Jedną z przyczyn porażki w CdR Guardiola podał odgwizdanie spalonego, który wynosił 2 cm. W powtórkach widać, że decyzja słuszna, więc Guardiola zrobił z siebie pośmiewisko i nic dziwnego, że Jose się z niego nabija.
Siedzi facet w samolocie i wymiotuje do torebki. Widzący to pasażerowie wesoło komentują sytuację: - Jeszcze, jeszcze ! Facetowi już się przelewa z woreczka, widzi to stewardesa i idzie po następny. Gdy wraca widzi że facet ma pustą torebkę a wszyscy pasażerowie wymiotują. - Przelewało się to upiłem - komentuje facet.
Małe miasteczko w Alabamie. Na środku chodnika leży murzyn z pięcioma kulami w głowie i dziesięcioma w brzuchu i klatce piersiowej. Przechodzi szeryf, pochyla się nad trupem i mamrocze: - Cholera, dwadzieścia lat szeryfowania, ale tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem.
Przychodzi baba do lekaża, cala zażygana, a lekarz na to: - Wyliże się Pani
Wchodzi murzyn do baru z papugą na ramieniu. Barman pyta: - Skąd to masz? A papuga na to: - Z Afryki.
Idzie niewidomy na grzyby do lasu. Ponieważ nie widzi, rozpoznaje gatunki grzybów kosztując je. - Hmmm... Maślaczek. - Hmmm... Borowik. - Hmmm... Rydz. - Hmmm... Gówno. Dobrze, że nie wdepnąłem.
Akurat tutaj to drugie zdjęcie jest bardziej wiarygodne, to jest z pierwszej fazy akcji (pierwsza fotka to już kiedy piłka opadała), gdzie Pepe atakował piłkę i faktycznie piłki dotknął. Widać do na powtórce
No dobra, nie będę kłamał, że chciałbym dostać taką nakładką w piszczel. No ale skoro Dani Alves zdąrzył (na szczęścia) odstawić nogę, to po co potem zwijał się z bólu i udawał wielką kontuzję? No właśnie po to, aby Pepe na pewno dostał CZK.
PS: Gratuluję Barcy zwycięstwa. Messi to prawdziwy futbolowy geniusz (w przeciwieństwie do cieniasa Ch.Ronaldo)
Temat śmieszne - chociaż Wasze napinki idelanie tutaj pasują, to jednak wystarczy. Mecz był wczoraj, dzisiaj nowy dzień - posty będą kasowane. Dziękuje.
panowie - ostatnie posty do przeniesienia na QC...
a co do Pepe - dla mnie on powinien miec bezwzgledny okolo dwuletni zakaz grania w oficjalnych meczach za faul w meczu z Getafe parenascie miesiecy temu
panowie - ostatnie posty do przeniesienia na QC...
a co do Pepe - dla mnie on powinien miec bezwzgledny okolo dwuletni zakaz grania w oficjalnych meczach za faul w meczu z Getafe parenascie miesiecy temu