|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacałem właśnie ze Sportingbet kasę i patrze a maksymalna wypłata to 60k. Kiedyś z tego co pamiętam było tylko 9900zł. Podnieśli ogólnie czy dostosowali to dla mnie bo miałem dość spore obroty na koncie? Raczej ogolnie bo taki sam max mam aha no to miło z ich strony  dzięki za info
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Moj 400setny post  jeszcze na zadnym tyle nie nabiłem ... zawsze mnie koło 100 banowali   trzyma sie chlopak niezle, jednak z ta ewolucja to prawda 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przecież w dzisiejszych czasach to kazdy symuluje wiec po uj taka spina  nie wiem  no wlasnie tez nie wiem  jak chodzisz na mecze swojej ukochanej druzyny, to sie cieszysz jak twoj gracz nabierze sedziego i humor ci dopisuje, a nagle wszystkim to przeszkadza jak przed tv ogladaja  tak samo jak sedzia da zoltko przeciwnikowi za nic publika sie cieszy nagle przed tv siadaja inni ludzie, ktorzy kieruja sie wyznaczonym kodeksem zasad  hah przynajmniej tak na iv lidze jest ;] nie mowiac o prowokacjach zawodnikow 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Moj 400setny post  jeszcze na zadnym tyle nie nabiłem ... zawsze mnie koło 100 banowali   Winszuję, "zawadiako" 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
właśnie wróciłem z meczu - Barca  ale ogólnie mecz zawiódł i to totalnie, pierwsza połowa słabizna totalna, w drugiej kilka przebłysków, generalnie patrząc: niesamowicie zawiódł Ozil, Di Maria grał dobrze- ale tylko 1 połowę, Krycha jak zawsze w meczu o stawkę, tj. poniżej krytyki, kolejny dobry występ Marcelo, w Realu baaardzo brakowało kogos kto poprowadzilby grę, Alonso skupiał się na defensywie, WRESZCIE złe decyzje Mourinho - ewidentnie należało przy 0:1 wprowadzić Kakę, źle wyszli nastawieni do meczu, spodziewałem się ze będą napompowani tryumfem w Copa del Rey, a tu bojaźliwie, bez pomysłu, bardzo bardzo słabo, zasłużenie przegrali. Barca - bardziej osłabiona - widać było brak Iniesty, Xavi nie miał komu podawać, znowu żenująco Pedro, słaby występ Busqueta, dobry mecz Mascherano i Villi (w szczegolnosci pierwsza połowa), Messi absolutnie niewidoczny w pierwszej połowie, 2 genialne akcje - po kartce dla Pepe, gdy już zrobiło się miejsce  Affelay - oczekiwałem tej zmiany i rewelacyjna akcja, kapitalny występ Puyola, a juz gdy zobaczyłem go na 80 metrze będącego faulowanym przez Adebayora- to ręce same składały się do oklasków. Wg mnie wszystkie kartki wg mnie zasłużone, dobrze poprowadzone zawody. i co najbardziej cieszy - Józek wreszcie dał dupy  pozdro 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Widzę szydera ostra dzięki 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
to tak na gorąco, w telegraficznym skrócie  w rewanż Mou wreszcie będzie musiał pokazać kawałek ofensywnej piłki, zapowiada się arcyciekawe widowisko, hmm... może 3:3 ? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Heh, to po 2 bramce 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
zanim zlecą się kolejni, bo już drugi się łapie i bierze coś wyrwane z kontekstu to powiem, że odnosiło się to do pytania usera farta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heh, to po 2 bramce  Tak go tu cytujecie, ale ten post był chyba do usera '?fart' o tym, że do wejścia zakładu jakiegoś potrzebuje wygranej Realu. 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ok to zwracam honor, bo autentycznie mozna odczytac jak post po bramcie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak do bylo do mojego posta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Kowalczyk juz pewnie sperma zachlapal wlosy Koltonia w studiu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co sądzicie o tym filmiku? Wrażenie jakby w ogóle nie dotknął Alvesa... Ale moze to być akurat przekłamanie z takiego kąta kamery.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Co sądzicie o tym filmiku? Wrażenie jakby w ogóle nie dotknął Alvesa... Ale moze to być akurat przekłamanie z takiego kąta kamery. mi to sie wydaje ze chyba mecz sie skonczyl kilkadziesiat minut temu i gdybanie wyniku nie zmieni, chyba ze jak kibole zaloza konto na facebooku - mecz sprzedany barca-real, zrobmy powtorke to wladze uefa anuluja wynik i kaza zagrac ponownie? rzeczywiscie wierzycie ze to cos da  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co sądzicie o tym filmiku? Wrażenie jakby w ogóle nie dotknął Alvesa... Ale moze to być akurat przekłamanie z takiego kąta kamery. a jaka to roznica czy dotknal czy nie, atak wyprostowanym kopytem na noge jest karany czerwienią, jakby alves miał druga gire na ziemi to co... ? otwarte zlamanie,a tak to go tylko obrocilo i poszlo po skorze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co tu komentować Stark to pajac, zepsuł mecz tą kartką
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bolo, nawet nie zawsze za faul wyprostowana noga daja czerwone kartki, ba, nawet od tylu nie zawsze sa czerwone karti, a Ty piszesz, ze za sam atak powinien dostac? Nawet jak nie dotknal Alvesa?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|