|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym tutaj ogólnie szukał overów w Austrii
tam lubią postrzelać, a w sumie dawno nie widziałem np. całej kolejki overów
generalnie grają gospodarze z wyżej klasyfikowanymi goścmi w tabeli
overki powiadam wam overki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no zwlaszcza ze first vienna ma zajebistych napadzziorow bosniak lider w strzelcach, a drugi napstnik pare bramek mniej kurwa :/ zajebiscie ze zagrałem pod wpływem chwili...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
z calym szacunkiem do Grzecha ktory zawsze podaje super typy ja tego tym razem nie kupuje.Po pierwsze wkoncu Grzech sie pomyli  Po drugie,tak naprawde przyjzalem sie dokladniej i co????Goscie tak samo potrzebuja punktow jak i Gospodarze i na pewno tanio skory nie sprzedadza!!!!Po trzecie Grodig swietnie gra na wyjazdach!!!!Na wyjazdach od Grodingu lepiej prezentuja sie tylko lider i wicelider!!!!!!Ostatnia ich wyjazdowa porazka 25 lutego!!Ostatni wyjazd 1-1 z liderem a i zwyciestwo bylo bardzo blisko bo prowadzili do 85min.Dzisiaj szukam czego innego
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z calym szacunkiem do Grzecha ktory zawsze podaje super typy ja tego tym razem nie kupuje.Po pierwsze wkoncu Grzech sie pomyli  Po drugie,tak naprawde przyjzalem sie dokladniej i co????Goscie tak samo potrzebuja punktow jak i Gospodarze i na pewno tanio skory nie sprzedadza!!!!Po trzecie Grodig swietnie gra na wyjazdach!!!!Na wyjazdach od Grodingu lepiej prezentuja sie tylko lider i wicelider!!!!!!Ostatnia ich wyjazdowa porazka 25 lutego!!Ostatni wyjazd 1-1 z liderem a i zwyciestwo bylo bardzo blisko bo prowadzili do 85min.Dzisiaj szukam czego innego u mnie stoi Grodig wyjazdy 2-4-8 wiec chyba coś Ci sie poplatało 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
z calym szacunkiem do Grzecha ktory zawsze podaje super typy ja tego tym razem nie kupuje.Po pierwsze wkoncu Grzech sie pomyli  Po drugie,tak naprawde przyjzalem sie dokladniej i co????Goscie tak samo potrzebuja punktow jak i Gospodarze i na pewno tanio skory nie sprzedadza!!!!Po trzecie Grodig swietnie gra na wyjazdach!!!!Na wyjazdach od Grodingu lepiej prezentuja sie tylko lider i wicelider!!!!!!Ostatnia ich wyjazdowa porazka 25 lutego!!Ostatni wyjazd 1-1 z liderem a i zwyciestwo bylo bardzo blisko bo prowadzili do 85min.Dzisiaj szukam czego innego Szczegol  Wiec graja najgorzej ze wszystkich na wyjazdach oj zle spojrzalem i pomylilem z Lustenau u mnie stoi Grodig wyjazdy 2-4-8 wiec chyba coś Ci sie poplatało 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a co sadzicie o Clyde???Kursik 2,5 zacheca
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Romku teraz ja zadam Ci jedno pytanie i proszę o odpowiedź.
Dlaczego logujesz się z tego samego IP co grzeh?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Dlaczego logujesz się z tego samego IP co grzeh? Starszy brat. 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Dlaczego logujesz się z tego samego IP co grzeh? Starszy brat.  Sadzac po ilosci !!!!! i ??????? to chyba młodszy 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dlaczego logujesz się z tego samego IP co grzeh? Starszy brat.  Sadzac po ilosci !!!!! i ??????? to chyba młodszy  Ja sie loguje z roznego ip co odswiezony jest inny 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dlaczego logujesz się z tego samego IP co grzeh? chyba cos pomyliles..choc juz taka sytuacje mialem na innym forum ze mialem ip nie jednego uzytkownika tylko kilku tych samych  Wiesz to TOR ? Ze mozesz zmieniac sobie ip uzytkownikow,niestety sa powtarzalne i to jest wada ale polecam 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Nie przekonałeś mnie, poproszę o lepsze wyjaśnienie, zwłaszcza w świetle wjazdu w tyłek userowi o tym samym IP 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Piostar teraz powiedz z ilu IP sie logowalem?????Gwarantuje ci ze na forum znajdziesz kilku uzytkownikow o takim samym ip jak moje Czary  Sie siedzi w tym sie umie  Jestes modem wiec pewnie wiesz o czym mowie i mozesz kazde ip sprawdzic  a ja moge sie polaczyc praktycznie z kazdego ip tutaj na forum i baaaaaa nawet na swiece np z honolulu  Polecam dobry temat  Teraz masz pewnie 178.162.181.24 Frankfurt  Pozdro
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Znalazłem tylko grzeha  Żaden inny użytkownik łączy się z Tobą 
Last edited by Piostar; 26/04/2011 22:39.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Piostar wiec ci napisalem wyzej mam programik do pobierania ip kazde moje wejscie jest anonimowe,kazde odswiezenie pobiera wyloguje ci sie teraz i znowu bedziesz mial ip inne..:D Czary mary Dac ci link do pewnego forum gdzie mod tez zwariowal bo kazal sobie wyjasniac dlaczego mam ip kilku uzytkownikow ?  Nie ma problema.Moze na bukmacherce sie tak nie znam ale na tym owszem 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Link do forum mi niepotrzebny  A tu niespodzianka bo pójdzie ban i nie będzie logowania 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Pistar jestes modem i wiedze musisz miec wieksza wiec wrzuc sobie program do sprawdzania ID dysku i bedziesz mial wszystko jasne 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dobra jak się zalogujesz z mojego IP na Kajmanach to Ci odpuszczę 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dobra jak się zalogujesz z mojego IP na Kajmanach to Ci odpuszczę  Czekaj zaraz ci udowodnie znajde tamten temat..Logowanie sie co chwila z innego ip i to nawet z kajmanow tak jak zartujesz i to nie problem,sa od tego programy przechwytujace adresy ip,teraz masz ip 199.48.147.4 prawie kajmany  Znajde ci tamten temat gdzie mod zglupial bo mialem ip kilku uzytkownikow IP i nie bede ci tlumaczyl po co namierzalem IP grzecha  ale udowodnie ci to!!Sprawdz sobie nawet te logowania bo wada jest taka ze jak ktos jest zalogowany to jesgo ip nie skorzystasz.Poczekaj chwilke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam ... w świetle nowej ustawy ,która nas czeka niebawem - jak można wykorzystać manewr ,o którym piszesz Romek ?
Petrojet po min over 1,5 !
|
|
|
Link skopiowany do schowka