|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie czaje tego, jak mozna kibicowac druzynie z zagranicy, na ktorej meczu pewnie sie nigdy w zyciu nie bylo  można, ja np. jestem fanem Milanu od czasów Baresiego, ale nie dane mi było być na meczu z różnych powodów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pokazywali wlasnie jak real ladnie sie szmacil za caloksztalt czerwo zasluzone
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Juz kiedyś pisałem, że widzę finał Schalke - Barca, ale teraz juz bardziej "za mgłą"...
MU nie da rady ekipie z Katalonii. Chyba,że zabraknie dwóch z nich: Xavi, Messi, Iniesta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ManU Win LM 2011  nie wydaje mnie się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pokazywali wlasnie jak real ladnie sie szmacil za caloksztalt czerwo zasluzone Bzdura. Mocno pochobna. Mecz mnie zawiódł, ze wzglęgu na mega aktorstwo jednych i drugich. Śmiech na sali. Arboledy tylko brakowało.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pokazywali wlasnie jak real ladnie sie szmacil za caloksztalt czerwo zasluzone Bzdura. Mocno pochobna. Mecz mnie zawiódł, ze wzglęgu na mega aktorstwo jednych i drugich. Śmiech na sali. Arboledy tylko brakowało. Buzketz w pierwszej połowie ładnie aktorzył. Ale u niego to akurat norma. Co półfinał to musi poleżeć troche na ziemi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie czaje tego, jak mozna kibicowac druzynie z zagranicy, na ktorej meczu pewnie sie nigdy w zyciu nie bylo  to troche tak jak z laskami, mnie kręciła Sofia Loren chociaz nigdy jej nie pukalem i nie pukne 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Nie czaje tego, jak mozna kibicowac druzynie z zagranicy, na ktorej meczu pewnie sie nigdy w zyciu nie bylo  to troche tak jak z laskami, mnie kręciła Sofia Loren chociaz nigdy jej nie pukalem i nie pukne  ale to właśnie do tych niedostępnych przeżywałeś swoje pierwsze chwilę uniesień  chociaż Loren to niekoniecznie 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Szkopy jeszcze powalczą na Old Trafford. Nie wygrają może trzema, ale napsują krwi MU. Pech chce, że akurat zagrają teraz z Bayernem... Kibice oczekują od nich pełnego zaangażowania i zwycięstwa.
MU jedzie na Arsenal i też będzie miał ciężko, ale to S04 musi sie bardziej oszczędzać, jeśli się jeszcze nie poddali w Europie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pokazywali wlasnie jak real ladnie sie szmacil za caloksztalt czerwo zasluzone Bzdura. Mocno pochobna. Mecz mnie zawiódł, ze wzglęgu na mega aktorstwo jednych i drugich. Śmiech na sali. Arboledy tylko brakowało. Buzketz w pierwszej połowie ładnie aktorzył. Ale u niego to akurat norma. Co półfinał to musi poleżeć troche na ziemi. tak a wtedy jak jakis cap z bialej koszulce zdeptal w polu karnym takiego kolesia w inne koszulce to co to bylo?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
chociaż Loren to niekoniecznie  To pewnie zależy od tego w którym roku go kręciła. Jak w 2005, to chyba nie jest za dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pokazywali wlasnie jak real ladnie sie szmacil za caloksztalt czerwo zasluzone Bzdura. Mocno pochobna. Mecz mnie zawiódł, ze wzglęgu na mega aktorstwo jednych i drugich. Śmiech na sali. Arboledy tylko brakowało. Buzketz w pierwszej połowie ładnie aktorzył. Ale u niego to akurat norma. Co półfinał to musi poleżeć troche na ziemi. tak a wtedy jak jakis cap z bialej koszulce zdeptal w polu karnym takiego kolesia w inne koszulce to co to bylo? On chyba pisze o symulowaniu a nie faulach, bo tych z obu stron bylo bardzo duzo. A z symulowania w ostatnich 2 meczach to Busquets złoto, Mascherano srebro (za Puchar Krola). Jedyny Puyol co dostal w ryj i nawet nie probowal zadnego faulu wymuszac.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Nie czaje tego, jak mozna kibicowac druzynie z zagranicy, na ktorej meczu pewnie sie nigdy w zyciu nie bylo  to troche tak jak z laskami, mnie kręciła Sofia Loren chociaz nigdy jej nie pukalem i nie pukne  ale to właśnie do tych niedostępnych przeżywałeś swoje pierwsze chwilę uniesień  chociaż Loren to niekoniecznie  Celtic Glasgow od 22-tu lat. Nie byłem jeszcze na Celtic Park, ale się wybieram do mojej "świątyni". Piłkarska Miłość nie wybiera...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chociaż Loren to niekoniecznie  To pewnie zależy od tego w którym roku go kręciła. Jak w 2005, to chyba nie jest za dobrze  no wiadoma rzecz, to troche jak z klubami, nikt nie kibicuje barcelonie B 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
On chyba pisze o symulowaniu a nie faulach, bo tych z obu stron bylo bardzo duzo.
A z symulowania w ostatnich 2 meczach to Busquets złoto, Mascherano srebro (za Puchar Krola).
Jedyny Puyol co dostal w ryj i nawet nie probowal zadnego faulu wymuszac. to o czym ja pisalem trudno nawet nazwac faulem a puchar króla wygral real wiec nie rozumiem odniesienia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież w dzisiejszych czasach to kazdy symuluje wiec po uj taka spina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież w dzisiejszych czasach to kazdy symuluje wiec po uj taka spina  nie wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacałem właśnie ze Sportingbet kasę i patrze a maksymalna wypłata to 60k. Kiedyś z tego co pamiętam było tylko 9900zł. Podnieśli ogólnie czy dostosowali to dla mnie bo miałem dość spore obroty na koncie?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Wypłacałem właśnie ze Sportingbet kasę i patrze a maksymalna wypłata to 60k. Kiedyś z tego co pamiętam było tylko 9900zł. Podnieśli ogólnie czy dostosowali to dla mnie bo miałem dość spore obroty na koncie? Raczej ogolnie bo taki sam max mam
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Moj 400setny post  jeszcze na zadnym tyle nie nabiłem ... zawsze mnie koło 100 banowali  
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|