|
|
old hand
|
|
old hand
To badz tu wieczorem dominwin zobaczy czy co jeden to lepszy jak trafisz z tego 2 mecze będe wieczorkiem  nie wiem dlaczego tak sceptycznie do tego podchodzisz, nie gram tu jakiś kosmicznych meczy których wejście graniczy z cudem, same "jedynki" a Ty mowisz ze 2 mecze wejdą
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To badz tu wieczorem dominwin zobaczy czy co jeden to lepszy jak trafisz z tego 2 mecze będe wieczorkiem  nie wiem dlaczego tak sceptycznie do tego podchodzisz, nie gram tu jakiś kosmicznych meczy których wejście graniczy z cudem, same "jedynki" a Ty mowisz ze 2 mecze wejdą a moze Ty się pochwalisz co grasz Amir_Khan ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To badz tu wieczorem dominwin zobaczy czy co jeden to lepszy jak trafisz z tego 2 mecze Amir, nie siej zametu, tylko rzuc rzeczowe argumenty. Ja tez moge sobie rzucic, ze Rafa nie wygra RG, na ten przyklad, ot tak po prostu...
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
w półfinale szykuje się szlagier Aga - Carolina 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To badz tu wieczorem dominwin zobaczy czy co jeden to lepszy jak trafisz z tego 2 mecze byłem - widziałem - oglądałem <<Domingez Lino>> i przestańcie tu pier.. że jesteście pewni jakiegoś meczu czy cos w tym stylu , forum jest po to aby wymieniać się konkretami, informacjami itp , a nie biadolenie że nie trafisz bo ... hujowa pogoda itd. bez obrazy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w półfinale szykuje się szlagier Aga - Carolina  Caro ma juz Porsche, teraz czas na jej przyjacioleczke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To badz tu wieczorem dominwin zobaczy czy co jeden to lepszy jak trafisz z tego 2 mecze W rzeczy samej. Niech się pokaże wieczorem. Z miłą chęcią zobaczę, tego najlepszego na tym forum.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To badz tu wieczorem dominwin zobaczy czy co jeden to lepszy jak trafisz z tego 2 mecze W rzeczy samej. Niech się pokaże wieczorem. Z miłą chęcią zobaczę, tego najlepszego na tym forum. A czy ja powiedziałem, że jestem najlepszy ?  Podajcie trafne i rzeczowe argumenty a nie piszecie " nie wejdzie " i tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czasami taśmę warto puścić i to na zwykłych turniejach a nie na wielkim szlemie daleko nie szukam przykład z wczoraj: http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MTMzNDgxMDQyMDA5MzUyODpptg2Mh%2Fc0alIFfzo%3D szczęścia trochę brakło...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie argumenty masz przeciwko Melzerowi cwaniaku od Nadala?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czasami taśmę warto puścić i to na zwykłych turniejach a nie na wielkim szlemie daleko nie szukam przykład z wczoraj: http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MTMzNDgxMDQyMDA5MzUyODpptg2Mh%2Fc0alIFfzo%3D szczęścia trochę brakło... ładny kupon, dużo nie brakowało
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
jakie argumenty masz przeciwko Melzerowi cwaniaku od Nadala? Nie obrażajmy się wzajemnie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Działamy w spólnej sprawie "jak ograć buków" a nie "jak ograć siebie"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam dawać mnie tu pewniaczki migusiem  bo ostatnie dwa tygodnie to jakaś tragedia w moim wykonaniu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czy ja powiedziałem, że jestem najlepszy ?  Podajcie trafne i rzeczowe argumenty a nie piszecie " nie wejdzie " i tyle " bo co jeden to lepszy na tym forum " To są Twoje słowa. Forma wyższa od " lepszy ", to najlepszy. W takim razie, argumenty znajdź Sobie sam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie argumenty masz przeciwko Melzerowi cwaniaku od Nadala? Nie obrażajmy się wzajemnie  nikogo nie obrazam, to tylko subiektywne ocena zachowania jednego z "wysokiej klasy specjalistów od tenisa", którego jedynym argumentem jest wejdzie/nie wejdzie i vamos rafa...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A czy ja powiedziałem, że jestem najlepszy ?  Podajcie trafne i rzeczowe argumenty a nie piszecie " nie wejdzie " i tyle " bo co jeden to lepszy na tym forum " To są Twoje słowa. Forma wyższa od " lepszy ", to najlepszy. W takim razie, argumenty znajdź Sobie sam.  Chodziło mmi o to że prześcigacie się w tym kto ma lepsze typy ! Na forum jesteśmy dla siebie tylko nickiem ! Na końcu i tak każdy zagra to co czuje, to co uważa za stosowne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Melzer juz 1.40 i -3.5...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodziło mmi o to że prześcigacie się w tym kto ma lepsze typy ! Na forum jesteśmy dla siebie tylko nickiem ! Na końcu i tak każdy zagra to co czuje, to co uważa za stosowne  I tu się z Tobą, absolutnie zgadzam. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Co myslicie dzisiaj o meczu Zvonariova-Stosur?Widzial ktos mecz wczorajszy Zvonariovej z Pavluczenkowa?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|