|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
 Bardzo proszę o spokój dzisiaj w związku z meczem Barcelony i Realu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe czy to sie uda 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Poprzednie dwa mecze się udało.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale widze afera  No nic,jedno jest pewne..2 osoby tutaj zarejestrowae przestrzegaly mnie przed podawaniem info do typow na otwartym forum i dlugo przed tym sie bronilem  az do dnia dzisiejszego ..Wszystko to co uslyszalem,dzisiaj sie sprawdzilo w 100% i chyba faktycznie wiekszosc "nie wiem z zazdrosci?,moze z nie dowartosciowania wlasnej osoby" trzymalo tylko kciuki zebym tylko sie potknal  i raptem 2 min po meczu juz pierwsze wrzuty pt "niezle was kolega na mine wsadzil"--->ksiazkowy przyklad ? --->Bolkins To teraz niech ten osobnik pokaze ten kupon na x2  Chyba to nie problem ? bo wkoncu to pogral..Ja jesli ktos watpil w moje stawki,typy kwitowalem je tutaj wiec chetnie zobacze ten typ  Ktos juz tu pisal ze jest dobrze ale jak tylko nie wejdzie jeden typ strace wielbicieli  To tez szybko znalazlo pokrycie  W dupie mam wielbicieli ale jesli czytam teksty "wsadzil was kolega na mine" to ja to pierdole..Z dniem dzisiejszym koncze tutaj z udzielaniem informacji podawaniem typow itd,staje sie obserwatorem,osoby zyczliwe i szczere tez zdazylem poznac i czesto dziele sie typami na privie i tak pozostanie..Pozdrawiam normalnych   Panie kolego grzeh77 nic do Ciebie nie mam,nie zazdroszcze,nie jestem tez zawistny,nie gram czyichs typow bo to wbrew moim zasadom.Za stary juz jestem zeby powielac ciagle te same bledy.Jest wrecz przeciwnie-jestem pelen podziwu Twoich ostatnich typow,na prawde masz ostatnio imponujaca serie. O co mi wczoraj chodzilo? Otoz o to ,ze przychodzi sobie na forum taki przyslowiowy "grzeh",ordynuje do wiadomosci publicznej 10 typow (teraz zmyslam  ) i co sie okazuje -ma sekwencje win win win win win win win win win win.Super jest wszystko cacy,przyslowiowy "grzeh" z miejsca staje sie dla forumowiczow gwiazdorem.Nastepnego dnia forumowy Stasiek spod trzepaka patrzy i nie dowierza: "qrde ten grzeh codziennie wygrywa,a mi na dniach potrzeba duzo pieniedzy , bo 1/2 hajsu na mieszkanie wczesniej przerznalem.Dzisiaj skopiuje od niego typ i zagram za druga polowe pieniedzy na mieszkonko,na pewno sie uda".I co sie okazuje:"pewniak zamiast wygrac,remisuje,bo sedzia-glupi ,przeplacony chuj ,nie dyktuje trzech karnych.No i jest placz i zgrzytanie zebami.Stachu ma zalamke i cala swoja zlosc wylewa na "grzeha".Grzehu na drugi dzien loguje sie na koncie i dostrzega ze ma skrzynke zawalona nieprzychylnymi (delikatnie rzecz ujmujac)komentarzami. To bylo tylko brutalne ostrzezenie z mojej strony  UWAZAJCIE CHLOPAKI!NO i grzeh77-Ty tez uwazaj,bo mimo wszystko rowniez ryzykujesz  Wysokich wygranych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W zasadzie, ładnie to ująłeś - Bolkins. Ile osób wyciągnie z tego jakieś wnioski ? A nawet jak, znikomy procent to zrobi, to na ile im starczy konsekwencji ? Jedno jest pewne. Karawana musi iść dalej i będzie szła, chociaż jakieś Kapice, sypią jej piach po oczach. No to - wiśta wio - Panowie, dzisiaj nowy dzień, buki na Nas czekają, z otwartymi ramionami. Oooo ! i pelikany też lecą.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
A jaki procent akagi zrozumie Twoje posty? Biorąc pod uwagę społeczeństwo w wieku 15-20lat garnące się do buków i liczące na miliony. Retorycznie bez odpowiedzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Bardzo proszę o spokój dzisiaj w związku z meczem Barcelony i Realu. Witam Piostar, musiałbyś to zdanie wklejać co 5 postów, może coś by dało. Real - Barcelona, jedni nienawidzą drugich więc emocje gwarantowane na QC również 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Te emocje to wydają się być większe niż w samej Hiszpanii pomiędzy kibicami zainteresowanych drużyn. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te emocje to wydają się być większe niż w samej Hiszpanii pomiędzy kibicami zainteresowanych drużyn.  bo tutaj ludzie stawiaja bardzo duze pieniadze zeby wughrac miliony  he he he
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wygrac 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
W Hiszpanii też grają  Pierwsza dziesiątka BF o ile dobrze pamiętam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Hiszpanii też grają  Pierwsza dziesiątka BF o ile dobrze pamiętam  mecz który do grania nadaje się najmniej  buki na takich meczach trzepią najwięcej kabzy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Hiszpanii też grają  Pierwsza dziesiątka BF o ile dobrze pamiętam  mecz który do grania nadaje się najmniej  buki na takich meczach trzepią najwięcej kabzy z daleka od takich spotkań 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
slabe te ostatnie mecze byly  juz derby glasgow w niedziele byly bardziej emocjonujace, w sumie zawsze takie są
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam prośbę, ma ktoś statystyki meczów sędziego Wolfganga Starka, konkretnie o kartki mi chodzi  z góry dzięks
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie mam prośbę, ma ktoś statystyki meczów sędziego Wolfganga Starka, konkretnie o kartki mi chodzi  z góry dzięks www . worldreferee.com/site/copy.php?linkID=494&linkType=referee&contextType=stats
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam prośbę, ma ktoś statystyki meczów sędziego Wolfganga Starka, konkretnie o kartki mi chodzi  z góry dzięks ostatnie 15 meczy sedziowane przez niego w bundeslidze-52 żółte kartki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry.....bundesliga i liga mistrzow
|
|