|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
proponuje zajrzec na temat rok wstecz bo sporo pytan sie powtarza słynna linia rosyjska Krutov dla Barcy w 1992 koeman Rusedskiego myknął Rafter pierwszy superbowl packers
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a gdzie sa pytania z ub roku??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a gdzie sa pytania z ub roku?? w tematach unibet z data grudniowa zeszłoroczna zapewne
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Moje pytanka (miałem 7/10) 1.Kto zdobył trzy złote medale w skokach Calgary 1988 (odp.Matti Nykanen-sprawdzałem) 2.Którego turnieju wielkiego szlema nie wygrał w 1988 Mats Wilander? (odp. Wimbledon-sprawdzałem) kolejnych już nie sprawdzałem więc dam wszystkie odpowiedzi 3.Koszykówka-zwyciężca Hiszpańskiej ligi 99/2000 (odpowiedzi:Barcelona, Ral M, Teau Ceramka) 4.Dokończyć Werder (...odp Bremen) 5.NHL który zespół gra u siebie w Malson Centre (odpowiedzi:Buffalo Sabres, Ottawa Senators,Washington capitals) 6.Zwyciężca ME2004 (odp. Grecja) 7.Piłka nożna-Która piłkarka zdobyła najwięcej goli w meczach międzynarodowych (odpowiedzi:Laura Kalmari,Mia Hamm,Brigit Prinz) 8.Która ze stolic nie gościła Igrzysk (odp.Kopenhaga) 9. Kto jest jedynym zawodnikiem który grał w trzech kolejnych finałach MŚ (odpowiedzi:Caffu, Litbarski,Ronaldo) 10.Piłka Nożna- Która drużyna pokonała Real Madryt 5-0 w meczu Pucharu Mistrzów (odpowiedzi:Milan, bayern, Ajax)
Jak ktos ma troszkę czasu to niech poszpera w necie i zacytuje podając prawidłowe odpowiedzi. Ja jestem w pracy i na napisanie tego troszeczkę za dużo czasu straciłem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka