Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 21 1 2 4 5 6 7 8 20 21
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tyson w wielu krajach to jest standard by szła jedna ścieżka dźwiękowa tylko ze stadionu. Ale jak wiadomo u nas po "transformacji" nie ma 130 stacji TV, a jest tylko jedna prywatna, co ma pozwolenie na nadawanie w całym kraju. Nawet taki TVN nadal nadaje jako kanał regionalny (zresztą jak dobrze pamiętam miał kiedyś lokalne wiadomości).

To o tej lokalnie działającej stacji całkiem ciekawy blog http://monsieurb.nowyekran.pl/post/11336,iti-fozz-kto-chce-ukrecic-leb-sprawie

Bonus: Unibet
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Mnie tez niesamowicie wkurzali.
Wlasciwie to nie wiem, ktory gorszy.

Podniecaja sie jakimis głupotami, to ich the special one, to wrecz brzmi komicznie z ich ust.

Trzeciak tez w II polowie bodajze stwierdzil, ze nie slychac w ogole kibicow Barcelony, a w glosnikach akurat rewelacyjnie szlo Barca, Barca ;D

Przygluchy jakis.
To tak jakby powiedzial tuz po meczu, ze nie slychac fanow z madrytu.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
No, ale w LM bedzie juz inna para komenatorow wink

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by lupus
No, ale w LM bedzie juz inna para komenatorow wink

tak pojawi się coś 10x głupszego niż Trzeciak, a mianowicie Wojtek Kowalczyk, który bełkocze jak menel z pod budki z piwem i który na swoim blogu jako bądź co bądź osoba publiczna pisze, że takie kwiatki jak np. Mourinho powinien paść na kolana i glancować buty puke

na debilizm tego dorosłego faceta szkoda słów, poziom zarzyganej płyty chodnikowej.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
KOTOOROWSKIIIIIIIIIIII
laugh

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Originally Posted by panKa$a
KOTOOROWSKIIIIIIIIIIII
laugh

why, Leo smile ?

Blade Runner
Blade Runner
Szpakowski to jest dramat. Jego teksty, że na stadionie jest "Zakira" (chodziło o Shakirę).
Czy też tekst Trzeciaka pod koniec pierwszej połowy, w której Real dominował pod każdym względem, a ten wypalił, że mecz jest wyrównany - i to powiedziane tonem zaskoczenia, że Real nawet dorównuje Barcelonie.

Podejrzewam, że TVP się nigdy nie zmieni. Za 20 lat Szpakowski będzie się ślinił, bełkotał i zapomni wymowy wszystkich nazwisk (ze swoim włącznie), ale będzie przed mikrofonem. Szaranowicza będą na wózku wwozić, ale dalej będzie prowadził srudio. Gmochowi sztuczna szczęka będzie wypadać po każdym zdaniu, ale dalej będzie "ekspertem"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skostniałe TVP swoją drogą dziwi mnie tylko, że Szpaku wiedząc iż "forma" już nie ta to dałby już sobie spokój tylko wstyd sobie przynosi... to dalej komentuje byle jak najdłużej chociaż byle jak...zresztą odejdzie a na horyzoncie profesjonalistów nie widać wręcz przeciwnie, ciekawi mnie ich forma rekrutacji laugh Szczególnie irytuje mnie Szczęsny to co skoki potrafił zniechęcić a o boksie nie wspomnę...nie lepszy Jóźwik czy prezenter Kurzajewski grin Dziwne tyle szkół dziennikarskich a komentatorzy w tvp to amatorka jakich mało...nie wierzę, że nie ma wśród absolwentów kogoś z zacięciem sportowym smile Osobiście lubię duet komentatorów Eurosportu od biathlonu i kolarstwa oraz specjalistów od komentowania snookera, słychać pasję w ich głosach smile

K
Kania gostyń
Kania gostyń
K Offline
Zapomnieliście o "Wielkim Mo", ile razy padło słowo "Mo"? laugh Mo to, Mo tamto tongue

U
old hand
old hand
U Offline
komentowanie tylko przed tv wyglada swietnie, i kazdy ekspert uwaza ze lepiej by to zrobił. Sam pare razy komentowalem mecze w lokalnej tv pilki noznej III liga i powiem wam ze to wcale nie jest takie latwe.

addict
addict
haha a kto pamieta komentatora z bet365 ?????// jak to jakis mecz komentowal live po Polsku nie wiem czy nie podczas mistrzostw jakiś w piłke

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Szpakowski byl chyba kiedys nawet odsuniety od komentowania, ale potem go przywrocili.
Jak trwoga to do boga wink

A Kurzajewski to ma juz chyba 10 nagrod w kategorii najlepszy komentator sportowy grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
moje typy profesjonalnego i merytorycznego dziennikarstwa:
tenis na ES - szczaegolnie Stopa, jedynie ta babka i ten dziadek nie ogarniaja, ale są bardzo rzadko
ci od snookera na ES
Pindera i Saleta w boksie (ale prawie wogole ich nie wsadzają, ludzi męczę błazny kulej i kostyra)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przywrócili, bo podobno,

"Lud" się tego domagał. tongue

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
tyson zapomniałeś o Jaroński, Wyrzykowski na ES

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by sHybki20
Osobiście lubię duet komentatorów Eurosportu od biathlonu i kolarstwa oraz specjalistów od komentowania snookera, słychać pasję w ich głosach smile

Jaroński i Wyrzykowski.

Originally Posted by młody gniewny
tak pojawi się coś 10x głupszego niż Trzeciak, a mianowicie Wojtek Kowalczyk, który bełkocze jak menel z pod budki z piwem i który na swoim blogu jako bądź co bądź osoba publiczna pisze, że takie kwiatki jak np. Mourinho powinien paść na kolana i glancować buty puke

na debilizm tego dorosłego faceta szkoda słów, poziom zarzyganej płyty chodnikowej.

Ja tam Mourinho tez nie lubie i nie dlatego, ze trenuje ekipe z Madrytu.
Po prostu uwazam go za buca.
Ok jest dobrym fachowcem, ale jest strasznym burakiem i na takiego sie kreuje.
Cos jak dobry pilkarz, ma umiejetnosci, ale ma zryty beret.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Masz dużo racji - lupus - ale z drugiej strony,

w obecnym tabloidowym świecie,

przebijają się często te " zryte berety ".

Kto chciałby zresztą, w kółko oglądać tylko potulne baranki.

Sadzę, że nawet mohery Rydzyka,
pod kołdrą wolą - "zryte berety". tongue

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by tyson
tenis na ES - szczegolnie Stopa, jedynie ta babka i ten dziadek nie ogarniaja, ale są
Stopa tak
Kiedyś oglądałem ''pożal się boże'' WTA - skręcało mnie co chwilę , nie dość , że jakąs durna baba komentowała to i mecz na tragicznym poziomie [finał jakiegoś Wielkiego Szlema].
Jeśli chodzi o tenis to tylko ATP idzie zdzierżyć , ale też nie wszytskich.

Ana <3
Ana <3
jak mi się zajebiście w życiu układa, to moim bliskim jebie się sprawa za sprawą puke

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
"Nagonka" promadryckich mediów przed środowym meczem LM.

Wolfgang Stark - szkopski sędzia meczu z Barcą jest fanem Leo Messiego.

Jasne. Przecież ma jego plakaty nad łóżkiem. Podobno nie lubi też Portugalczyków.
Co za bezsens...

Strona 6 z 21 1 2 4 5 6 7 8 20 21

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, alfa, latajaca_holenderka, rafal08, rymoholik, betowiec, burbon, aker, ANZELMO), 12,506 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,280
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
12 hours ago