|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jose, Paolo w studiu będzie izi  Krawat ma dojebany  Jak zawsze 
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Koge zrobić overa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tottenham: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Bale, Modric, Huddlestone, Lennon, Van der Vaart, Pawliuczenko.
Real Madryt: Casillas, Ramos, Carvalho, Albiol, Arbeloa, Khedira, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Oezil, Marcelo i Adebayor.
Zagrożeni żółtymi kartkami eliminującymi z następnego meczu: W Realu: Ramos, Carvalho, Albiol, Ronaldo, Di Maria (na ławce) W Tottenhamie: nie wiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"65 procent graczy obstawiło wynik 4:0 dla Interu w największej włoskiej firmie bukmacherskiej Snai" 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
A macie coś dzisiaj do polecenia jeszcze oprócz Rangersów?  Ja Rangers nie polecam... Życzę im solidnego wpierdolu. Pajace będą pod olbrzymią presją na Pittodrie i oby Aberdeen to wykorzystało. Bukmachersko - no bet. Widzę że kibic Celticu  Ale ja jestem jakoś przekonany do tych Rangersów. Od 22 lat  Mamy ich na "widelcu". Ostatni mecz, 24.04 na Ibrox. Jeśli dzisiaj zremisują albo przegrają, będzie "po zawodach" i ten ostatni mecz nie będzie miał znaczenia. Świętowanie na boisku największego rywala - bezcenne 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
"65 procent graczy obstawiło wynik 4:0 dla Interu w największej włoskiej firmie bukmacherskiej Snai"  Izzzi pefffka , to grają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A macie coś dzisiaj do polecenia jeszcze oprócz Rangersów?  Ja Rangers nie polecam... Życzę im solidnego wpierdolu. Pajace będą pod olbrzymią presją na Pittodrie i oby Aberdeen to wykorzystało. Bukmachersko - no bet. Ha,ha ... nie polecam , noo grzecznie to napisałeś Celtic rules - Hej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tottenham: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Bale, Modric, Huddlestone, Lennon, Van der Vaart, Pawliuczenko.
Real Madryt: Casillas, Ramos, Carvalho, Albiol, Arbeloa, Khedira, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Oezil, Marcelo i Adebayor.
Zagrożeni żółtymi kartkami eliminującymi z następnego meczu: W Realu: Ramos, Carvalho, Albiol, Ronaldo, Di Maria (na ławce) W Tottenhamie: nie wiem. lol to niezle gosc ryzykuje jak nastepny mecz z Barca
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Gomes; Corluka, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto; Lennon, Huddlestone, Modric, Bale; Van der Vaart, Pavlyuchenko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trochę OT , wiem że jest oddzielny temat ,ale - ktoś coś wie konkretnego co te k..wy w sejmie dzisiaj wyczytały w sprawie nowelizacji ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrożeni żółtymi kartkami eliminującymi z następnego meczu: W Realu: Ramos, Carvalho, Albiol, Ronaldo, Di Maria (na ławce) W Tottenhamie: nie wiem. raz piszesz ze w skladzie Ronaldo raz ze na lawce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrożeni żółtymi kartkami eliminującymi z następnego meczu: W Realu: Ramos, Carvalho, Albiol, Ronaldo, Di Maria (na ławce) W Tottenhamie: nie wiem. raz piszesz ze w skladzie Ronaldo raz ze na lawce  ok mój błąd 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jestem jestem Panowie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na ławce Di Maria, nazwiska są odznaczone przecinkiem... 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Kowalczyk nie pierdol ! Cracovie też już ligi spuściłeś...
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
A macie coś dzisiaj do polecenia jeszcze oprócz Rangersów?  Ja Rangers nie polecam... Życzę im solidnego wpierdolu. Pajace będą pod olbrzymią presją na Pittodrie i oby Aberdeen to wykorzystało. Bukmachersko - no bet. Ha,ha ... nie polecam , noo grzecznie to napisałeś Celtic rules - Hej  Witaj, Vecchio!  Coś pograłeś na LM, dzisiaj?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Schalke: Neuer - Uchida, Metzelder, Howedes, Sarpei - Matip, Papadopoulos - Jurado, Baumjohann - Edu, Raul
Inter: Julio Cesar - Nagatomo, Lucio, Ranocchia, Maicon - Stankovic, Motta, Zanetti - Sneijder - Eto'o, Milito
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Naestved HT bylo do brania nawet za 2,1  ale szalu nie ma bo zagrane za drobne..Panowie nie grajcie takich masowek bo wkoncu bedzie zoonk i zrzuta bedzie ale na platnego morderce  Rangersi jeszcze chocby skromne 1-0 i bedzie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|