|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Ronaldo  jak zawsze ,piłke straci to się wywraca  ale on przynajmniej nie placze na quasi czacie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie myślałem że tak szybko dozyje czasów gdzie Real będzie dzielila taka przepaśc w jakości gry od Barcelony, gdzie Real z Zidanem Ronaldo czy Figo... to co teraz graja to szkoda gadac widziales pierwsza polowe, a piszesz jak bys widzial przez mgle. teraz przewaza barcelona, ale w 1 polowie to real mial duza przewage
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ronaldo  jak zawsze ,piłke straci to się wywraca  Ewidentny faul, załóz okulary 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ronaldo  jak zawsze ,piłke straci to się wywraca  ale on przynajmniej nie placze na quasi czacie 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Ronaldo  jak zawsze ,piłke straci to się wywraca  nie to co Messi, walczak co nawet jak rękami strzela to mu się klaszcze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mógłby Real nosa utrzeć pseudokomentatorom z TVP
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Ronaldo  jak zawsze ,piłke straci to się wywraca  Ewidentny faul, załóz okulary  zeby okulary pomogly to trzeba najpierw miec oczy
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
mógłby Real nosa utrzeć pseudokomentatorom z TVP wódki mu ! temu Kurze !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trochę sił brakuje po takiej zapierdalance w pierwszej połowie. Żeby do dogrywki dociągnęli. 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
nie myślałem że tak szybko dozyje czasów gdzie Real będzie dzielila taka przepaśc w jakości gry od Barcelony, gdzie Real z Zidanem Ronaldo czy Figo... to co teraz graja to szkoda gadac widziales pierwsza polowe, a piszesz jak bys widzial przez mgle. teraz przewaza barcelona, ale w 1 polowie to real mial duza przewage chodzi mi huge ogólnie i obiektywnie o jakosc gry tych 2 ekip, nie ma nawet co ich porownywac na dzis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ronaldo  jak zawsze ,piłke straci to się wywraca  Ewidentny faul, załóz okulary  zeby okulary pomogly to trzeba najpierw miec oczy dobre
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Iker 
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
strzelic choc jedna 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
no teraz Barca już za mocno klepie od paru minut
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie myślałem że tak szybko dozyje czasów gdzie Real będzie dzielila taka przepaśc w jakości gry od Barcelony, gdzie Real z Zidanem Ronaldo czy Figo... to co teraz graja to szkoda gadac widziales pierwsza polowe, a piszesz jak bys widzial przez mgle. teraz przewaza barcelona, ale w 1 polowie to real mial duza przewage chodzi mi huge ogólnie i obiektywnie o jakosc gry tych 2 ekip, nie ma nawet co ich porownywac na dzis Nie ma co porównywać, a przez 80 minut Barcelona stworzyła sobie jedną sytuację - strzeliła gola ze spalonego. Przy 3 szansach Crisa z początku i słupku Pepe to gdzie ta przepaść jest?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie myślałem że tak szybko dozyje czasów gdzie Real będzie dzielila taka przepaśc w jakości gry od Barcelony, gdzie Real z Zidanem Ronaldo czy Figo... to co teraz graja to szkoda gadac widziales pierwsza polowe, a piszesz jak bys widzial przez mgle. teraz przewaza barcelona, ale w 1 polowie to real mial duza przewage chodzi mi huge ogólnie i obiektywnie o jakosc gry tych 2 ekip, nie ma nawet co ich porownywac na dzis wiadomo, barcelona gra bardzo dobrze. ale jak sam widzisz, wystarczy ulozyc dobre taktyke przeciwko nim i spokojnie mozna walczy o zwyciestwo. miales juz kilka razy dowod na to. a real wcale gorzej od nich nie gra dzisiaj czy w sobote
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie myślałem że tak szybko dozyje czasów gdzie Real będzie dzielila taka przepaśc w jakości gry od Barcelony, gdzie Real z Zidanem Ronaldo czy Figo... to co teraz graja to szkoda gadac widziales pierwsza polowe, a piszesz jak bys widzial przez mgle. teraz przewaza barcelona, ale w 1 polowie to real mial duza przewage chodzi mi huge ogólnie i obiektywnie o jakosc gry tych 2 ekip, nie ma nawet co ich porownywac na dzis Oczywiście że można je teraz porównywać, w przeciągu paru dni grają drugi mecz ze sobą i tej kosmicznej Barcelony nie widać na razie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
alez ten mecz pokazuje DOBITNIE po raz kolejny kto jest najlepszym pilkarzem swiata 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nie myślałem że tak szybko dozyje czasów gdzie Real będzie dzielila taka przepaśc w jakości gry od Barcelony, gdzie Real z Zidanem Ronaldo czy Figo... to co teraz graja to szkoda gadac To raczej Barcelona wyśrubowała poziom... W 2003 ta przepaść była jeszcze większa i to w drugą stronę.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
alez ten mecz pokazuje DOBITNIE po raz kolejny kto jest najlepszym pilkarzem swiata  Cassilas ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|