 18.40 PLN i wyraźnie widać, że ktoś pilnuje tego kursu. Być może sam Leszek Dodatkowo pakiet 5% został nabyty przez Asset BZ WBK, niedługo pewnie zaczną robić wbitę swoim klientom. Na horyzoncie mamy również ogłoszenie wyników finansowych OF, które najprawdopodobniej będą co najmniej dobre.
Wolę jednak posłuchać opinii mądrzejszych ode mnie, dlatego na razie wziąłem pakiet za grosze
W sensie, że będzie pompka ? Bo na to właśnie liczę Póki co dobrze się wstrzeliłem. Zobaczymy, co przyniesie przyszłość.
W sensie, że będzie pompka ? Bo na to właśnie liczę Póki co dobrze się wstrzeliłem. Zobaczymy, co przyniesie przyszłość.
nowa kampania reklamowa a co za tym idzie wzrost rozpoznawalności, liczby klientów itd
moje niedżwiedzie serce nie przestało bić hehe na razie korekcina i dellikatne otworzenie szortów oraz dokupienie walut na giełdzie bbz ktore trzymam chocby nie wiadomo co , zastanawiam sie nad astra, to juz nie jest niestety taka słodka Pani co kiedyś
to zalezy od wybranej strategii, ja jestem dlugodystansowcem patrze na fundament i ładuje sie po korek w niedowartościowane spółki w ktore ,wg mojej oceny wystrzelą w górę , ta strategia najlepiej sie dla mnie sprawdza , oczywiscie mozna grac na krotkie dystanse , ale wtedy trzeba siedziec non stop przy notowaniach , prowadzac rozne interesy nie mam na to czasu korekcina nabiera rozpędu , chodżacy trup potrzebuje nowych narkotyków , czy bernake mu da , kiedy europka podwyższa stopy czerwiec juz blisko......
nie doba jest ostatnio dla mnie za krotka , chyba ze warto , warto?
dzis słabe dane z eurokołchozu , wczoraj fatalny wrecz niemiecki ZEW , ale hossa na DAXIE trwa w najlepsze , a EDEK rosnie dalej jakby nigdy nic ,to banki centalne maja za dużo dolcow i sobie pogrywaja na forexie, kiedys odwrocą, trend pytanie kiedy ,
dosyć żartów , gruby na 1,45 zamknał pozycje, a potem otworzył rankingi , które zdołowały euro uprzedzajac drwiny ,ja nie strasze krachem , tylko solidną korektą
FED to teraz w galoty robi. USA nie zbankrutuje, przecież nie może, prawda?
Będzie się działo, mamy wyścig: który kraj zbankrutuje wcześniej USA czy socjalistyczny twór EU
stawam na europke , róznica potencjału mimo teo długu na korzysc usraków jest ogromna , poza tym oni nie zawracaja sobie głowe takimi duperalami jak zakaz sprzeaży roślin zmodyfikowanych genetycznie tak jak w UE sa tutaj o krok milowy przed europką , a przed tymi uprawami jest przyszłość