|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rano sprawdzalem i nie moglem odszukac na jakie mecze trafilem tylko bylo cos takiego 4 bilety i 1920zl do zaplaty, a bralem na III kategorie najtansze, czyli wychodzi gdzies 120 euro za bilet na co moglem trafic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurde nie moge sie zalogowac wpisuje login poprawny z maila i haslo ktore rano dzialalo... robie prosbe o nowe haslo a mi cos pisze jakby nie moze znalesc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurde nie moge sie zalogowac wpisuje login poprawny z maila i haslo ktore rano dzialalo... robie prosbe o nowe haslo a mi cos pisze jakby nie moze znalesc też tak mam, poczekaj troche czasu pewnie będzie mozna się zalogować
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sokojnie, przecież Wam te bilety nie uciekną Poza tym ta panika,że nic nie wylosowałem itp...ja sprawdzę swoje konta za kilka dni i wtedy ewentualnie będę się martwił 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
sprawdzilem 1 konto o 18 i nie bylo tam biletów, sprawdziłem jeszcze raz ok 21 i pojawiły sie 2bilety. Może Platini wklepuje te bilety cały czas. miał ktoś jeszcze taką sytuację?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie też dupa Ciekawy jestem po ile będą chodziły u koników bilety  . Na tej stronie http://www.tickets2012euro.com/ (za cholerę nie wiem czy prawdziwa, czy tylko naciągają) najtańsze opcje po 350€
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ze nie wzialem udzialu w losowaniu.. :/ dupa ze mnie
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
"Unfortunately you do not have permission to login. " - i ch.. przynajmniej moge pozyc jeszcze nadzieja, ze cos wylosowalem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam tylko nadzieje ze to ze nie mozna sie zalogowac oznacza ze jeszcze nie bylo losowania dla tego numeru
je.bane uefa nawet serwisu dobrze nie potrafia zrobic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie też dupa Ciekawy jestem po ile będą chodziły u koników bilety  . Na tej stronie http://www.tickets2012euro.com/ (za cholerę nie wiem czy prawdziwa, czy tylko naciągają) najtańsze opcje po 350€ To zdaje się ten sam serwis, który na początku swojej egzystencji sugerował nam, że Euro 2012 odbędzie się w Monako i na Ukrainie, za co został wyśmiany w mediach, całkiem słusznie zresztą. Na dzień dzisiejszy jedynym dystrybutorem biletów jest oficjalna strona UEFA, a każdy inny kto proponuje sprzedaż biletu to zwykły oszust! mam tylko nadzieje ze to ze nie mozna sie zalogowac oznacza ze jeszcze nie bylo losowania dla tego numeru
je.bane uefa nawet serwisu dobrze nie potrafia zrobic Losowanie się już zakończyło, a to że nie można się zalogować wynika tylko i wyłącznie z tego, że wszyscy szturmują serwis biletowy i ten nie wyrabia. Wczoraj jak jeszcze mało kto wiedział o możliwości sprawdzenia to można było się logować bez problemu, dzisiaj jak już media się dowiedziały i rozpowszechniły tą wiadomość to właśnie mamy to co mamy, czyli strona kaput.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to mam nadzieje jeszcze 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Może ktoś się zalogować?
Bo strona chodzi jak ta lala, tylko przy tym logowaniu wygląda jakby nas zbanowali, albo coś w tym stylu. Jak strona zdychała to inaczej to wszystko wyglądało.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Może ktoś się zalogować?
Bo strona chodzi jak ta lala, tylko przy tym logowaniu wygląda jakby nas zbanowali, albo coś w tym stylu. Jak strona zdychała to inaczej to wszystko wyglądało. multikontowcy od buków i fify wpierdol dostają 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
uefy 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
pewnie UEFA zablokowała logowanie chcą, żeby każdy dowiedział się dopiero z rozsyłanych maili, a nie sam sobie sprawdził 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz juz w ogole nie mozna wejsc na stronke logowania
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jak napisałam do uefy, że nie mogę się od kilku tygodni zalogować to mi coś takiego odpisali:
Obecnie konta wszystkich kibiców są zablokowane, dlatego mogą wyświetlać się różne komunikaty o błędnych daych. Kiedy wszyscy kibice zostaną oficjalnie powiadomieni o wygranej lub jej braku, Państwa konta na portalu UEFA zostaną odblokowane, aby można w nich było wprowadzać zmiany.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Trafiłem niby ćwierćfinał w Kijowie. Raczej tam nie pojadę i nie wiem czy opłacać bilety. Jeśli ktoś jest chętny pisać na PW.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
To po jakiego grzyba aplikowałeś po bilety na Ukrainę jak wiedziałeś, że nie pojedziesz? Dramat! Oby ci nikt nie kupił tych biletów, a pod stadionem obili ryja jak będziesz próbował je sprzedać ! Zero szacunku dla takich ludzi, co widzą tylko chęć zarobku na Euro. Bez pozdrowień
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
problem w tym, że nie aplikowałem. Byłem pewien, że złożyłem na ćwierć do Gdańska...dziwne, zobaczymy co w mailu przyjedzie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|