|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najepiej to wpasc w nalog.... zarabiania 
|
|
|
|
|
|
|
Ja napiszę od siebie tyle, że chętnie bym się z nim zamienił. Nigdy nie miałem prawdziwej szansy na odwzajemnioną miłość, żonę tym bardziej, o dziecku nie wspominając. Jedyne co mi wyszło, to normalna praca i zarabianie na giełdzie i hazardzie. Całą resztę mam raczej zmarnowaną. On ma na odwrót. Zadłużył się po pachy, ale przez moment był normalnym człowiekiem z żoną i dzieckiem (chociaż z wiszącymi nad nimi długiem i głupim nałogiem). Jednego nie rozumiem, jak ludzie bankowości dają się złapać w taką pułapkę. Był kiedyś taki kanadyjski film o hazardziście - bankowcu. Niby na cyferkach się znają, a jednak. Studia to nie wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
Pawcias jeśli to nie tajemnica, to możesz rozszerzyć ten temat? Dlaczego uważasz, że nie masz szans na miłość, własną rodzinę itd.?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To nie jest żadną tajemnicą. Jestem szczery na tym forum w każdym swoim poście.To nie ma też związku z bukami, czyli głównym tematem tego forum. Może nie mam gadki, może za bardzo rozpisuję się na tym forum, może niepotrzebnie chodzę czasem w białych adidasach w czarne paski, zamiast w czarnych w białe, albo w białych w czarne z czerwoną obwódką (kupiłem kiedyś 3 pary tego samego modelu w różnych kolorach  ), może słucham za głośno melodic death metalu podczas tradingu, może dlatego, że śpię na pomarańczowym łóżku, może dlatego że mam niewyraźny głos przez telefon, może dlatego że jestem wilkołakiem, może za bardzo zakochałem się w Heinekenie i Davidoffach light, chociaż nie jestem gejem, może za wcześnie przestałem regularnie chodzić na siłownię i basen, nie mam już z kim pograć w piłkę, może za wcześnie uwierzyłem że życie to bajka i jakoś to będzie, może za późno obejrzałem Buntownika z wyboru, może za wcześnie się poddałem w jakiejś kwestii, albo za późno zrozumiałem, że życie to nie bajka, może nawet kilkukrotnie zbyt wcześnie powiedziałem "Kocham Cię!", może za późno zdałem sobie sprawę z tego, że jest za późno, a może jestem po prostu do dupy z punktu widzenia pań na których mi zależało, a teraz może być tak, że zbyt wiele we mnie gniewu na cały świat, który momentami najchętniej rozjechałbym na miazgę, gdyby była taka możliwość Nie wiem Saturas25. Po prostu nie wiem. Może zabrzmi banalnie, ale prawda jest taka, że hajs nie daje szczęścia. Mniej banalne jest to, że brak hajsu powoduje nieszczęście. Dziwny ten świat... Chyba niestety tylko tyle z filozofii życia nauczyłem się przez jakieś ostatnie 10 lat. Hazard akurat nie ma tu nic do rzeczy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Platforma Obywatelska Tusk , Komoroski RIP normalne zasady takie jak teraz gry w zakłady internetowe
ps
To było logiczne ,naziemne wprowadzają jakieś głupie wywieszki z karteczkami o nielegalności zakładów internetowych itd (przypomnę każda osoba chcąca pracować w zakładach bukmacheskich musi przejść kurs w ministerstwie finansów)następnie zgadzają się na powiększenie podatku z 10 - 12 % (haraczu) kosztem czego ? zlikwidowania konkurencji. Teraz czy naziemne mają taką siłę przebicia ,nie wydaje mi się skoro rząd tak oszukuje może też oszukać lobby naziemnych.Inna kwestia to czy będą ścigać ,,szaraczków''. Zrobią pokazówkę w stylu dopalaczy albo po cichutku będą wyłapywać oj ciekawie. przykład pokazówki w Holandii http://gamingzion.com/gamblingnews/...r-club-find-global-mafia-conference-2034powinno być w śmieszne ale pewnie Im nie jest do śmiechu Jest śmieszne. Powiązali grę w pokera z handlem heroiną i napadami na banki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, chcemy się spotkać w parę osób po pracy i miło spędzić czas, grając w karty. Czy możemy zagrać z kolegami w pokera na zapałki?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zależy czy zwycięzca bierze zapałki do domu czy oddajecie właścicielowi. Jak to pierwsze to mogą być później problemy ze stróżami prawa.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dobrze ujęte Gaske. Nic dodać nic ująć. Zahaczamy o paranoję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jeżeli są to wypalone zapałki? Albo jeżeli gramy na kamienie? A co jeżeli gramy za kamyczki i każdy ugrany kamyczek oznacza zmywanie przez cały dzień wszystkich kubków w robocie? To jak to opodatkować? Znaczy że Kaplica będzie zmywać 12% kubków? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Przegrany zmywa wygranemu całą zastawę, wygrany zmywa 12% zastawy w Ministerstwie Finansów. Inaczej tego nie widzę.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
E tam - to pikuś. Gorzej jak będę się chciał założyć o przekonanie jak na piwku przyjdzie oglądać LM... Co z przekonaniem? Z piwem by nie było problemu - jeden duży łyk pobiera barman i 12% załatwione, a to przekonanie? Kumulacja moich negatywnych przekonań w ministerstwie grozi czymś strasznym, może to jest true way. Bo co oni zrobią z tą złością na samych siebie? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wtedy wygrany jest przekonany, że wygrał, MF jest średnio przekonane, a przegrany wraca do domu taksówką na własny koszt. Prawnikiem nie jestem, ale inaczej tego nie widzę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam 20 lat, gram już z 7 lat. Nigdy nie pracowałem, studiuje w innym mieście a utrzymuję się dzięki obstawianiu. Od rodziców nie biorę pieniędzy, mam 2 letni samochód. Jednak nie chciałbym, żeby było to moje jedyne źródło utrzymania ... "Dzisiaj nie ma kolacji, Federer przegrał mecz" 
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
to akurat nie ma znaczenia , czy Federer przegrał czy wygrał, poniewaz z '' Federera'' i tak była by bardzo słaba kolacja 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
to akurat nie ma znaczenia , czy Federer przegrał czy wygrał, poniewaz z '' Federera'' i tak była by bardzo słaba kolacja  Ale chyba jednak lepiej miec tego "Federera" w garnku, niz nie miec w tym garnku nic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy dużej stawce nawet po 1.01 jest dobra kolacja 
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
Przy dużej stawce nawet po 1.01 jest dobra kolacja  no to, smacznego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy dużej stawce nawet po 1.01 jest dobra kolacja  Pamiętam screeny ze stycznia, robiły wrażenie  Szkoda, że sendimage upadł, bo tam były hostowane i już nie można ich podejrzeć...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam 20 lat, gram już z 7 lat. Nigdy nie pracowałem, studiuje w innym mieście a utrzymuję się dzięki obstawianiu. Od rodziców nie biorę pieniędzy, mam 2 letni samochód. Jednak nie chciałbym, żeby było to moje jedyne źródło utrzymania ... "Dzisiaj nie ma kolacji, Federer przegrał mecz"  Dalej w koszykówce siedzisz? Bo ostatnie screeny to chyba z tenisem pamiętam...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Przy dużej stawce nawet po 1.01 jest dobra kolacja  A jak Roger przegra to przez 100 dni nie jesz kolacji 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|