Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 7 1 2 3 4 5 6 7
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
2 odcinki dopiero byly. Dajcie sie serialowi rozwinac. Seriale o superbohaterach sa trudne do realizowania. Wystarczy wspomniec I sezon Smallville.

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dodam jeszcze, ze gdybym skreslal serial po kilku odcinkach albo nawet po I serii to nie bylo by mi dane ogladac swietnego Entourage, The Shield i jeszcze paru innych.

addict
addict
Dean i scena z mieczem laugh laugh laugh. Zdecydowanie w Top 10 The best of Supernatural!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ostatnio ukazaly sie nowe seriale: The Chicago Code, Outcasts i The Cape.
Niestety po pierwszych odcinkach, na razie jaj nie urywa mad
Oglada ktos? Jakie ma wrazenia?

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Trailery obejrzalem przed momentem to tylko ten The Chicago Code jakos przyzwoicie zrealizowane jest. Ten The Cape to bajka jakas jest, Outcasts cos mi przypomina The Event lekko, a The Event mi przerwali w polowie ogladania sezonu i nie wiadomo czy bedzie kontynnuacja, wiec nie zaczynam. Sciagne The Chicago Code, obejrze i cos napisze. smile

L
old hand
old hand
L Offline
Originally Posted by Kerogh
The Event mi przerwali w polowie ogladania sezonu i nie wiadomo czy bedzie kontynnuacja, wiec nie zaczynam.

The Event ma zamowiony caly sezon i go skoncza na pewno, nastepny odcinek 6 marca

Ana <3
Ana <3
to mnie ostatni House zaskoczył laugh piwo mój detektywistyczny zmysł uśpiły ogólne ciepłe kluchy ostatniego sezonu, a tu proszę - ostatnia scena shocked piwo

L
old hand
old hand
L Offline
no, na palcach jednej reki mozna policzyc zaskakujace fragmenty w Hałsie, przez wszystkie sezony moze bylo ich z 5, a tak to 80% odcinkow ma ten sam schemat

poczatek poznajmy chorego, zwykle to ten co w pierwszej scenie wyglada najzdrowiej, wiadomo, ze jak pojawi sie jakis mega chory czlowiek to on nie bedzie tym, ktorego Hałs bedzie diagnozowal

pozniej przez 30 minut widzimy bledne diagnozy, wiadomo, ze jak jakas jest podana to bedzie bledna, bo sytuacje w kazdym odcinku rozwiaze Hałs w 33-34 minucie odcinka, zwykle po tym jak jest zblizenie na jego twarz po jakims durnym zdarzeniu, ktore podpowie mu na co jest chory pacjent

na koniec Hałs idzie do chorego i sobie gadaja z 3 minuty

sam sie dziwie, ze ogladam ten serial... tyle sezonow i kazdy odcinek taki sam

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Dokladnie bledna diagnoza i pozniej oswiecenie nudaaa

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Niby nuda, a ja i tak lubie poogladac wink Po prostu main character jest ciekawy. Jeszcze dolozcie podstawowe zalozenie 'pacjenci zawsze klamia!' laugh Juz nie wspominajac o tych wlamach na chate tongue

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Jednak musze przyznac, ze 3ci sezon Housea mnie pozytywnie zaskakuje, pierwsze 6 odcinkow zajebiste wink

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by Ciągutka
to mnie ostatni House zaskoczył laugh piwo mój detektywistyczny zmysł uśpiły ogólne ciepłe kluchy ostatniego sezonu, a tu proszę - ostatnia scena shocked piwo

wlasnie zlookalem bo zaciekawil mnie Wasz opis. No masakra mogliby jakos kontynuowac ten watek ;o

Ana <3
Ana <3
hałsa nie ogląda się dla przypadku, tylko dla hałsa wink

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
ogladam hausa od pierwszego sezonu, jednak jakos ostatnio mnie troszke znudzil plus bylem w trakcie ogladania soprano i w porownaniu do mafijnej rodzinki, genialny lekarz wyglada bladziej smile osttanie 2 odcinki wiec odpuscilem i przeszedlem do tego i nie zaluje smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie widziałem ani jednego odcinka Housa, bo zawsze mi się wydawało, że nie może być niczego ciekawego w serialu o lekarzach smile

Rules Of Engagement - chujnia z grzybnią, laska zbyt słodka, koleś lamus, jedynie ten najstarszy typ i jego sarkastyczne podejście do życia są zabawne, ale to za mało, aby oglądać ten serial

Fringe - zacząłem oglądać skuszony pochlebnymi recenzjami i porównaniami do X-Files (zupełnie nie na miejscu), ale jak na razie mam mieszane uczucia (po 4 odcinkach) - rozkręci się coś?

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
Nie widziałem ani jednego odcinka Housa, bo zawsze mi się wydawało, że nie może być niczego ciekawego w serialu o lekarzach smile
duzy blad, to nie jest serial o lekarzach, tylko o lekarzu tongue House moglby byc detektywem, strazakiem, barmanem, i tak bym ogladal laugh

Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
Fringe - zacząłem oglądać skuszony pochlebnymi recenzjami i porównaniami do X-Files (zupełnie nie na miejscu), ale jak na razie mam mieszane uczucia (po 4 odcinkach) - rozkręci się coś?
w moim odczuciu sie nawet bardzo rozkrecil mimo glownej bohaterki ktora mnie bardzo irytuje tongue a chcialem przerwac po kilku odcinkach wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w 3 odcinku Breakout Kings gra sam Theodore Bagwell, grajac samego siebie, tzn. T-Baga wink jak zawsze wymiata piwo

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by liczoncy_dolary92
The Event mi przerwali w polowie ogladania sezonu i nie wiadomo czy bedzie kontynnuacja, wiec nie zaczynam.

The Event ma zamowiony caly sezon i go skoncza na pewno, nastepny odcinek 6 marca

Wczorajszy odcinek powoduje konieczność zbierania szczęki z podłogi. Serial MEGA, dla osób lubiących te klimaty.

old hand
old hand
Originally Posted by chim123
Originally Posted by liczoncy_dolary92

Wczorajszy odcinek powoduje konieczność zbierania szczęki z podłogi. Serial MEGA, dla osób lubiących te klimaty.

Druga polowa sezonu - pod wzgledem akcji - swietna. Ale glupota zaczyna dorownywac oslawionemu juz pod tym wzgledem "V".
Jedni powiedza: uproszczenie (fabuly). Ja jednak mowie: glupota.
Slaba ogladalnosc w hameryce nie wrozy tez drugiego sezonu. Miejmy tylko nadzieje, ze nie zakonczy swojego zywota tak, jak "FF".

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Trzynastka wraca w najbliższym odcinku House'a, już się nie mogę doczekac grin

Strona 3 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, betowiec, rymoholik, $-man, latajaca_holenderka, rafal08, JelineK, aker, alfa), 2,211 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,890
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025